СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 137
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Дам, Шарлот...
Освен това, който се интересува, чете. Още миналата година предположихме, че ще внесем смут с тези наименования, които се използват вече не само в седмокласните теми. Четох някъде (май в темата за "неелитните", която е голямо недоразумение за мен, лично) възмущение от лафа за прогресивните гениичета. Joy
Вие също ни допуснахте във вашата тема, оставихте ни да даваме съвети, понякога непоискани, да споделяме опит, спомени и преживявания. В това се изразява смисълът на форума, взаимопомощ!
И понеже аз, в този форум и в лицето на потребители, знаещи, опитни и отзивчиви, получих подкрепа и отдушник на натрупано напрежение, реших че тази година ще се включа към седмокласните теми. Догодина не мисля да се разпростирам, ще оставя това на някоя от вас! Както ми каза една добра и опитна душа от тук, видях какво е да получиш помощ, когато не знаеш какво да направиш! Предай нататък! Hug

# 391
  • София
Да въздъхна, че се намери невърнат учебник по БГ в едно дете от класа. Сега остава да го получим другата седмица. Вече се притеснявам за глупости, ама то какви ли не нелепи случайности могат да ти провалят единствения шанс.
Между другото, утре е първи изпит за седмокласниците, желаещи да учат в ПЧМГ, така че успех и на тези деца! Че да освободят и те малко желани места в общинските училища.

# 392
Здравейте, има ли информация за явилите се седмокласници на нво в София през 2019, 2018 и 2017 година?
От статистиките:
2019
Предстои да разберем.

2018
БЕЛ - 9565, МАТ - 9556, БЕЛ+МАТ - 9590

2017
БЕЛ - 9210, МАТ - 9183, БЕЛ+МАТ - 9224

# 393
  • София
Слънчева, благодарим ти за безценните съвети и споделения опит 🤗
Следващия випуск само може да съжалява, че няма да се включвате толкова активно в тяхната темичка на “размисли и страсти”..

Дидева, големи цифри обаждаш, бях в заблуда, че са “само” около 7 хиляди седмокласни випускници за София. Конкуренцията е жестока.

Успех за утрешния изпит за ПЧМГ. Има ли някой от темичката, който се е записал?

# 394
Здравейте, има ли информация за явилите се седмокласници на нво в София през 2019, 2018 и 2017 година?
От статистиките:
2019
Предстои да разберем.

2018
БЕЛ - 9565, МАТ - 9556, БЕЛ+МАТ - 9590

2017
БЕЛ - 9210, МАТ - 9183, БЕЛ+МАТ - 9224
[/quote

Много Ви благодаря!

# 395
  • София
В това се изразява смисълът на форума, взаимопомощ!
И понеже аз, в този форум и в лицето на потребители, знаещи, опитни и отзивчиви, получих подкрепа и отдушник на натрупано напрежение, реших че тази година ще се включа към седмокласните теми.

А аз съм тук за купона. Joy И за да не ме изгонят, давам и информация понякога. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
  • София
Това беше третата въдица, на която бяхме заложила стръв Joy Но в настоящата ситуация, само петокласникът ще се бори утре Wink

# 397
О, Слънчо и Санака, вие, заедно с Дидева и Русалка правите темата. Ние се лутаме като пияни патета.

# 398
  • София
О, Слънчо и Санака, вие, заедно с Дидева и Русалка правите темата. Ние се лутаме като пияни патета.
Освен това, аз ги шпионирах миналата година от балкона и като ги видях после в нашата тема ми стана много весело и спокойно по инерция Simple Smile

# 399
  • у дома с любимите си хора
Благодаря за новата темичка и на Дидева,санака,Слънчева и русалка за подкрепата и помощта,за утехата и напътствията!
Седмокласникът най- накрая сподели какви са желанията му за след седми клас.Успя да ме остави без думи,но след първоначалния шок приех,че е по-добре да зная какво иска.
Искам да пожелая успех на онези дечица,на които утре им предстои изпит.

# 400
  • София
Седмокласникът най- накрая сподели какви са желанията му за след седми клас.Успя да ме остави без думи,но след първоначалния шок приех,че е по-добре да зная какво иска.
И така ли ще ни оставиш в напрежение, без да споделиш Joy Шегувам се, дано му се получи най-доброто за него! Понякога ние сме в шок и има защо, а друг път разсъждаваме доста закостеняло.

# 401
  • София
Това беше третата въдица, на която бяхме заложила стръв Joy Но в настоящата ситуация, само петокласникът ще се бори утре Wink
А каква е настоящата ситуация🧐
П.С. MIA извини ме, ако въпроса е неуместен, просто спомена и ми стана любопитно.

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 15:28 от звездица

# 402
  • София
А каква е настоящата ситуация🧐
П.С. MIA извини ме, ако въпроса е неуместен, просто спомена и ми стана любопитно.
А аз писах по-напред. Насоящата ситуация е АК, но ще си пусне и желания и през системата, хем да знае какво е постигнала на другия ешалон, хем ако се случи нещо извънредно до 11-12 юли да има някакъв избор. И докато се колебаеше за пералните бях склонна и аз да се колебая. После пак я връхлетя японската вълна с профилиращи география и история...и решението бе взето бързо.

# 403
  • София
Сега и аз да споделя нещо неандерталско.  Щерка ми прибра служебната бележка, защото не искала преди нея да видя резултатите. Аз ще се съобразя, но няма как да изтрая чак до вечерта, то се знае. Запомних вх. номер и влязох веднага от телефона си. Сега ми стои запаметен номера и влизам без проблем, но само от телефона. Пробвах от служебния компютър и не става. От вкъщи също не. Само от моя телефон, а там го има номера и го изписвам правилно. Пробвах много пъти. Що така?
Мисля,че не може от две места едновременно. Трябва да излезеш от телефона и тогава пробвай пак.

# 404
  • Sofia
Аааа, M_I_A, щом алтернативата е още само японския, по-добре АК. Аз някъде четох, че за там сте решили и се чудех защо толкова много се пртесняваш за НВО-то Grin Щеше да ми е една идея по-леко, ако знаех, че има добър вариант зад гърба си.

Ние подредихме желанията на хартия - 33 реда.

Общи условия

Активация на акаунт