Моля, помогнете да спася детето си!

• 449 918
  • 2 961
  •   1
Отговори
# 240
Тонка, да, и аз така прочетох. Но поне до момента оферта за асистанс няма. Като цяло аз не питам за финансовата част. Не е само да дадат офертата, нали и реалната организация трябва да се направи, а работни дни почти не останаха.

# 241
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Най-вероятно момичетата, които държат пряка връзка със Шугър, при първа възможност ще ни информират как протича или ще протече организацията. Heart

# 242
Не се притеснявайте,  организацията тече. На всеки етап ще бъде обновявана информацията в групата във Фейсбук, в Хелп Карма и тук.

Споделяйте!

# 243
Момичета, най- после има оферта от асистънс фирмата. Тя включва трансфер с линейка от и до летище, плюс 16 дневен престой, общата сума е- 2280 евро.
Самолетни билети също има закупени, те са 507€.

Не знаем само какви и колко ще са като стойност изследванията, за които ги викат на 18 юни. Те не са включени в офертата за операцията, както и последващата физиотерапия.
Затова се надяваме да се събере пълната сума в Хелп Карма, за да има аванс в случай на нужда от допълнително лечение.
Сумата която остане в излишък ще бъде дарена за друго детенце в нужда.
Сумата по банковата сметка около 14 часа беше 11 429 лева. Може сега да са постъпили още, но нямам информация. По- късно ще ъпгрейдвам.

# 244
Много се радвам, че сумата се събира с такова темпо.
Наистина, ако останат парички, ако Шугърчето иска, Слънчо Мими също е с ограничено време. 

# 245
Ще успеем, темпото ще намалее, но сумата, която остава е малко. Имаме още време.

# 246
  • на Мелмак
Heart

# 247
  • София
Много се радвам, че сумата се събира с такова темпо.
Наистина, ако останат парички, ако Шугърчето иска, Слънчо Мими също е с ограничено време.  
Нека първо да видим, че сумата е събрана, за да си отдъхнем.
Дано и сумата по банковата сметка да набъбне още, за да има за тестове, транспорт и прочее.

# 248
  • На брега на реката
Включих се по сметката, от името на ММ. Силно вярвам, че най-късно до утре, всичко ще е събрано.
 Kissing Heart - за всички прекрасни хора, които се включиха!

# 249
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Мьосбауер, Жаки, благодаря ви, че сте неотлъчно до Шугър и ни информирате постоянно.
За всички,  които стоят зад споменатите суми - Heart Heart Heart
Джони ще продължава да ни радва с усмивките си!

# 250
€ 31565 към 13:31 ч. Включихме се с дъщеря ми, но по банков път. Имахме проблем с 3D верификацията в кармата.
Възхищавам се на майки като вас. Децата са отражение на вашите души. Родили сте едно прекрасно пололение. Сигуна съм, че Шугър ще е благодарна най-вече на тези малки слънца, които помагат на Джони.

Шугър е благодарна на всички. Няма класация, няма повече и по-малко. Защото нямам база за сравнение, а и да съм честна – стига ми за няколко живота, не искам да мога да измеря точно. За децата вече казах, аз силно вярвам в поколенията, дето идат след нас. Това, което за мен прави особено специален приносът на децата е не друго, а начинът по който дават. Забелязвали ли сте как дава малко дете? Или не дава изобщо (моето си е, крие се зад гърба и се тропа с краче, но не даваме на другите куклата/камиончето), или ако дава детето – дава и толкова. Няма очаквания, няма нужда от признателност, от да бъде забелязано или дори да му бъде благодарено. Децата дават по начин, който дава Господ – дават и забравят. Ние ги изкривяваме с времето, така че е добре да сме внимателни и да не разрушаваме по-добрата част на света със собствените си дефекти.

Ако останат средства, от тези, които са събрани за моето дете, ще бъдат пренасочени. Естествено. Животът си бих дала на секундата да мога да ги пренасоча всичките ей сега...но тъй като това е в сферата на ненаучната фантастика, каквото остане, мисля момичетата, които хвърлиха сили, средства, лично време и не ме оставиха и за секунда да се занимавам с каквото и да било, освен с Джони конкретно, имат моралното право да решат към кого да се насочи евентуален баланс. Ако все пак поискат и моето мнение, бих искала да изберат дете. Това е.

Знам, че всички искате да знаете за Джони – сутринта ни не беше от най-добрите, но сега е вече съвсем ок, хапна, пийна, и сега ползва баща си за мека мебел.

# 251
Подкрепих те ,мило дете!Всичко ще бъде наред  и ще имаш едно щастливо детство,всичко това скоро ще бъде зад гърба ти!Кураж и успех!

# 252
Жаклин и Мередит Грей са двигателя плюс още няколко прекрасни жени, които помагат активно. Обединени сме силни!
Още мъничко остана. Да действаме!

# 253
  • София
Ето пряк репортаж от малкия герой, който търпеливо чака предстоящия полет. И са го затрупали с литература по въпроса Simple Smile
За жалост, обаче, няма същия афинитет към храната като към книжките, но ние му стискаме палци съвсем скоро да оздравее ❤️ Моля ви, помолете познати и приятели да дарят дори минимална сума, да ви я дадат на ръка и вие да преведете, включете се в базара във фейсбук. Помогнете му! ❤️

# 254
Ще стане! Сладурчо ще оздравее и ще има да ядееее.

Общи условия

Активация на акаунт