Отдавна чета темата, главно за да намеря отговор на моите въпроси, накрая се предстраших да се регистрирам и да споделя странното, което ми се случва, въпреки, че е много лично и не съм споделяла пред никой.
Ще спомена един мой сън, само защото има връзка със събитията по-нататък.
Не съм от хората, които се поддават на внушение, прагматична съм, здраво стъпила на земята.
Имам две прекрасни дечица, на 6 и 8, които обижавам. Но от две-три години ми се присънва момченце на име Давид. Никога не съм мислила за това име, не съм го имала и предвид за по-голямото ми дете. Рядко срещано е. Проверих значението на името. Означава "любим".
Забременях с трето дете края на Декември, Януари последва спонтанен аборт, което ми тежи и до днес. Вярвах, че е тази неродена душица, която сънувах...

Мъжа ми си отдъхна, защото не беше планирано, той смяташе, че ще ни е много трудно и не беше въудушевен.
Преди около две седмици, в навечерието на моя рожден ден, пътувахме с колата към Златни Пясъци с мъжа ми и децата.При ситуация на неправилно изпреварване, един джип влезе в насрещното срещу нас. За секунди мъжът ми се изнесе възможно най-в дясно, но джипа профучавайки ни удари странично, от удара окъсна страничното ляво огледало, то рекушира и се удари в страничното стъкло и го пръсна на хиляди парчета, които се посипаха върху нас и децата.
Разминахме се със стреса, живи и здрави.
Няколко часа след събитието, проверявайки телефона си, първото нещо, което ми попадна беше известие от приложението Пинтерест (приложение за картинки). Беше илюстриран Псалм 23 от Библията. Не съм религиозна, но съм вярваща.
Прочетох го.
После го отворих в Гугъл. Пишеше следното: Псалм 23-Песен на Давид...
Ако някой има обяснение защо и как това име се явява около мен, ще съм безкрайно признателна.