СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 117
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Хм, допълнително утежняващо обстоятелство. Випускът на СМГ е с по-голям брой деца от миналогодишния!
Те ще си останат в  СМГ, а къде ще отидат децата, които се стремят към СМГ и са с високи балове? НЕГ и всички останали училища...

# 1 591
  • София
Да похваля и аз (барабар Петка с жените Simple Smile ) учениците от училището, в което преподавам [...]
Е биваше ли това да го качвате сега. ooooh!
Сега изпретеснихте и без това изтерзаните софийски майки. Crossing Arms
Аз пък се радвам на информацията. 
Поне за тези, които се стремят за там е някакъв ориентир, докато чакаме статистиката.
И, наистина браво на децата!

# 1 592
Да похваля и аз (барабар Петка с жените Simple Smile ) учениците от училището, в което преподавам [...]

Браво! Страхотни резултати!
Може ли субективно (или обективно) мнение как са тези резултати спрямо миналогодишните и тези за 2017?

# 1 593
  • София
Това са резултатите на децата от СМГ. Отгоре даже и си го пише.
Вярно, не съм видяла. Ама го разконспирирах. Grinning
Браво на децата!

# 1 594
исках да видя сега колко паралелки ще има в немската в СФ и да не ровя по списъци, отидох в план прием менюто в priem.mon.bg - ами няма немска там. няма 91во, първа немска, нищо такова, 3 пъти целия списък проверих. то нали от там ще ги избираме в крайна сметка? как може да липсва?
Там си е. 91 деца ще приемат. Не знам колко парелелки са това

а помните ли случайно как беше изписано името на училището в колона 2?

# 1 595
  • София
исках да видя сега колко паралелки ще има в немската в СФ и да не ровя по списъци, отидох в план прием менюто в priem.mon.bg - ами няма немска там. няма 91во, първа немска, нищо такова, 3 пъти целия списък проверих. то нали от там ще ги избираме в крайна сметка? как може да липсва?

а помните ли случайно как беше изписано името на училището в колона 2?
   91 НЕГ, ГР.СОФИЯ
Извинявам се, не съм догледала имената на колоните - ще приемат 91 момчета и още толкова момичета

# 1 596
Точно 3 и половина. Wink Общо са 7 паралелки по 26 деца = 182, по 13 деца от пол във всяка паралелка. Пише точно в план-приема.

# 1 597
  • Пловдив

Да не са 2 х 91? т.е. 91 момичета и 91 момчета?

# 1 598
  • София
2х91, училището е с квоти. 7 паралелки по 26 деца (13 девойки/13 младежи).

# 1 599
Е биваше ли това да го качвате сега. ooooh!
Сега изпретеснихте и без това изтерзаните софийски майки. Crossing Arms
Аз да мина пак да успокоявам. Тука една близка учителка по мат . сподели , че в класа са 1 дете над 80 , 2-3 между 60-70 и масово под 20 точки. Така че има и деца с много ниски резултати. Друга позната майка сподели за нейното 74/. 53.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 16:09 от Elea Lea

# 1 600
Да не са 2 х 91? т.е. 91 момичета и 91 момчета?
Са.Grinning

# 1 601
Вече има статистика и в Стара Загора!

# 1 602
Като гледам резултатите на СМГ-ци... Тази година ще трябва около 460-465 бал за да се влезе там, миналата година е бил 446.5, по-миналата 472.5. Значи спокойно може да се ориентираме по 2017г. - Тази година ще са малко по-ниски баловете или около тогавашните.

# 1 603
  • нейде там, където ....
В нашия клас има една оценка по БЕЛ над 90, 3-4 са 80+. По математика само два резултата са над 80. Децата с най-високи резултати не се целят в езикови гимназии и/или СМГ.

# 1 604
  • София
...
Те 99% се борят за място без квоти т.е. ще си останат там.

Да де, точно защото те ще си останат там, ние да не ги смятаме за другите паралелки, които са с квоти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт