Втори шанс (Kalbimdeki Deniz - В сърцето ми е Дениз)

• 41 154
  • 503
  •   1
Отговори
# 180
 Още 2 изпълнения на Кутси!...

https://youtu.be/Cxjzw7HJU3s

https://youtu.be/JPlx0qk6y9U

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 16:29 от vera17

# 181
Добро утро в една щастлива сряда! Heart

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 06:11 от vera17

# 182
Е, сцената с Диар и Сивзат е много елементарна, тя можеше да го посочи като стрелеца на всички , които се притекоха на помощ, след това да отиде в полицията и да разкаже всичко. Премълчаването , лъжата е характерна за турските сериали, с цел “ да не наранят другите” , това винаги ме е дразнило.😡

# 183
Моля , кажете ми ще разбере ли Едже истината за Алихан, някъде прочетох , че да , но кой ще и каже , моля!

# 184
Моля , кажете ми ще разбере ли Едже истината за Алихан, някъде прочетох , че да , но кой ще и каже , моля!

Сигурно Едже ще разбере истината защо Алихан е изоставил семейството си! Но преди да научи истината Едже, Алихан ще манипулира Дениз и децата си известно време. Яд ме е на Дениз защо не каже истината на Едже! Това гледах в youtube и това разбрах оттам!

# 185
Благодаря, и мен че е яд, но там винаги нещо се премълчава , в сериалите имам предвид, и нещата се усложняват, но сценарии , какво да се прави 😉

# 186
# 187
  • София
И мен много ме е яд на Алихан, баси нещастника. Замина с любовницата си и сега държи сметка на Денис. От къде на къде? Вчера превъртях на две на три втория сезон на турси и останах шокирана. Доста неща се променят, нооо така и не разбрах кога се разкрива истината за Хюлия и Шебнем.

# 188
Здравейте Grinning
Алихан ги изостави с борчове ,а държи сметка на Дениз .Imp
Изпускам епизоди въпроса ми е появила ли се сина от Лондон на Мират ?
Хюлия бременна ме учуди  , с мъжа си са хладни един към друг, тя влюбена в Мират. Какво избира да роди или операция  ? Накрая някой беше разказал че я арестуват.
Денис и Мират са прекрасни . Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 18:39 от femmi2

# 189
  • София
Още не се е появил, мисля че съвсем скоро ще се появи. И на мен ми стана чудно как така Хюлия е бременна от мъжа си, като постоянно се джафкаха.

# 190
     И аз се чудя как Хюлия забременява от Неджат, след като Хюлия не можеше да го понася. Беше попитано Хюлия какъв избор ще направи пред дилемата - бебето или операцията. Хюлия ще избере операцията.

Ядосва ме този Алихан. Какъв плазмодий е. Търси сметка на Дениз, след като избяга с любовницата си и остави Дениз без никакви финансови средства и потънал в дългове, като натопява Дениз в тези дългове. Само как ще манипулира децата си, за да намразят Мират и майка си. Гледах в youtube, че Алихан ще иска децата да останат при него.

Спирам да разказвам, че ще ми бъде направена забележка, че после няма да им бъде интересен сериалът, щом знаят предварително какво ще се случи.

Само ще спомена за Хюлия, доколкото разбрах Шебнем разкрива всичко в предпоследната серия, като ще събере всички и ще пусне на голям екран някакво записано видео с Хюлия - сигурно е направено от Шебнем. Тя ще извика полицията и ще арестуват Хюлия.

# 191
Не ме учудва ще избере Операцията . Как така забременява от Неджат , щъркела и носи децата на турците . Техния контрол  те  глобяват , няма любовни сцени. Ако има внимават.

# 192
Здравейте Grinning
Алихан ги изостави с борчове ,а държи сметка на Дениз .Imp
Изпускам епизоди въпроса ми е появила ли се сина от Лондон на Мират ?
Хюлия бременна ме учуди  , с мъжа си са хладни един към друг, тя влюбена в Мират. Какво избира да роди или операция  ? Накрая някой беше разказал че я арестуват.
Денис и Мират са прекрасни . Heart Eyes

Скрит текст:
Не. Той ще се появи в по-нататъшните епизоди
.[/b]

# 193
  • София
Най-накрая изчетох цялата тема, страхотни неща сте постнали. И аз имам въпрос vera1c , кой е kiki 😁

# 194
Кики предизвиква любопитство ,Вера ако реши ще ти отговори .

Общи условия

Активация на акаунт