Моля, помогнете да спася детето си!

• 433 469
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 775
Момичета,нека се активизираме кой колкото може и да пуснем малко подкрепа преди празниците за Джони,да успее с имуноглобулина.

# 2 776
  • София
Включих се и аз.
Дали има вариант да се заяви ежемесечно някаква малка сума да се дарява автоматично?

# 2 777
Деси, слагай и сметката, не само платформата, защото там си има такса, според мен който иска може и по смета, за да си влиза цялата сума.

# 2 778
  • София
Има такса, но има и видимо движение, което евентуално да стимулира и други хора. Пуснах през платформата. На края на седмицата ще пусна и през сметката. Ще опитам и нещо в базара да пусна.
Иначе сметката на Каролина я има и видима в платформата, само малко се скролва.

# 2 779
И аз изпратих своя принос за Джони Sparkling Heart
Светли празнаци на всички!

# 2 780
  • Германия
Включих се и аз.
Дали има вариант да се заяви ежемесечно някаква малка сума да се дарява автоматично?

Преди няколко месеца търсих такъв вариант за paypal, но не успях да открия нищо подходящо за сметки на частни лица. Мисля, че имаше такава опция за живеещи в САЩ, но не съм 100% сигурна. Animal Rescue Sofia имат линк за paypal, който автоматично изтегля определена сума всеки месец, но не знам дали може да се създаде подобен линк за частна сметка.

# 2 781
Прощавайте, че бавно реагирам, много ангажименти тези дни, има (както обикновено) неща, които трябва да се организират и координират за да е сигурно, че ще се случи следващият етап от лечението на Джони по възможно най-добрия начин.

Вярно е, че има такса в платформата, но пък преводите и превалутирането определено са по-изгодни, сравнено със сметката.

Опцията за автоматично дарение на някакъв период, засега е налична по платформата единствено. Да мине този имуноглобулин и ще мисля варианти, макар се надявам следващата година вече да е нашата и най-накрая да достигнем целта, а аз да имам възможност да върна малко от полученото, не на вас конкретно, на други нуждаещи се, било то и под формата на надежда.

Благодаря ❤️

# 2 782
  • София
Опцията за автоматично дарение на някакъв период, засега е налична по платформата единствено.

Това ще свърши отлична работа, но ако може някой да каже как става? Пак отворих платформата, но не откривам как може да се регистрирам за някаква сума примерно всеки месец да се превежда.
Предполагам и за други, ако знаят за тази опция може да се абонират.

# 2 783
ако може някой да каже как става?

Това е информацията за САЩ, не знам дали зависи тази опция от държавата на донора: https://support.gofundme.com/hc/en-us/articles/26707416172059-Pr … monthly-donations

# 2 784
Ще има Коледа за Джони, много по от всички досега. И дядо Коледа няма нищо общо, вие правите по-големи чудеса.
По-трайни.
По-бляскави, по-впечатляващи и по-вдъхновяващи.
След около час ще свърши 50% от вливката на имуноглобулина, утре останалото.
Не зная как да го обясня, че да се разбере в истинската си сила и същност - не, Джони не е възстановен, но да, вече е над, много над това, което допускаха за възможно в неговият случай професионалистите.
Четвърти път в тази болница, и кучетата ни знаят.
От охраната на паркинга до медицинската сестра, която не позволява някой нов да провери абоката на Джони, всички го познават.
И до един не вярват на очите си.
Постоянно някой идва и ми разказва за дете с подобни симптоми в семейството си, сред приятелите си и тн. И споделят, че никой не ги лекува, защото...ами това не се лекувало.
Посяхме съмнение.
Ако е писано, ще посеем и надежда.

Поздрави от нашият общ успех, след малко повръщане и странични ефекти, вече се наслаждава на коледният си подарък от брат си и приятелката му, като по поръчка дойде точно днес:

Платформата:
https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover

Базарът:
https://www.facebook.com/groups/2366497430254580/?ref=share_group_link.

*Ще проверя как ставаше абонамент от платформата, но когато се приберем вкъщи, нямам сили сега.

# 2 785
Страхотен е Джони! Изпратих му малък коледен подарък в платформата.

# 2 786
  • София
шугърче, благодаря!
Това е най-добрата Коледна новина! Heart

# 2 787
  • София
Много има да се развива науката за имунитета и всичко край него. Много неща са все още на ниво хипотези и теории. Много се радвам, че за празниците Джони е получил най-хубавия подарък.

# 2 788
Много има да се развива науката за имунитета и всичко край него. Много неща са все още на ниво хипотези и теории. Много се радвам, че за празниците Джони е получил най-хубавия подарък.

Науката се развива, според мен, приложението й...друг въпрос. Но не е моментът за тази дискусия, макар (разбираемо) ми е много присърце.

Джони пее jingle bells с тубата.
Гледа през прозореца и пише с пластелин на прозореца имената на съседните магазини "Aster clinic", "Mahmood Gents Salon". На вратата се звъни и пристигат роднини, които не сме виждали година поне. Мъжът е дегизиран като дядо Коледа, раздава подаръци и се снима с децата. Джони целува всички и се провиква "Merry Christmas"...
О, много си личат проблемите му още, но това сега дори, си е истинско чудо - детето ми знае че е празник, знае че е Коледа и се усмихва, забелязва светът около себе си и още малко и ще участва активно.

Ще пиша на когото успея утре.
Или малко след.
Засега тук, тук ще ме прочетат най-много приятели.
Здраве и световен мир!
Светли празници, момичета и момчета!
Като вдигате чашите за наздравица, да си знаете че моята е отсреща, за първи път с истинска надежда за бъдещето отново.

# 2 789
Светли празници, мило семейство! ❤️ И съфорумки, разбира се.
Знам, че за вас, Деси, надеждите и подобренията зависят от съвсем тривиални и материални благини и се надявам винаги да са ви под ръка. Но най-искрените ми молитви за вас ще са чудесата да ви се случват ежедневно през новата година и все по-малко да имате нужда от онази, материалната част. И разбира се, щом се налага и можем, да сме винаги в състояние да помогнем.
Светло Рождество на всички! 🙏🎄✨

Общи условия

Активация на акаунт