СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 033
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 830
възможно ли е тези до понеделник без статистика да ни оставят? аз вече съм от нерви със затруднено дишане

# 1 831
  • Пловдив
ОК. Въпросът е как после настоящия избор влияе на бъдещите възможности. Тонищо не се знае за след 5 години, но все пак.

# 1 832
Въпросът е обсъждан многократно във форума, включително няколко страници назад в тази тема.

# 1 833
  • София
Jul, този въпрос е многократно обсъждан в редица теми, включително в тази, дори снощи. Няма какво ново да се каже по него на този етап.

Дидева, вече мисля, че сме от една майка. Joy

# 1 834
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че рефрешвам сайта на РУО повече, отколкото онзи ден на МОН.

# 1 835
  • София
Хора, вече ще искам съвет, че направо се побъркваме в къщи. Не ми трябва статистика, за да ми е почти ясно, че втора немска ще е мнооооооого на кантар и може би няма да стане (бал 429.5). За третото желание сме вътре. ОБАЧЕ не можем да го решим 😖 Искаме топ училище, в което се учи серизоно, всички искаме на първо място немски, а специално синко няма проблем и с френски. Вариантите ни са три:
1. Френската (и забравяме за немския 😢)
2. Втора английска и немски в Гьоте институт (АЕ му е отличен по принцип, но пък да си учи сериизно по всичко, а включва разкарване до Гьоте И.)
3. Нежеланото 35-то, но заради немския.

Ще се побъркам вече да чета, да премислям, да претеглям ЗА и ПРОТИВ

Според мен момчето си има реален шанс да влезе в 73-то, относно подредбата след него - моят син учи във Втора АЕГ и аз съм с много добри впечатления от гимназията, той ходи на уроци по немски, не е учил досега, а много от децата ходят в Гьоте, имат по 3 часа немски седмично, но са по новата система и уж в 11 и 12 клас ще имат много часове.

# 1 836
Ходихме да видим математиката. Не видях никъде поставени точки върху листата за задачите след 18. При вас така ли е?

# 1 837
Много интересно какво разнообразие от хора има. Моята си седи в къщи, слуша си K-POP и си танцува. Даже не знае съучениците й какви точки са изкарали...
По повод кое училище е по-по-най-, за мен водещо е средата в тези училища. А да се твърди, че в ЕГ-тата в София (НЕГ, АЕГ, Исп и ФР) няма среда е меко казано смешно. Големият ми син сега завърши 91-во, до 7-ми клас беше в СМГ и повечето му приятели и досега са от там - еми... няма такива деца. Умни, възпитани. Естествено, че правят простотии от време на време, но това си е в реда на нещата. Ако децата ви имат достатъчно висок бал, за да могат да избират - няма значение в кое от водещите училища ще учат от гледна точка на средата и децата, с които ще са там. Изборът трябва да направят според това, какво им се учи, къде са им интересите.
Категорично.

# 1 838
Да, Първа пералня = Първа английска.

# 1 839
  • София
Хора, вече ще искам съвет, че направо се побъркваме в къщи. Не ми трябва статистика, за да ми е почти ясно, че втора немска ще е мнооооооого на кантар и може би няма да стане (бал 429.5). За третото желание сме вътре. ОБАЧЕ не можем да го решим 😖 Искаме топ училище, в което се учи серизоно, всички искаме на първо място немски, а специално синко няма проблем и с френски. Вариантите ни са три:
1. Френската (и забравяме за немския 😢)
2. Втора английска и немски в Гьоте институт (АЕ му е отличен по принцип, но пък да си учи сериизно по всичко, а включва разкарване до Гьоте И.)
3. Нежеланото 35-то, но заради немския.

Ще се побъркам вече да чета, да премислям, да претеглям ЗА и ПРОТИВ

Няма нищо лошо в гиманзиална възраст да се учи друг език извън училище.
Даже е хубаво.
И във ФЕГ и във 2 АЕГ децата няма да бъдат скъсани от учене.

# 1 840
      Почти всеки път като кажа, че дъщеря ми иска ФЕГ чувам. "Ауууу, ама защо не пишете Испанската, бала сигурно ще и стигне".Отговор" Ами защото детето ми иска да учи френски" и пак "Ама, какво ще прави с този френски?", на вторият въпрос спрях да отговарявам вече.....

# 1 841
     Почти всеки път като кажа, че дъщеря ми иска ФЕГ чувам. "Ауууу, ама защо не пишете Испанската, бала сигурно ще и стигне".Отговор" Ами защото детето ми иска да учи френски" и пак "Ама, какво ще прави с този френски?", на вторият въпрос спрях да отговарявам вече.....

Сейм Wink

# 1 842
  • Варна
Някой днес да е звънял в РУО с дежурния въпрос?
Нашите нещо са спрели да вдигат телефона, или са запразнили.

# 1 843
възможно ли е тези до понеделник без статистика да ни оставят? аз вече съм от нерви със затруднено дишане

Възможно е. Току що ми увъртаха от РУО- Русе

# 1 844
  • Варна
В РУО Варна чакали информатичката. Някой ако може да я издири Simple Smile ...Днес щели да пуснат статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт