СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 125 554
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз не си купих справочник и не съм го виждала, но май някой тук спомена, че в него е само първото класиране. Така ли е?
Не. Дадени са минимален и максимален бал на първо и второ класиране. Но ги гледам само ориентировъчно.
Желанията са на щерката (първите 5 в 1 училище) и още 20 на мама в 10 др. училища. Пък, квот сабя покаже!

# 436
И ние едва ги направихме 3. Но пък и Стара Загора е по- малка. 2 от най- желаните паралелки в МГ, където учи в момента, категорично отхвърля. Успях да я убедя за паралелката с природни науки в същото училище. Чакаме резултати и ще го мислим пак.

# 437
Аз исках немски за синковеца, но той отказва. Учи го от 1 до 5 клас и явно му се видя труден. Не е за всеки, аз като втори език не успях да го овладея перфектно. С първи английски. Затова искам първият му език да е по-труден от английския. Остават немски и френски, немския го отказа. На принципа на изключването действаме ние.

# 438
  • София
Вадя тефтера и записвам, кой не може да измисли повече от 3-4-5 желания.
Не ви е напънала нуждата, тъй шИ знаИте! Joy Скрити лимонки сте тука, мълчите си! При нас имаше разбор на изпити, точки, кой къде ще учи.... посписъчен отчет се водеше! JoyJoy
А сега сериозно, към софийските майки, как не могат/можете да измислите желания? Не може да са толкова концентрирани децата ви, та нали са същото поколение, както и набор 2004? Малко училища ли има в София? Дори и "елита" (оффф) не е малък? Училищата с немски не са малко - НЕГ, 73то, 35то, и още...
И внимавайте с желанията, които попълвате вместо децата! Съдбата обича да се шегува! Smirk

# 439
  • София
Аз си мълча тази година, ама щото повтарям. След миналогодишния цирк, не знам на какво ще станем свидетели този път.
2004 е КМ в Джонката, 2005 иска ФЕ/РЕ..., Майка й иска частна гимназия...
Та са ни налегнали едни размисли..., чак в Испания се скрих да мисля.
Искам да финализираме и тазгодишната реколта, че се пропих...

# 440
Госпожицата, Невена, ще е на спортен лагер по време на подаването. Леко я подбъзикнах, че имам възможност да редя желания, както на мен ми харесва. Извади лист, написа ги, подписа се и каза: " Нотариус трябва ли ми?" Joy

# 441
Бе училища има, да има кой да иска да учи, викам аз!
Нищо не редя аз, на мен са ми редили, не е хубава тая табота. Не, че не съм го казвала де, ама да натъртя за непрочелите ме преди месец. Наредиха ми СМГ-то, от яд в Прогресивното се забих и пак не стана както го мислеха редящите.

# 442
Вадя тефтера и записвам, кой не може да измисли повече от 3-4-5 желания.
Не ви е напънала нуждата, тъй шИ знаИте! Joy Скрити лимонки сте тука, мълчите си! При нас имаше разбор на изпити, точки, кой къде ще учи.... посписъчен отчет се водеше! JoyJoy
А сега сериозно, към софийските майки, как не могат/можете да измислите желания? Не може да са толкова концентрирани децата ви, та нали са същото поколение, както и набор 2004? Малко училища ли има в София? Дори и "елита" (оффф) не е малък? Училищата с немски не са малко - НЕГ, 73то, 35то, и още...
И внимавайте с желанията, които попълвате вместо децата! Съдбата обича да се шегува! Smirk
Ами ако желанията са свързани само и единствено с математика + НЕ, паралелките, в които се кандидатства с НВО наистина са три - две в СМГ и една в НПМГ Simple Smile  Тук изключвам ПЧМГ, тъй като там приемът е с техен изпит. Което ме подсеща да пожелая успех на децата, които се явяват на него утре!

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 22:42 от B.L.A.Z.E

# 443
Някой има ли идея, по-точно информация, на какъв принцип ще се проверява? Ще се изпращат ли сканираните листи към съответните общини или ще се проверяват от учители от цяла България на случаен принцип?

# 444
  • София
В НПМГ, чиста математика са 2 паралелки, 2 отделни желания, отделно има Мат+Физика.
И у нас миналата година беше чуденка, но балът му не беше 480, дори 460 не беше Joy, та след това се заизреждаха ЕГ, паралелки с профил Мат.

# 445
В НПМГ не са ли две? Или аз нещо не съм разбрала?

# 446
Щом са две в СМГ и една в НПМГ, вероятно става дума за немски.

# 447
В НПМГ не са ли две? Или аз нещо не съм разбрала?
Всъщност, Дидева е права - математика с немски имах предвид Simple Smile Ще допълня горе, за да е по-ясно.

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 22:43 от B.L.A.Z.E

# 448
Две са + СХН +Физика с мат
 Моята също отказва езикова. СМГ е висока летва, та НПМГ остава.

# 449
Хм, тоя немски! Голям наплив, въпреки че и ние в тая редица. Не случайно Меркел трепери! ( Черен хумор! Дано е добре жената!)

Общи условия

Активация на акаунт