СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 959
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София, "Младост 3"
Дами дали ще има от вълшебните ви таблици? Моята племенница има има 86 по БЕЛ и 84 по МАТ, и ми се иска да видим какво правим . Много силно са фиксирани с баща й на немската, дори нямкоя по-"смотана" паралелка. Ще съм благодарна поне на такава таблица от мин година

91НЕГ ли имаш предвид? Кои са по-смотаните й паралелки? Joy Аз не пазя таблици от миналата година, но и без таблица, честно казано НЕГ не ми се вижда възможна при този резултат. Не убивай лошия вестоносец. Joy

73 то - за него евентуално
имало с по-нисък бал руски и немски

# 2 161
Момичета, някой знае ли в тази статистика влизат ли децата от НУКК - Горна баня, т.е. бройката намалява ли с тях или от тях също могат да се преместят в друга гимназия? Не съм сигурна, че достатъчно ясно се изразих.

# 2 162
  • София
Голяма тъпотия направиха с тази лесна матура. Досега 200т. изкарваше по едно дете на 5 години. Тази година има 3х200 само в София. Това не отсява знания, а моментна кондиция. И най-малката грешка, не поради незнание, а поради стрес или малко разконцентриране се явява фатална.

73 то - за него евентуално
имало с по-нисък бал руски и немски

Имаше миналата година. Но тази година в диапазона преди 170 т. има близо 250 деца повече. Специално за там, балът го виждам близък до този от 2017г. Та, и то ми е малко вероятно, но е по-възможно. При всички положения го пишат, разбира се.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 19:15 от sanaka

# 2 163
  • София
Голяма тъпотия направиха с тази лесна матура. Досега 200т. изкарваше по едно дете на 5 години. Тази година има 3х200 само в София. Това не отсява знания, а моментна кондиция. И най-малката грешка, не поради незнание, а поради стрес или малко разконцентриране се явява фатална.
Да, ама се отчитат по-високи резултати вследствие на новата система.

# 2 164
Почти всички деца от НУКК продължават в училището си. Знаем ли колко са паралелките и има ли паритет на девойки и младежи?

# 2 165
Да, ама се отчитат по-високи резултати вследствие на новата система.

Точно това мислех да пиша и аз. Ако догодина ги карат да намерят подлога в изречението "Аз ям" ще отчетат още по-невероятно грандиозни успехи в обучението на подрастващите. Страшна тъпотия е това с лесните изпити.

# 2 166
  • Sofia
Балове, статистики - това добре, но можете и без тях да подредите желянията си. Самото редене е НАЙ-НАЙ-ВАЖНОТО и смислено нещо. Не се отчайвайте, може и да влезете, където не сте предполагали - баловете се местят всяка година, макар и не с много.

Препоръките ми за реденето на желанията са описани тук (https://www.bg-mamma.com/?topic=1041458.msg36859826#msg36859826), като вместо 2017 четете 2018 година. В EXCEL-ската таблица, която публикувах не случайно съм включил минимланите балове от класиранията за 2017/2018 година и съм подредил паралелките по тях . Според мен именно минималните балове реално отчитат интереса на децата към съответната паралелка, а не максималните, както ги реди РИО.

Таблицата Ви е изключително полезна, предвид на това, че сте отчели и броя на децата. Смятате ли че предвид на това че випуск 2005 е по-голям трябва да се добави допълнителна резерва.

# 2 167
  • София, в момента в любимото ми село Железница
uprising, благодаря. Тази таблица поне малко ме обнадеждава. За 31 за 2017 мин. бал е 350, а 2018 - 364.
Ние сме с 384.5 и ще стискаме палци да сме вътре.
В този ред на мисли, защото първото ни желание е испанската, а там явно сме аут има ли смисъл да я пишем въобще или направо 31 най-отгоре?

# 2 168
  • Sofia
Оф , мен вече ме заболя главата от гледане на таблици , статистики и балове .
Дано всяко дете да го приемат там , където желае .
Наздраве !

# 2 169
  • София
Дъщеря ми се е навила много за 9 ФЕГ, но след излизането на статистиката сме много притеснени. Тя има сбор 176 и бал 452. Гледаме миналогодишния за девойки е бил до 424. Възможно ли е да скочи толкова много, че да не влезе?! Моля, дайте мнение! Frowning

# 2 170
  • Пловдив
Не знам къде са тези супер резултати като цяло. В Пловдив картинката е трагична. Среден брой точки по БЕЛ е около 55, по МАТ - 35. Вие се вълнувате от горната част на таблицата с високите резултати, МОН - от долната. Най-желаните паралелки ще се напълнят, но какво ще е положението в професионалните?

# 2 171
  • София
uprising, благодаря. Тази таблица поне малко ме обнадеждава. За 31 за 2017 мин. бал е 350, а 2018 - 364.
Ние сме с 384.5 и ще стискаме палци да сме вътре.
В този ред на мисли, защото първото ни желание е испанската, а там явно сме аут има ли смисъл да я пишем въобще или направо 31 най-отгоре?

Има смисъл, защото нищо не губите. Най-много да не може да се похвалите, че сте приети по първо желание. Joy

Не знам къде са тези супер резултати като цяло.

'Ми, в София. Joy Не съм гледала Пловдив, но в София балът ще скочи не само в най-желаните паралелки.

# 2 172
Дъщеря ми се е навила много за 9 ФЕГ, но след излизането на статистиката сме много притеснени. Тя има сбор 176 и бал 452. Гледаме миналогодишния за девойки е бил до 424. Възможно ли е да скочи толкова много, че да не влезе?! Моля, дайте мнение! Frowning
Според мен ще влезе с 452, въпреки, че тази година много желаещи за тази ФЕГ. Дано догодина да не е хит Simple Smile

# 2 173
Почти всички деца от НУКК продължават в училището си. Знаем ли колко са паралелките и има ли паритет на девойки и младежи?
Доколкото знам от 3 паралелки  остават 2. Доста деца отиват в АК и СМГ. Квоти няма, всички дето са си учили и искат да останат остават.

# 2 174
  • София
Според мен ще влезе с 452, въпреки, че тази година много желаещи за тази ФЕГ. Дано догодина да не е хит Simple Smile

Ох дано. Благодаря за коментара!

Общи условия

Активация на акаунт