Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 546
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Шугъре, ама пък толкова да е сладък бе! Heart

# 2 176
  • София
Много сладко Джонче,много!Сигурна съм,че ще се пребори! Sparkling Heart

# 2 177
много е хубав, с умиление го гледам и аз. А колко е пораснал😘.

# 2 178
Ех, Бърдита, като в един друг живот е всичко отпреди... отпреди него, отпреди твоята дъщеря, отпреди да преживеем куп неща, дето уж не се преживяват.
Сладък е гадината, то затова имам проблем с "детето е проблемно", хората забелязват едни сини очи и трапчинки.
Не се оплаквам, нямам право. Не е баш лесно, но моето дете има всички вас. Армия зад гърба му.
Максимумът за мен е не просто Джони да успее, а да прокара път.
Дано.

# 2 179
  • София
Много сладък Simple Smile
Шугърче виж това:
Понеже спомена и кожни проблеми, проверявали ли сте за пропускливи черва?

Както и недостиг на б12, фолиева, витамин Д и хомоцистеин, тези неща проверявали ли сте ги скоро. Питам за Б-тата, защото те доста се “хабят” покрай различни скокове в развитието.

В какво се изразяват кожните проблеми?

# 2 180
  • На брега на реката
Прекрасен малък принц! Чудничко детенце е! Пу, пу, пу, все повече напредък да има!

# 2 181
Много сладък Simple Smile
Шугърче виж това:
Понеже спомена и кожни проблеми, проверявали ли сте за пропускливи черва?

Както и недостиг на б12, фолиева, витамин Д и хомоцистеин, тези неща проверявали ли сте ги скоро. Питам за Б-тата, защото те доста се “хабят” покрай различни скокове в развитието.

В какво се изразяват кожните проблеми?

Благодаря за грижата, момичетата, набързо да ви отговоря - витамините и хомоцистеина последно проверихме преди вливката, както винаги Д е ниско (Джони и аз постоянно пием и винаги сме на долна граница или малко над, един от невролозите изказа предположение, че може и да е генетично). Пропускливи черва не сме проверявали досега, няма и да е точно сега - Джони е отново болен.
Това е лошата новина.
Добрата е, че за първи път от 12 март 2020, той вдига температура над 37, тоест има имунен отговор. За три години е боледувал ужасно много, но дори когато цялото семейство е с 39-40, при него максимум 37.
Вече достигна небивали висоти, 40.8. Ясно ви е, че не ми е до писане сега, но моля концентрирайте се над доброто, организмът му реагира по начина, по който се предполага.
Утре сме на лекар.
Дано улучим читав.

# 2 182
Бързо оздравяване на Джони! 💙🙏

# 2 183
  • София
И от мен бързо оздравяване на Джончето ни!

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 15:42 от Ali97

# 2 184
  • София
Стискам палци бързо да се оправи!
Недостиг на витамин Д може да прави поразии, но не знам какво друго може да го сваля.
Иначе отстрани изглежда, че тялото на Джони “рестартира”, “възстановява”, не ми идва точна дума, и може това да е причина за другите проблеми. Както при бебетата - едно научат, друго оставят на втори план.

# 2 185
Слагай по няколко неща на масата все нещо ще грабне да хапне Simple Smile

# 2 186
Всички, всички вече сме болни, но моето мнение ви е известно - извинение е само да съм умряла, а за там не бързам.
Първо искам да ви споделя, че напук на болестното състояние на Джони, чудесата продължават. Още дори не мога да асимилирам... допреди две седмици, Джони трябваше да е удържан със сила за да го подстрижат, а вчера влязал в салона с валсова стъпка, седнал на стола и чакал обслужване. Не съм видяла лично, разказвам, с баща си беше. Е, с ножицата, не с машинката, но всички, които имат личен опит, знаят че това обикновено е резултат на дългосрочна сензорна терапия, а при нас се получи от вчера за днес, едва ли не.
Още по-чудното е, че търпи спрей за нос, дори не знам как да ви го обясня. Буквално допреди дни се налагаше да го държим трима души, а сега аз просто го хващам за брадичката и пръскам. Е, не ми се радва точно, но не се дърпа, не бяга, не плаче, просто бръчи нос.
Не че съм неблагодарна, напомням просто че това не го прави не-аутист. Но, Бога ми, обещава бъдеще, значително по-добро от да гледа в една точка, която само той вижда. Потупайте се по рамото, аз ще коленича.

Сметките:
Скрит текст:
Прощавайте, че грубо, ама все някой ме спъва, ще обясня накрая:

Приблизително -
В платформата досега има към 17989 евро (другото е такси)
От сметката сме усвоили 11176 евро
Общо 29164
Минус първата процедура 14945
Баланс 14220
Минус 3000 депозит
И 7944.73 последната процедура (1260.55 билети и трансфери, хотел 427.70, клиниката 5205.84, храна 75.83, предварителни изследвания и консултации 1074.81)

Не съм изчислила съвсем точно обслужването на сметката в бг, простете, трудно ми е с лазарета у дома, всички болни. По повод платформата, питах баткото ни за таксите, той отказа да ги споделя с вас, той щял да ги плати, това можел да направи.
 Баланс имаме 3000 евро приблизително, с точност като преизчисля курсовете. В сметката и Пейпал:

Останалото е по платформата.
Много, много ми е мъчно за потрошените пари по билети и хотел, някак искам всичко да отива за лечение. Уви, аз съм сама с детето, нямам избор, трябва да съм максимално близо, а и се наложи да платя за вечеря два пъти, когато Джони не бе в състояние да излезе от хотела. Не ви обяснявам защото някой ме е питал, а защото вие сте Джони и бъдещето му.

Европейската клиника искат 12000 евро за процедура. Това е, което знам засега.
Плюс, че Джони е наистина болен и ще трябва да го ремонтирам, и аз не знам как, но ще пробвам. В тези процедури уви, парите не са единственият проблем. Приемат се обещаващи пациенти, каквото и да значи това

Поздрави от спящият за вас, вие направихте възможен спокойният му сън.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 18:37 от sugarfree

# 2 187
  • София
Шугърче, разплака ме от радост! Все така от радост да ни разплакваш пожелавам и на Джони, и на теб, и на всички нас! Purple Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

Редактирам се, защото забравих да пожелая бързо оздравяване на семейството! Зло да ви забрави! Hug

# 2 188
  • София
Включих се отново със скромна сума. Все така да продължава подобрението на Джони.

# 2 189
  • Германия
Може ли някой да даде линк към paypal моля? Досега използвах платформата, но ако мога през paypal да използвам функцията "Семейство и приятели", ще избегна таксите.

sugarfree, бързо оздравяване на всички вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт