🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 061
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Walmart beauty box Fall 2019

# 61
Здравехте, искам да помоля ако има някой с кутия Birchbox September UK, би ли ми изпратил кутията от Grow Gorgeous Hair Mask след като я изразходи. Ще съм много благодарна! 🌹

# 62
Аз имам английската кутия,но моето съдържание е друго.

# 63
Това не е ли ноемврийската кутия?

# 64
Да,ноемврийската е.
Днес дойде Lovelula кутията,изобщо не ми харесва с тези масла.Аз съм с мазна коса и кожа,вероятно ще ги подаря на някого.Сега видях,че пише септемврийската,на мен ми се паднаха други неща.

# 65
  • варна
Lookfantastic за ноември
1.контакт гъба
2.маска за ръце
3.спрей за сън
4.ESPA ласион за тяло
5.nuxe олио за тяло
6.крем за лице dr.botanicals.

# 66
Здравейте, този месец съм платила погрешка два пъти Birchbox UK и съответно вчера получих две кутии. Някой ако се интересува да ми купи втората да пише. Nerd

# 67
  • sofia
Здравейте, този месец съм платила погрешка два пъти Birchbox UK и съответно вчера получих две кутии. Някой ако се интересува да ми купи втората да пише. Nerd
Здравей, може ли линк или снимка какво има в кутията? Simple Smile

# 68
# 69
Това е почти като моята кутия,различни са само 2 продукта.Аз имам червилото,молива и серума.Всички са пробвани,тъй че съм доволна,серумът ми гори пъпките,тъй че може и да си го поръчам по нататък.

# 70
Момичета, кой превозвач използвате за кутии от UK до България? Днес пуснах поръчка в glossybox с Габиелли, някой поръчвал ли е до техен адрес? Имали ли сте проблем с картата? Моята е на Експресбанк /Сосиете Женерал доскоро/и за първи път поръчвам с нея след промяната в банката, надявам се всичко да е наред, поръчката се обработва все още.

# 71
  • София
Аз ползвам основно Габко ( понеже имат офис , който ми е удобен) но съм ползвала и Габиелли
Не съм имала проблеми , нито с едните , нито с другите . Относно картите - моята е кредитна Виза и не са ми отказвали плащане с нея ( чувала съм , че някои сайто разпознават , че е българска и отказват плащане)

# 72
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
FabFitFun зимната версия.На телефона снимката изглежда чудесна,пък тук е размазана.Нещата на Корес и сета на Маракеш съм поръчвала и плащала отделно,не са част от кутията.
Като цяло,съдържанието е ок,имало е и по-добри кутии.Шампоан и балсам(любимата ми част),душ гел с ужасно силен аромат на лавандула(задушава ме и не знам дали ще ползвам),соли за вана,спрей за разплитане на коса(имала съм го и преди и е много хубав),чисто масло от ший(доста мазно,не знам за какво ще го ползвам),почистваща маска,гривничка и кърпа за отмиване на грим.Повечето неща аз си ги избрах от предоствения избор,но този път нямаше много интересни продукти.

# 73
Моята кутия за декември,весели празници на всички,сенките липсват,чакам заместващ продукт.

# 74
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте,
от около година съм абонат на Pink parcel UK. Доволна бях защото за 15 паунда получавам дамски превръзки, които ми стигаха и козметика, по-голямата част от която си ползвах с удоволствие. Проблемът е, че декемврийската кутия я няма и чета доста разочаровани отзиви от потребители, които също като мен не са я получили. Та към питането си Simple Smile може ли да ми препоръчате друга кутия тип "Period box" в ЮК или Германия. От там мога да поръчвам с фирма превозвач. Аз не се сещам за друга подобна. Ако не намеря, обмислям да се абонирам за Birchbox, но се колебая за ЮК или за немската. Благодаря предварително за всеки съвет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт