Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 812
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Ако Марчето ще прави таблица с килата и класация моля да сложи и "най-мързелива мама"...там съм първа Mr. Green
Чета ви момичета но ме мързи много...тъй да знаете Blush
Поздрави и целувки от нас Heart Eyes

# 121
Здравейте момичета  Hug
Днес имах тежък ден но не ми се говори за това
Дари и посиня очето и не знам какво да правя
Мъжът ми не ми дава да я заведа на лекар защото според него нищо и нямало но аз се притеснявам Започнах да и давам зиртек ако е ухапана от нещо да притъпя реакцията на организма Днес като я изкъпах и видях че цялото и дупе се е обринало Направо това мишленце така ме притеснява с неговите обриви Миналата седмица нали и откриха и гъбичка на ръчичката която вече оправих де То като е в началото и с хубаво лекарство минава

Евелинар честита годишнина Желая ви да се обичате все така силно, да празнувате най-малко златна сватба и преди това да си направите една пълна къща с дечица начело със настоящият малък разбойник в корема на мама  Laughing

Теди представям си колко ти е мъчно за малката Аз мойта не я давам нали съм си майка егоист искам си я при мен  Embarassed

Миньонче ама и ти не се спираш Пази се Сега бебчо е най важен Как ще се оправяш с трима мъже  #Crazy Това си е голямо предизвикателство Пожелавам ти на по-късен етап и една девойче да уравновесите силите

Куки пиши какво е казал докторът за Калина да няма нещо заразно плъзнало навред newsm78
Херка според мен важното е да си най-добър в нещо ако ще е мързел да е мързел но от класа въпреки че за този приз май доста ще се намерим да спорим  Wink
Лека вечер и сладки сънища Hug

# 122
  • Откъм Варната
...Дари и посиня очето и не знам какво да правя
Мъжът ми не ми дава да я заведа на лекар защото според него нищо и нямало но аз се притеснявам Започнах да и давам зиртек ако е ухапана от нещо да притъпя реакцията на организма Днес като я изкъпах и видях че цялото и дупе се е обринало Направо това мишленце така ме притеснява с неговите обриви Миналата седмица нали и откриха и гъбичка на ръчичката която вече оправих де То като е в началото и с хубаво лекарство минава...

Извинявай че ти го казвам, ама това е направо пълна безотговорност, я да си заведеш детето на лекар, дано нищо да и няма както казва мъжът ти ( който всъщност да не е лекар ? ) защото ако е нещо сериозно тогава ще те питам кой ще е виновен ако не може да се оправи.

Пример : Моя приятелка има 9 годишна дъщеря, която като си играла пред блока с децата се набола на някакво растение в окото, детска работа не я заболяло и не казала на майка си, след 2 дена окото оттекло и не можела да вижда, завелия на лекар и сестрата се уплашила и казала, че добре че е нямало някаква отрова в това растение че иначе щяла да остане без оченце, натъпкали детето с лекарства и му спасили окото...

Пък ти ако искаш чакай да се оправи сама, все пак организма и не е силен като на голям човек.....

# 123
Здравейте,красавици с кореми.
И аз само ви 4ета,защото имах много работа и задалжения в кащи,ноооооооо мога да ви се похваля спалнята ми е готова снощи беше едно разместване една лудница в кьщи,спах като кьпана.Мога да кажа 4е спалнята стана страхотна-преобразих я да стане всекидневна а хола ще стане спалня заради беб4о.
Та това е от нас аз продалжавам с ремонта  bouquet

# 124
Здравейте момичета!
Аз от 1 час вече съм на работа, ама нещо ми е много заспало. Снощи с татито седяхме до късно будни и сутринта едвам станах. Много хубаво си изкарахме годишнината - двамата самички вкъщи, направих пържени картофки (на нас това ни е "гала вечеря", защото аз рядко готвя, пък да пържа се случва 2 пъти в годината). И биричка си пийнахме (и ние като Миньон сме привърженици на немската - взимаме си в кутийки най-различни). Майка ми като чу, че на годишнината пържа картофки лошо и стана, ама как да и обясня, че за нас това си е празненство - да сме си вкъщи и да си приготвим нещо сами.
Русавелке, браво на теб с ремонта! Аз след миналата година не искам да чувам за такова нещо. Но днес ще ходя да си избирам разни домакински работи по магазините.
Хайде аз да се връщам да поработя, че ми се натрупват статии Sad
Лек ден и много  Hug !

# 125
Здравейте и от нас мамчета,
да се похваля и ние вече положихме старта на нашия прословут ремонт.В резултат на което от вчера насам се чувствам като разглобена.Дали да не си взема малко почивчица и без това досега не съм си ползвала ни отпуска ,нито пък болнични.
Тази седмица ще ходя на лекар и дано този път бебо си покаже атрибутите ,че вече умирам от любопитство.
Желая ви лека седмичка,погалете коремчетата Hug

# 126
Привет,

ние с бебе сме добре, мама хапва кайсийки, а бебе ритка в корема..Мама и тати идваха на гости и почивните дни минаха неусетно в разходки..
Сега трябва да издомакинствам, че два дена нищо не съм свършила у дома

Целувки по тумбачетата

# 127
    Здравейте,мам4етаlove001

Ве4е направих теста на СЪЛИВАН за диабета.За два 4аса свърши.Взеха ми кръв на гладно,пих глюкозата,4аках един 4ас без да ям,пия или да ставам от стола,пак ми взеха кръв и това беше.Като видя те4носта татито ми вика"Аиде да си пийнеш сока от портокали",нали е такова оранжево.Само дето мноооого сладко.
     YANI,стискам палци да мине бързо и да не е сериозно,но я марш на доки веднага.

# 128
Хера, аз съм по-мързелива и от теб  Mr. Green ти поне влизаш да напишеш, че те мързи, а аз и затова едвам се наканих сега от една седмица, срамота направо!

Исках на всеки да кажа нещо, обаче не помня какви ги мислех...  Crazy Миньон, ама ти направо не се спираш бе жена! Аз се изморявам само като слушам колко работа имаш!
Да ви се оплача и аз, че този наш ремонт няма край, мислехме, че още юни ще се нанесем в новия апатамент, но сега ще бъда доволна ако е поне края на август... при всички положения преди бебката да се появи трябва да сме там  Praynig

Яни, ама наистина защо седиш и се тревожиш, ами не отидете на лекар да знаете какво става?! Стискам палци да е безобидно!

Кръц-кръц и тя се губи напоследък, явно всички ни мързи....

целувки от мен и до скоро писане, надявам се

# 129
Ха здравейтеее Hug

Бях си на Плевен. Да се видя с приятелки и с мама. От племенника ми обаче прихванах един гаден вирус и се скъсах да драйфам. Беше ужасно гадно и много се уплаших. Отидох през нощта до АГ Плевен, да ги помоля да ми предпишат нещо, защото умирам от стомах. Не контракции, ами горе, явно от самото повръщане. Та те ми казаха, че за да ми дадат някакви лекарства трябва да ме вкарат в болница ShockedАз естествено не исках и се прибрах у дома и така се мъчих до сутринта. На другия ден имах температура, но малка. Та два дни яко лежане...Вече съм напълно здрава и утре заминаваме на морееее Party Heart Eyes

Пазете се майчета, че вируса е супер гаден.Много лесно се прихваща. Сега сядам да ви чета. Бая сте изписали.

Ходих да видя бебо. Избързва пак слънцето с цяла седмица е е много едър каза док. Цели 1,160кг. тежи и си е седнал на дупето Crazy За килограмите, покрай този вирус посвалих и сега съм+5кг. общо досега. На морцето ще си наваксам с рибка и месце.

Няма да ме има цяла седмица, да знаете да не се тревожете за мен Heart Eyes

Целувам ви и да се пазите много newsm51  love001 newsm51

# 130
     Pak sam az.Niama KREDOR.Sega tarsia motivi za detskata staia i vigte na kakwo popadnah.Haresa mi 20-ta snimka ot gore nadolu.No ne se li vigda malko momicheshka,a?
http://www.decolors.net/shop/productos.asp?id=19

Dano da se postne dobre,za da go vidite.

# 131
Хайде, мацки, не се срамувайте, дайте килограмите си  Laughing

Фрики, на мен ми харесва стаята. Ако смените цветовете ще е по-момчешка, но и зеленото става.

Черпя ви, макар и вирутално, аз рождения ден на сина ми.
Днес навършва цяла годинка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И понеже много ме мързи да издирвам картинки на торти и бира, ще минем и без тях  Mr. Green

bouquet

# 132
Ами да се запиша тогава значи пишете ме плюс 4кг smile3518
Момичета изкам да ви питам точно кога се прави това вагинално изследване или се прави само при някакви конкретни оплаквания.
Мерси предварително.

# 133
Здравейте и от нас!
Аз съм малко притеснена,че нещо и мен ме нападнаха контракциите. През уикенда с мъжа ми обиколихме много бебешки магазини и хипермаркетите и доста се уморих и почнах да си усещам корема все по-често здравата стегнат. Днес сутринта нищо ми нямаше,но като почнах работа следобеда и пак взе да се стяга. Болки нямам,но ми е много притеснено и вкиснато. Май ще трябва да спирам работата,а ми се искаше поне до края на август да устискам...ще видим...Утре ще пия Но-шпа и ако пак не ми е добре,ще звънна на докторката.Лошото е,че тая седмица нейните и моите смени съвпадат изцяло,и не мога да я посетя...стискайте палци да не ми се налага...
 Мира см,ако питаш за микробиологията,аз последния път питах и д-р ми каза,че се прави в началото на 9 месец и ако има някакви гадинки се изчисват,за да може да се изчисти родовия канал за бебенцето,да не му лепнем нещо още при раждането.Иначе,ако нямаш парене и сърбеж,не се наглагало. Повишената секреция/демек течението/ било нормално през бременността.
 Момичета,обикаляте ли вече бебешорските магазини? Аз много харесах Малечко-един такъв добре подреден,и има много неща. Мисля,че оттам ще вземем креватчето. Колички-леле ужас,толкова много марки и модели има навсякъде,че там просто не знам каква ще е. Да не говорим колко ужасни десени...Една триколка много ми хареса,ама пусто много са големи,няма да може да влезе в асансъора,а това е важно... Мамите от Пловдив,искам да ви питам: хубав ли е този магазин Хиполенд,има ли смисъл да бием път до Пловдив да го видим? Пише,че през септември ще открият и в София,можем да почакаме до тогава..
 За килограмите-миналата седмица бях +4. В момента колко съм не знам,че кантара,на който се следя,не е вкъщи.
Тюленке,да ти е жив и здрав рожденника!
 Много дълго стана...Хайде от нас лека ви нощ! Моят малък мъж ви поздравява с ритници!

# 134
  • Виена
Здравейтеее мамчета сладуранчета
 Фрики ей тука кредора работи,горе в дясно ще го видиш,и на мен ми е голям зор все да го търся някъде,щото все спира да работи.
  Yany ами да много ми е мъчно,обаждам се по 2 пъти на ден и после си поплаквам,ама просто няма начин аз да си стоя до септември в БГ,а пък тя иска да е при баба и дядо,вижда ги 1 път в годината и просто и липсват... игрите по цял ден също.Тука ходи на градина,ходим и по паркове,но не е същото.А и там я глезят,никoй не и се кара.Мъчно ми е,но ще издържа,надявам се...Дано всичко с твоята сладуранка е наред!И според мен е по добре да я види лекар,макар и да ти кажат,че нищо и няма.Аз съм голяма паника и за най малкото и тичам на лекар.
 Minion пътувах със Sky Europe,просто не ща и да се сещам как ме отрязаха.Наистина можеше да ме качат,бях с багаж,но казах,че го оставям,не ме интересуваше,само исках да кажат да,но уви.И аз като теб сигурно навъртях даже и повече от 1500 км и се радвам,че бебчовците са добре!
 Днес също излязохме в 8 сутринта и обикаляхме цял ден по магазините,ама направо се скапах.Мисля да се спирам с тия дълги разходки.
 И ние мислим да почваме ремонт,е поне да боядисаме всички стаи,поне да се занимавам с нещо докато съм сама,че ще изкукам.
 А за биричката и аз си пийвам по 1 редовно,ама мн.ми се пие да му се невиди.А за кола направо умирам,ама гледам да се ограничавам.
 че и килцата си качвам,бях си дала 10 за цялата бременност,ама вече ги качих,направо ужас,а има още толкова време.
    Тюленчечестит ти рожденник!Да ти е жив и здрав и много да те слушка!
 Уф хайде спирам,че май се поулях.Утре съм на преглед и ще пиша после как е бебко.
 Лека вечер на ВСИЧКИ и мноооооооооого цунки

Общи условия

Активация на акаунт