Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 808
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • Виена
Уф Sorry friki нhttp://www.zaedno.de/postx2076-0-0.html&sid=782106bc1505ae11184f5a8dd087ffc4 това е адреса забравила бях да го напиша Crazy

# 136
Добър вечер и от мен! И аз преминах окончателно в отбора на мързелите - чета, чета, обаче като погледна клавиатурата и мозъка ми се изпразва от съдържание Sick
Жив, здрав и весел да е юнакът на Тюлен. И да слуша от време на време Heart Eyes
KikiNiki, не се вкисвай излишно, ами си заеми хоризонтална позиция  и пийни Но-шпа - при мен обикновено действа. Важното е, че нямаш болки. И аз прекалих с разходките днес, че времето беше едно прохладно. Дано не е за последно такова приятно:pray: 
За Хиполенд не ми се струва, чак кой знае колко зареден - Вис Виталис е по-добре. Така, че може и да почакате до септември да отвори в София.
И ние чакаме майстор в края на седмицата - уж само ще боядисваме в дневния възел, ама пак ще е една разтурия Sick А после за миенето на прозорците мисля  направо да си хвана една фирма, че не ми е ясно как ще си измия неотваряемите части отвън  с това коремище  #Crazy
Спирам да писателствам, че беба се разбунтува здраво.
Спокойна вечер на всички!

# 137
Здравейте момичета
Благодаря ви за загрижеността за Дари Още от сега се надявам и за напред да си споделяме и да се подкрепяме не само до раждането но и в отглеждането на малките бебоци
Очето на Дари е по-добре Поспадна и е съвсем леко синкаво отвън Май я е ухапал паяк а тя нали е алергична и веднага реагира
Не мога да се сърдя на мъжа си защото той не е на себе си  Баща му е много болен и даже днес отиде да спи при тях защото майка му беше много уплашена и плачеше по телефона В момента изживява труден период от живота си и последното нещо което аз искам е да напрягам обстановката
Ако детето днес не се беше пооправило щях да я заведа още сутринта но антиалергичните лекарства дават ефект което значи че не е проблем на окото а по-скоро си е алергична реакция Аз съм свикнала с нейната кожа винаги си имам проблеми
КикиНики стискам палци да се отпусне коремчето
Теди най важното е малката да е щастлива Щом тя се чувства добре значи всико е наред Ние майките ме за това за да си терзаем душичките за тях а на тах всичко да и м е наред
Мира см 4 кг не са нищо Мисля че трябва да се радваш че качваш така защото има момичета които качват по 20-30 кг за бременност и не се тъпчат особено Всичко е въпрос на физика
Тюленче да ти е живо и здраво момченцето Блазя ти че си навила на таова премеждие с породени деца Аз не можах 4 години да се реша  Embarassed
Кръц кръц оправяй се бързо
Поздрави

# 138
Добро утро момичета!
Аз, както винаги да се разпиша сутринта.Като погледна последна публикация-винаги  Yany посред нощите.Как издържаш до толкова късно?
За килограмите-вече +9.Много са, ама това горе-долу го преживявам.Това, което повече ме притеснява е, че нещо ме наболява гърло и се чувствам скапано, като пред разболяване.Срам ме е да си призная, ама май това го постигнах с една чаша студена бира.Освен това в неделя в парка ме заваля дъжд и малко се понамокрих.Вече пия витамин С; стискайте палци да се оправя с това.
KikiNiki, гадно е това с контракциите.Просто трябва да си почиваш повече.И аз в началото много се шашках.Сега вече посвикнах с контракциите.Вчера и ние с мъжа ми направихме една дълга разходка, след която и на мен ми се втвърди корема и сега предстои повече лежане.Поне долу-горе си изяснихме какво креватче ще вземем.Но и аз като разгледах количките се отчаях.Много ще ми е трудно да си избера.
Иначе бебка много ме радва, тъй като от 2-3 дена ритка постоянно.Напразно се бях притеснила преди това.Като започе да мърда малкото човече и направо ми се доплаква от щастие.
На 25-ти имам среща с докторката.Тогава ще разбера за всички изследвания, които се пускат 45 дена преди раждане.Ако някой има повече информация, моля да сподели.
Това е засега от нас.Приятен ден на всички!

# 139
Здравейте и от мен!
Да ти е жив и здрав и малкия юнак, тюленче!  bouquet
Да се похваля с нещо?!Ами няма с какво.
Пак тези килограми.Вие момичета ще се разболеете на тази тема.Една моя приятелка вече е бременна.Тежи сигурно 45кг. с мокри дрехи.Прилича на болна от анорексия.Аз и казвам да се храни, тя се прави на интересна.И без това още преди да забременее и се беше случвало да припада, да не говоря, че непрекъснато се спъва.Но никой не може да се разбере с нея.Как ще кара тази бременност-не знам.Казах и , че щом не яде, ще я натъпчат с витамини и други нещо е ще надебелее повече отколкото ако се храни.Това с цел да я накарам да се храни.Ма като ви казвам, че нищо не яде го приемайте буквално.
Хайде сега и аз да се отчета с моите кг.: + 18 кг., с които много се гордея.Не ям повече от това което поглъщах преди, дори по малко от необходимата ми дневна дажба калории.Обаче изследванията ми са супер и това е най-важното.
Да ви се похваля.Участвах в една томбола на новия маргарин с фибри и познайте......Спечелих въженце за скачане.Много съм щастлива, щото това е едно от любимите ми упражнения.
Хайде поздрави от мен на пупите ви и спокоен летен ден!

# 140
Здравейте и от мен вкъщи съм и няма нет  Confused

Пиша от сестра ми и ми трудно с този лаптоп Tired ако още веднъж ми изтрие съобщението се отказвам, племеника все ме води до пералнята и ми мъкне всякакви дрехи да ги слагаме вътре, на кого се е паднал такъв подреден  Laughing

KaliMa- хайде да бъдим по- толерантни  Peace Всеки сам си преценява за своето си дете, племеника ми е алергичен и знам за какво става дума, а на на 1.6 м. Hug

и аз се разболявам като чета колко са качили другите  smile3534 newsm08 smile3533 Това е то на пост и молитва до раждането  Crazy

За бирата, пия ама така ми се услажда, какво да направя. Ха наздраве от мен  cheers

tarlej4e- честита награда  Grinning

Спирам и отивам на разходка с онова диване и сестра ми. Целувки по керемите на всички  Heart Eyes

# 141
  • София
Да ти е жив и здрав малкия батко Тюленче   bouquet

Това за килограмите, и аз се чудя как качвате толкова малко, а аз съм + 11 и не се притеснявам  newsm78

Вчера водихме Калинка на лекар за очето (и аз си падам малко паника) и се оказа някакъв алергичен конюнктивит, каквото и да значи това. Сега слагаме едни капки, но е кошмар, тя не дава, бориме се и пада голям рев, но няма как, дано се оправи бързо

И аз си пийвам биричка от време на време, когато ми се пие, но за щастие не е много често, че бързо ме хваща, и аз съм една пиячка  Joy

А за ремонти не искам да говоря, в момента имаме поне 5 различни вида майстори (за щастие не у нас, а в новия дом) и е лудница. Трябва всичко да е готово до края на Октомври и живот и здраве тогава да се преместим, но кой знае, а и с малко бебе да се местим ... хич не ми се иска, но няма как  Simple Smile

Хайде приятен ден и не прекалявайте с разходките

# 142
Здравейте и от мен Hug
Тюленче,да ти е жив и здрав
Айде и ние на отчет.Вчера бяхме на доки-за кг:+8 Embarassed,бебо няма пишле(не можахме да видим такова) и всичко е ок.Изпросихме си една снимка(първата ни) за рожденния ден на татето и ще му я правим подарък.  Gift
Относно мързела-така ме е подгонил,че не съм барала вкъщи нищо от няколок дена-свеки се оправя. Blush
Момичета май пипнах летния вирус-едно гадене нон-стоп,чат-пат температура,отвреме на време се опитва и глава да ме боли,абе-ужас. #Crazy
Айде стига толкова.
 lovekiss

# 143
  • Ботевград
Здравейте сладки мамчета!  Hug
Най - накрая официално оздравях!   bouquet
Тюленче, жив и здрав баткото и много късмет да има!  Hug
sisi2000 ужасно е! За грипа вземай мерки отначало, аз се оставих на течението и си полежах вкъщи 3 дни с температура и много гадна хрема!
За снимката - и аз много искам снимка на бебката, ама никой не дава, следващият път ще си поискам настоятелно!  bowuu
Относно мързела и разсеяността ми, не мога да кажа кое е в превес при мене, а за килцата съм вече +7 , ама до края ... ей сега ми се отвори апетита иииии да си призная през нощта като се събуждам сомнамбулствам в хладилника  Sick не ми се смейте!
Желая Ви приятен и красив ден!

# 144
     Мам4ета,много глупав въпрос ще задам.Знам 4е ве4е някой беше питал,но забравих какво бяхте отговорили.Не мога да си ка4а снимки в албум4ето.Просто никъде не ми се отваря"добави снимка" или да добавя ново албум4е.Извинявам се за непросветеността.За да не пълниме тук темата ако може пишете ми на ли4ни.Благодаря.

# 145
Успях ве4е.Мерси все пак.

# 146
Здравейте момичета
Дайте и аз като никога да пиша през деня Днес бях на леция захранване на кърмачето Общо взето знам си урока само да дойде жив и здрав бебчо мама е готова с цял наръчник от правила за здравословно хранене Laughing
Днес очето на Дари почти и е минало и аз спрях лекарствата за да не я натоварвам излишно Дупето още не се е оправило но с нейната кожа е нормално Момичета колебая се за козметиката която да ползвам между Клоран Мустела и Чико Вие какво мислите
Аз може и тема да пусна
Поздрави

# 147
  • София
Здравейте мили бъдещи мами! newsm51 Привет от мен и от бебчо! Рядко пиша, но всеки ден ви чета. Много ме мързи в последно време, направо се плаша от себе си  Grinning
За протокола да отбележа, че съм +8 кг, не са много, но аз съм си доста едричка - започнах от 78кг.  Embarassed
Миналата седмица си правих вторите изследвания на кръв и урина. Както и очаквах, хемоглобина ми е доста нисък - 107 и доки ми предписа Легофер. Само дето забравих да питам колко време трябва да го приемам, предполага цял месец.  newsm12
Днес гледахме бебо на ехограф и всичко си беше нормално. Малко изпреварва в развитието си, но това може да зависи и от самия апарат. Доплера показа отлични резултати!  newsm44 
Единственото нещо, което ме обезпокои е резултата от Fetal Biometry за BPD ( Biparietal Diameter ) или размера (диаметъра) на главичката на бебо. При мен е 7.77см. Докторът ми обясни, че за сега няма страшно. Рано е да се правят някакви изводи, защото бебо тепърва ще расте. Това може да е дори наследствено - а ние и двамата с тати сме си едри хора, както и семействата ни  newsm62
Доки каза да не приемам никакви витамини, само плодове и зеленчуци са напълно достатъчни, а той бебо си взема каквото му е нужно  newsm62   
 Това е от нас  Grinning Приятна вечер   love001

# 148
Здравейте,мили мами с коремчета!
Май съм по-добре днес...не че нямам контракции,но определено са по-малко благодарение на но-шпа-то,което изпих. Докато се трудех,чак към края на работния ден поусетих една-две,но определено не е като вчера. Не че ми е приятно,но ако се наложи ще свикна с тях,само да не ми навредат на малкия човек по някакъв начин. Той за сега май си се чувства добре,поне си ритка на воля:)
 Днес следобяда се разхождахме с майката на мойта кръщелница по бебешките магазини,да знаете,че в Premaman и Mothercare има намаление на бебешките работи, ама аз пак само гледах и не посмях нищо да купя. Май си избрах количката обаче,и то тази я първата,която видяхме още в началото,малко след като разбрах,че съм бременна. Оттогава всяка,която гледам,я сравнявам с тази,и май все още се спирам на нея. И приятелката ми я хареса-все пак тя е бутала една количка вече и има повече поглед над нещата.
 Хайде погалете коремчетата от нас!Лека вечер!

# 149
Здравейте, момичета!
Аз съм добре, а що се отнася до пазаруването аз вече започнах, а и бабите,вуйчото и лелята едва се сдържат и всеки купува, уж по малко.За сега нямам някакви подготвителни или каквито и ще да било контракции.Бебчо обаче взе да става много тромав и когато се върти вече ми е доста не комфортно.Може да е тъпо, но искам вече да раждам.Трудно ми е, тежко ми е, а и искам да видя бебчо.Просто нямам търпение!

Общи условия

Активация на акаунт