Липса на интимна близост

• 6 942
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
Да, точно от самоуважение аз лично намирам желанието на мъжа към жената за нещо естествено, и е много показателно как желанието за интимност се тълкува като зор за секс и свирки.
Абсурт, нездрава и болна, след раждане са относителни понятия. Акцентът на темата се измести съвсвем другаде.

Ама желанието нека си го има,то е задължително,дори!
Слаба,дебела,подпухнала,със стрии или без, родилка или не,неговото желание не бива да угасва..
И какво общо има това с положението?
Ще се обича няколко месеца с Мара Петопръстата и ще трае както подобава на джентълмен,а не да се фръцка като ощипана мома,че жена му  "не му обръща внимание"..

Бъркаш нещата...

п.п.Според мен,тоя период,от няколкото месеца,особено при дълга връзка,трябва да период на ново ухажване и "завоюване"..
Да тръпнете в очакване,той да сваля звезди отново,предимно,чрез грижите за комфорта на мама и бебе..И когато дойде моментът,някак да е по-специален и романтичен.. А не,дай да обслужа мъжо,че да не му стане нещо..

# 76
  • София
Ама желанието нека си го има,то е задължително,дори!
Слаба,дебела,подпухнала,със стрии или без, родилка или не,неговото желание не бива да угасва..
И какво общо има това с положението?
Ще се обича няколко месеца с Мара Петопръстата и ще трае както подобава на джентълмен,а не да се фръцка като ощипана мома,че жена му  "не му обръща внимание"..

Бъркаш нещата...

Според мен, ти също бъркаш нещата- мъжът не е робот, когото програмираш, а човек като теб.
И най- смешно ми е когато се твърди, че трябва да припада от желание по жената, ако ще тя на Квазимодо да се е докарала. Само защото е родила, НЕГОВОТО дете, като че ли то не е и нейно....
Този двоен аршин, който се вади тук непрекъснато, тази изкривена представа за отношенията в една двойка, това насъскано отношение към мъжете "по принцип", води до теми от вида " той ме напусна".

# 77
Това и аз казвам - да не се чудите отде са изневерите и напускането.

# 78

И най- смешно ми е когато се твърди, че трябва да припада от желание по жената, ако ще тя на Квазимодо да се е докарала. Само защото е родила, НЕГОВОТО дете, като че ли то не е и нейно....
Тц..Не четеш..И си изсмукваш от пръстите,неща които не съм казала.

родилка или не,неговото желание не бива да угасва..

Продължавам да мисля така.
Докарването до Квазимодо е крайност,която интелигентна жена не си причинява
Желанието идва не само от "гледката",Абсурт,ние не сме животни..
Но понеже всичко се случва, ако в някакъв период единият от парньорите не е в най-добрата си форма,и това доведе до физическо отблъскване,и липса на желание у другия,ами..За мен това просто не е любов.

# 79
Кой е казал, че правим секс само, за да не залитне настрани мъжът. Правим го, защото ми е кеф. И, да, изчакахме 40 дни. Но повечето жени по 2 години и повече забрявят за секса. Готвят и плющят манджи и се търкалят. Много често раждането на дете е сравнено с героизъм. В днешно време имаме толкова удобства, че направо не разбирам кое е толкова трудно. Любов може и да е обич. Не всичко е физика, но все пак е важна.

# 80
Автора, като иска интимност, да отиде да прегърне съпругата си, да се сгуши да спи до нея и бебето, да я целуне, да я хване за ръка, да я изслуша, да я погледа, докато спи... ама той не търси съвет за това... той не пита и кога ще може да правят секс (тоя мач вече го е гледал след първото раждане). Той пита как да извърти нещата, така че тя да го включи в листа със задължения някъде между чистенето и кърменето...

# 81
  • София
Да, точно от самоуважение аз лично намирам желанието на мъжа към жената за нещо естествено, и е много показателно как желанието за интимност се тълкува като зор за секс и свирки.
Като се сдобият с мъж и детеНЦЕ - вече планът е изпълнен и от мъжа се очаква да е предимно бавачка и банкомат, щото мама се е прежалила да роди.
Ако се налага въздържание - обяснявам кротко и ме разбират, а не да кълна нагона на мъжа, както съфорумката по-назад. Има изход - не раждай изобщо, не е задължително.

# 82
Като се сдобият с мъж и детеНЦЕ - вече планът е изпълнен и от мъжа се очаква да е предимно бавачка и банкомат, щото мама се е прежалила да роди.
Ако се налага въздържание - обяснявам кротко и ме разбират, а не да кълна нагона на мъжа, както съфорумката по-назад. Има изход - не раждай изобщо, не е задължително.
Много точен отговор. Браво! Аз също бях много зле през бременността, правили сме 5,6 пъти секс. Аз се извинявах, без да се е пробвал дори.

# 83
За какво се извиняваше?

# 84
За какво се извиняваше?
И на мен ми е интересно да разбера,извиненията за какво ли са били..

# 85
Казвах му, че го желая, но, че не съм ОК, че ми е лошо и така. Извинение от учтивост, не от чувство за вина.

# 86
  • Варна
След раждането , две години без секс ???

# 87
Flushed къде избягахте в нивата... Какъв план, каква бавачка, какво прежалване? Тук става въпрос за най-обикновена СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ. За това, че човека, когото обичаш го боли, е изтощен, няма време да яде, да отиде до тоалетна, да се изкъпе... В този момент, ако наистина обичаш, искаш само да помогнеш на съпругата си, да избута първите два месеца на възстановяване и колики и след това да мислиш за себе си. Все пак говорим за 10 дни след раждането, не за 2 години след него.
След ражданията, съпругът ми само питаше с какво да помогне и поемаше всяко задължение, което можеше. Месец след секциото - възпален апендицит... Ние с бебе на месец и кака на година и 10 на ръце. Той изчака търпеливо да се възстановя и представете си, въпреки че приличам на Квазимодо с 30 кила отгоре, той все още ме желае... иди разбери... От тогава си накъсваме всяка вечер с удоволствие, въпреки че моят “план” е изпълнен и не желаем повече деца.

# 88
  • София
Не знам защо е толкова трудно да се разбере елементарно писано слово?
Разбира се, че след бременност си с килограми отгоре, и разбира се, че това е нормално. Както и двамата с мъжа ти да не ги отчитате като пречка.
Но, ако след 5 години си пак с 30 кила отгоре, и твоето самочувствие ще отиде на кино, а и неговият сексуален плам ще се спатъхне...

Общи условия

Активация на акаунт