Имам въпрос за съветите тук

• 4 119
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
Преди 5 години участвах във форума под друг акаунт и лично Не се сърди, човече така ме е хлебила в дискусии, че чак съм я запомнил като ник 😁 Сигурно съм го заслужавал, тогава не бях така отбран и дипломатичен в изказа си. Мисля, че днес форума е много по-отворен за различни мнения и по-възпитан в сравнение от включването ми преди години.

# 76
И сега не знам дали си мъж или жена, каквото съм отговаряла е било обективно, не заради пола...

# 77
...  тогава не бях така отбран и дипломатичен в изказа си.

Ми, явно Не се сърди неслучайно е хванала едно дърво.

# 78
Отговорите са остри, но на място.
Чудно ми е как точно след раждане и операция, денонощна грижа за бебе и дете, тя трябва да има желание за секс.
Авторът би трябвало и сам да се сети, че е нужно време и да премине към ръчен труд.
И да, да помага на жена си няма да е лошо.

# 79
Ми той въпросът му на този татко е просто смешен, ако е въпрос изобщо. Интересно какво трябва да му се отговори за да прозвучи мило.

По темата - не съм забелязала да има разделение по  пол при начукване на канчета. Има мъже потребители, чието присъствие във форума е изключително ценно, има и  такива дето си просят заслужен отговор - като въпросния.

# 80
Ми той въпросът му на този татко е просто смешен, ако е въпрос изобщо. Интересно какво трябва да му се отговори за да прозвучи мило.

Как какво? Някоя добра душа да се смили над нещастника и да му задоволи крещящата нужда. Просто така, благотворително.  Laughing

Разбира се, че темата беше пързалка. Ама на, пак се намериха хора, които, вместо да коментират казуса, се заеха да начукват канчетата на другите участници. Та чак и специална тема се пусна.
Класика.

# 81
Въпросът му звучи така за повечето потребители:

"Жена ми си оперира сливиците и сега не може да ми прави свирки. Вика, че я боли."

"Жена ми я оперираха от апендицит и сега не дава да я яхам"

"Оперираха на жена ми коляното и не ще на задна"

Или пък
"Жена ми е с 40 градуса температура и цял ден лежи. Нямам нищо за ядене"
Какво да правя?
 Laughing

Ако темата е пързалка - ок. Някой скучае и се бъзика.
Ако е истина обаче, авторът има сериозен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт