Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 273
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Честито бебе Борис! Да в здрав, щастлив и много да ви радва! 💙💙💙
В болницата обличат бебето много. Вчера беше с дебело гащеризонче и завито с две олекотени - едно под бебето и едно за завиване, отделно имаше и пелена. По едно време се беше зачервил доста. 😬

# 466
Абе темата не беше ли за Юлски бебчовци Grin
Да са ви живи и здрави малчуганите Relieved и успех на всички останали, които чакаме деня Bowtie

# 467
Честити да са Даниел и Борис! Да са живи и здрави 💙💙💙

Ние вече сме си вкъщи 😊. Яде на всеки 2 -3 часа, пълни памперсите и спинка. 😁

В болницата обличаха бебетата с техни дрехи. Камизолка с дълъг ръкав, тип прегърни ме и ританки.

Успех момичета, малко остана 🤗

Ехе, супер 🍼🍼🍼завиждам ви благородно! Кога, ви каза че може да излизате навън?
Той вече е на една седмица и мисля днес да го изкарам на терасата, а утре вече на разходка.

# 468
Нямате нужда от тераса. Това е за адаптация в по-студено време. Спокойно можете да излезете за малко сутринта 😊
Честити да са Даниел и Борис! Да са живи и здрави 💙💙💙

Ние вече сме си вкъщи 😊. Яде на всеки 2 -3 часа, пълни памперсите и спинка. 😁

В болницата обличаха бебетата с техни дрехи. Камизолка с дълъг ръкав, тип прегърни ме и ританки.

Успех момичета, малко остана 🤗

Ехе, супер 🍼🍼🍼завиждам ви благородно! Кога, ви каза че може да излизате навън?
Той вече е на една седмица и мисля днес да го изкарам на терасата, а утре вече на разходка.

# 469
Ние си излязохме още след обяд след като ни изписаха. От тогава до сега - 12 дни си излизаме поне веднъж на ден.

# 470
Ооо ама и аз мисля да не чакам 40те дни, а да го изведа по рано, живот и здраве, то на тази жега стои ли се вътре....

# 471
Юлски, юлски... Дойде и моят ред да се похваля. Тази сутрин с естествено раждане и упойка се роди Катерина, 3кг, 47см. И двете сме добре вече, точно 6 часа от първа контракция докато изплака.

Известно време няма да имам достъп до компютър, мамите, които родят след мен, моля пишете ми на лично ако искате да ви добавя на първа страница, че е вероятно да изпусна част от чата.

Успех на тези, които тепърва им предстои. Не е толкова страшно!

# 472
Юлски, юлски... Дойде и моят ред да се похваля. Тази сутрин с естествено раждане и упойка се роди Катерина, 3кг, 47см. И двете сме добре вече, точно 6 часа от първа контракция докато изплака.

Известно време няма да имам достъп до компютър, мамите, които родят след мен, моля пишете ми на лично ако искате да ви добавя на първа страница, че е вероятно да изпусна част от чата.

Успех на тези, които тепърва им предстои. Не е толкова страшно!

Хайде и на теб честито....!👏💓💓

# 473
Nansss, честито момиченце HugHeartHug
Здрави и много щастливи да сте!

# 474
  • София
Момичета, днес на бял свят се появи моето второ детенце.
Никола. 50 см, 3 кг Simple Smile

Още в операционна ми дадоха да го видя. После го донесоха в стаята за 5 минути...и следобяд очаквам пак да го доведат.
Аз очаквах, че след секцио ще
Мога чак утре да го видя.

# 475
Честито за новите бебенца!Да бъдат здрави и благословени! 🍀

# 476
Честити бебенца! Да са здрави и много щастливи, бързо възстановяване на мамите 😘😘

# 477
  • София
Nansss, isaikova , да сте честити и вие, и бебчетата!!! Heart Eyes

Много да ви радват, слушат и обичат!!! Heart

# 478
Честити да са Катерина и Никола ♥️

Аз още си чакам 😀

# 479
isaikova, честит син HugHeartHug
Живи и здрави!
Ех че хубави новини валят днес!

Общи условия