Липса на интимна близост

• 6 945
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Подкрепям мнението, а всички тук нападнахте човека като враг, та взе, че се скри. И тази тема в бойно поле се превърна. Не виждам какво необичайно има във въпроса му кога ще се възстановят отношенията му.

# 46
Скрит текст:
Подкрепям мнението, а всички тук нападнахте човека като враг, та взе, че се скри. И тази тема в бойно поле се превърна.
Не виждам какво необичайно има във въпроса му кога ще се възстановят отношенията му.
А не е ли най-логичното и лесно нещо, просто да пита жена си?
Ако имам проблем с мъжа си в "спалнята", първото което ми хрумва, е да го питам какво/защо става.
А не да се юрна по форуми да разисквам "Ама що сега мъжа ми не ще секс?!"...
Че и той...вместо да предразположи жена си и да поговорят по темата, пита .....други жени.А то, жена с жена не си приличат, както стана видно и от темата.

# 47
  • София
Така е. Аз след второто раждане получих кръвоизлив, нещо ме правиха и шиха.
Аз много се бях шашнала и мм трябваше доста да почака.

# 48
да изразя и аз моето мнение по темата, че не се сдържах Simple Smile Да може би прекалено много нападнахме господина, но има едно нещо, за което всички сме прави и всички знаем, че мъжете винаги мислят първо за "интимната близост". При мен ситуацията беше същата, с мрънкане до небесата и сега се повтаря същата случка, но заради други здравословни проблеми-повръщам по около 10-тина пъти на ден и ми е адски зле, а нашия върви след мене и ме пита "ти кога ще се сетиш, че имаш мъж". ...

# 49
Като ми срещне опакото на ръката,самия той ще забрави,че е мъж..
Изобщо не го разбирам това,ама хич!
Как ли няма да търча от болницата за да излижа къщата и да облужа и мъжлето..
Абе 40дни почивка нещо,да се възстанови тая матка,организма..
То човек сам като не си уважава тялото и не си цени комфорта и здравето,как очаква ,че друг ще го стори?

Инак може,и докато не опрат нещата "глава в глава",или пък с конците още,тамън допълнителна стимулация за златния,безцене фалос:)

# 50
   Ако имах такъв мъж до себе си и да ме възприема като парче месо, веднага щях да го разкарам.

Ако един ден забременея и родя и имам мъж до себе, да забрави поне 1 година за секса! Не съм секс машина и да му задоволявам нагоните, а аз да се чувствам зле от раждането, възстановяването, гледането на пеленаче вършене на домакинските си задължения! Всеки си избира своя партньор. Няма начин да не се разбере какъв е той с течение на времето. Ако мъжът не уважава жената до себе си, по-добре е тя да го разкара навреме.   

# 51
за съжаление има мъже, които стават такива с течение на времето. В началото са добри и обгрижващи, но с появата на детето, когато жената не е в състояние, не мисли и няма желание за секс или при появата да речем на някой друг по-сериозен здравословен проблем, поради който жената пак не може или не желае секс ( в моя случай са и двете Simple Smile ) мъжете започват да правят проблем от това и да мрънкат. За разлика от нас жените, при мъжете чувството за разбиране и състрадателност явно е за много кратко време.

# 52
  • София
за съжаление има мъже, които стават такива с течение на времето. В началото са добри и обгрижващи, но с появата на детето, когато жената не е в състояние, не мисли и няма желание за секс или при появата да речем на някой друг по-сериозен здравословен проблем, поради който жената пак не може или не желае секс ( в моя случай са и двете Simple Smile ) мъжете започват да правят проблем от това и да мрънкат. За разлика от нас жените, при мъжете чувството за разбиране и състрадателност явно е за много кратко време.

Много си права- мъжът може да е безкрайно състрадателен, но само ако акъла му не е зает с мисълта за липсата/ мерака за секс. Отнася се за всички физически здрави и с нормална потентност, мъже.
Ако раждаха, да са умрели директно, но ако оживееха, щяха да са готови за секс още в родилното.... Mr. Green
При нас не е така, затова не можем да им влезем в обувките, както и те не могат да влезнат в нашите.
Остава единствено всеки да извърви половината от пътя, мислейки малко повече за другия, за да се срещнем посредата и да се напаснем в новата ситуация.
Взаимните обвинения доникъде не водят.

# 53
  • Далече, далече
За разлика от нас жените, при мъжете чувството за разбиране и състрадателност явно е за много кратко време.

Или се правят на добри и разбиращи, докато не "омагьосат" избраницата, а после показват истинското си "Аз". Grinning

# 54
За разлика от нас жените, при мъжете чувството за разбиране и състрадателност явно е за много кратко време.

Или се правят на добри и разбиращи, докато не "омагьосат" избраницата, а после показват истинското си "Аз". Grinning

да и това е възможно, но имах предвид по скоро факта, че разбират че не се чувстваме добре за около 1-2 дни и после се започва с неща от сорта на "не ти ли мина вече, колко още ще те боли, чак толкова ли те боли и ти е зле".

# 55
   Ако повече дни не се чувства жената добре, мъжете направо я наричат, че е болна и тя за нищо не става! А когато те са болни, жените ги обгрижваме!

# 56
Ами ще има муньовци-егоисти,що да няма?
Нали и за онези мами,дето от болницата директно се мятат на спалнята,сакън на милото да не му изскочи някоя жила..Та,нали и за тях трябва да има подходящи половинки..
Пъстър свят,на кой квото му харесва,ама да не ми го развяват като някво геройство,щото за мен е тотална проява на глупост,безхаберие и безотговорност.

# 57
  • София
Ако един ден забременея и родя и имам мъж до себе, да забрави поне 1 година за секса! Не съм секс машина и да му задоволявам нагоните, а аз да се чувствам зле от раждането, възстановяването, гледането на пеленаче вършене на домакинските си задължения!
Блазе на тоз юнак, дето ще те вземе! Той ще забрави за секса С ТЕБ, не изобщо.
Щом сексът ти е толкова антипатичен, не съсипвай нечий живот, ще забременееш от донор и въобще няма да ти се налага контакт с някой от гадните неуважителни мъже, които...какво?мислят само за едно

# 58
Не че това е най-важно, но аз разбрах, че децата да общо три- две дъщери на 3год и бебе на 10 дни, само аз ли така го разбирам?

# 59
Наистина децата са три - на 3 г., на 10 дни и едно голяяямо, обидено, че не си играят с него Mask

Общи условия

Активация на акаунт