Мартенската ни дружина чака Новата година

• 16 672
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
съжалявам и аз за загубата ви, Лулумба. Помрачила се е разходката ви из Златна Прага. Преди няколко години така загубих човек, с кгото бяхме рамо до рамо по цял ден, почти като брат, и зная че е много трудно да повярваш. Но животът е за живите, и трябва да се живее. Макар и с мъка и бавно, но ежедневието продължава, колелото се завърта...

А аз утре заминавам с Мама и Бори за Добрич.
Ще релаксна 1 седм., а като се върна на 5 и 6ти съм  на обучение в Прага и ще остана за уикенда. жалко, че в Неделя полета е в 11.30, няма следобеден, а за първи път Борис ще е без мен...

# 76
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря ви много за топлите думи. За съжаление никой нищо не може да направи вече. Дори и да се тръшкаме и плачем по цели нощи, това няма да върне близките ни, приятелите ни, роднините. Животът наистина върви напред. Джони, аз силно вярвам, че там горе има нещо и хората, които сме загубили продължават да съществуват в някакво друго измерение. А може би и ни гледат, радват се на успехите ни и тъгуват заедно с нас за неуспехите. Кой знае? При всички случаи човек не трябва да заравя мисли само в нещата, които са го натъжавали, а да отвори очи и да върви напред. Сигурна съм, че хората които сега ги няма с нас, ще бъдат хиляди пъти по-щастливи и по-спокойни, когато виждат усмихнати близките си тук долу, отколкото посърнали.  Hug

Мариета, пожелавам ти хубаво изкарване в Прага. Когато бяхме там, лошото все още не се беше случило, така че имахме, макар и за съвсем кратко, възможност да й се насладим. Жалко само, че времето бе наистина твърде кратко. Много бих искала да отида отново, защото е наистина приказно.   bouquet

# 77
  • Sofiа
Лулумба съжалявам за загубата ти. Много тъжно ми стана като прочетох  Sad

# 78
Valery,  Hug

# 79
  • Sofiа
Хей момичета къде се изгубихте newsm78
Аз да ви се оплача: моя малечко вече една седмица е при баба и дядо в Троян. За пръв път се разделяма за толкова дълго и на мен вече много ми домъчна. на него обаче хич не му е мъчно и не иска да си идва  Cry

# 80
Eто ни нас!
Много работа имам за 3 дена след отпуск и преди командировка, но да драсна 2 реда.
Борис е болен, ангина, като за командировката на мама - много подходящо! Но я изхващахме на време. Само сополи и гърло, не вдигна Температура. Но е мног кисел, буди се от тези сополи...нали бяхме и заедно 10 дена, сега тъгува сутрин много, като се разделяме, става преди да съм тръгнала, " Не отивай мамо на работа" ... утре трябва да тръгна в 5.30 за София, полета ни е в 8.15...какъв ли ад ще ни приготви. Два "парцала" не съм си приготвила още, а искам и до докторката да отидем след обед ...
Но пък вчера се подстригах! И аз съм човек! Няма да плаша колегите и хората в Прага!
Айде чао, че не съм си чела материалите за обучението още!

Ще ви пиша в Понеделник!

# 81
Мириета, приятен път.   bouquet И още по-приятно изкарване там, много е хубаво в Прага наистина.
Valery, аз влизам чат-пат във форума, но малко по-рядко, че ми се беше събрала доста работа. И сега бавно и методично я отмятам. То пък идва друга на нейно място, общо-взето краят му не се вижда скоро. И Теди обича да е на друго място. Последното ни пътуване обаче се случи през лошо време, та детето не успя да се наиграе на воля.

# 82
  • Пловдив
Здравейте!
И аз все по-рядко намирам време да пиша Embarassed но чета редовно...
Тичам да водя и вземам баткото от у-ще, Алекс нещо напоследък става много непослушен, налага се, не иска да спи и ... офф не искам да се оплаквам. Бяхме болни всички в къщи - децата от ангина, големия с антибиотик, малкия без /за радост/ , ние с татито на самолечение  Embarassed
Какво да пиша - не ми се иска да ви натоварвам...
Мариета - пожелавам ти да се заредиш с приятни емоции в Прага и снимчици да ни пуснеш да "оплакнем окото" Hug
Лулумба - да нагушкаш Теди и да я заведеш някъде тази събота и неделя да се наиграе детето Laughing
Валери - наистина е кофти когато дечко го няма, но пък никога не е излишна такава почивка /разтоварване/ .
А някой знае ли нещо за Милена В? Няма я от доста време? Да не са останали в Ямбол?
Хайде майчета мартенчета - обадете се да се разпишете, че се забравихме Joy Heart Eyes

# 83
Джони, ще я нагушкам със сигурност и непременно ще я изведа някъде. Само дано не вали.
А за Милена нищо не съм чула. Тя нали се канеше да ходят с мъжа си на гости в САЩ. Да не е останала там случайно? 

# 84
  • Sofiа
Валери - наистина е кофти когато дечко го няма, но пък никога не е излишна такава почивка /разтоварване/ .

Каква ти почивка - правим ремонт вкъщи и сме разбутали всичко  Crazy

И аз се чудех къде се изгуби Милена.Б newsm78
Момичета, искам да ви питам дали сте забелязвали децата ви да заекват, че съм се попритеснила сега, понеже Боби малко заеква в началото на някои думи Sad

# 85
  • Пловдив

Каква ти почивка - правим ремонт вкъщи и сме разбутали всичко  Crazy

И аз се чудех къде се изгуби Милена.Б newsm78
Момичета, искам да ви питам дали сте забелязвали децата ви да заекват, че съм се попритеснила сега, понеже Боби малко заеква в началото на някои думи Sad
Валери - незнам дали е заекване при нас, но Алекс много бърза да каже каквото му е на езика /като мама/ и от бързане като зацикли на една дума и не му идва другата и повтаря първата... /например "Мамо виж ка, виж ка, виж ...камиончето ...-и нататъка продължава нормално да говори" Mr. Green/.
А ремонта е хубаво нещо, но по-хубаво е след него Laughing

А Миленчето, ако са останали в чужбина си мисля, че е много лесно да све включи и да се похвали Heart Eyes

# 86
Valery, не мисля че трябва да се притесняваш за заекване. Според мен се получава така, защото той все още търси да нацели и изговори най-добре точната дума. Не е заекване в същинския смисъл на думата. Поне аз така си мисля. Виж, ако това продължи поне няколко години, вече трябва да се търси логопед. Но на този етап - изобщо не се занимавай с такива мисли. Мисля, че си е съвсем добре детето - поне така както го описваш. Успех с ремонта. Ние се каним от доста време да сменяме дограмата на два от прозорците и направо като си помисля за цялата бъркотия по време на подмяната и след това, не ми се започва.  ooooh!

# 87
Здравейте!
Аз пък съм в затишие от към работата - няма напоследък и от време на време се чудя как да си убивам времето, но това вместо да ме разтоварва ме натоварва  Sad
Иначе около нас се случват интересни неща - разбихме се от сватби това лято. В събота се жени сестра ми и ще пътуваме до Арбанаси, там ще е и кръщенето на нейното бебе. Очаква се голяма веселба !
След сватбата майка ми ще вземе Ния на гости за 2 седмици - някак го чакам със смесени чувства това събитие. Хем отдавна искаме да си останем малко с мъжа на саме, хем вече ми става мъчно.
Валери, и аз мисля че това е нормален етап от усвояването на речта и не е притеснително.
Айде до скоро!

# 88
  • Sofiа
Благодаря ви момичета за успокоителните думи по повод заекването на Боби - дано сте прави и да отшуми newsm10
Ние се каним от доста време да сменяме дограмата на два от прозорците и направо като си помисля за цялата бъркотия по време на подмяната и след това, не ми се започва.  ooooh!
Смяната на дограмата беше най-лесното - много бързо и чисто я смениха момчетата. След това обаче се заехме да правим вътрешна изолация и гипсокартон и понеже не сършихме за един уикенд, та сега всяка вечер след работа чоплим по малко, но вече почти е готово - другата седмица ще боядисваме вече Grinning
Ей забравих да ви разкажа какво ни се случи тази седмица:
Покрай този ремонт си бяхме свалили радиаторите и ги бяхме подпряли пред вратата и ни ги откраднаха едни цигани с каруца. Добре че една съседка ги видяла, обадила се на бавачката ми, която ми се обади на мен. Добре, че с мъжо работим във фирма, която се занимава с дистрибуция, та за отрицателно време всичките момчета се организираха и преобърнаха квартала и в крайна сметка си ги намерихме в пункт за скрап #Cussing out и си ги взехме, но ми липсва единият топломер Sad Колко ли проблрми ще имам сега заради липсващия топломер, но поне радиаторите намерихме. А за реакцията на любимата ми полиция по случая няма да ви разказвам въобще, че бяс ме хваща #Cussing out

# 89
Ле-ле, Valery, какви сте ги преживели... Rolling Eyes За полицията ми е ясно, че нищо не са направили. Когато преди време ни обраха, те само повтаряха - не правете нищо, че да не попречите на следствието, ние сме по петите им. Е, вече толкова години са все по петите им, но пак не са ги стигнали.  Thinking
Не искам да те притеснявам за топломера, но ние си имахме преди няколко месеца ужасни неприятности с един разклатен от детето топломер и скъсана пломба на единия водомер. Направиха ни на луди. Наложи се чак комшиите да пишат официално писмо, в което да гарантират, че детето живее с нас, а не на друго място. #Crazy Пълен абсурд.
Разгеле, накрая баш-шефът се оказа свестен човек, просто погледна че си плащаме стриктно всички сметки. А те не са никак малки между другото, защото не сме изключвали радиатори. И човекът реши проблема за по-малко от час. Ама защо трябваше преди това да си късаме нервите близо месец с разни "специалисти", пратени от тях, не ми стана ясно.  newsm78
Дано да нямате такива проблеми, най-искрено ти го пожелавам. На мен ми идеше по едно време да стрелям на месо.  #2gunfire
Като спомена за дограма, че сте доволни - кажи коя фирма ползвахте, че ние сме пред голяма дилема. Разбрах, че най-добре е да поръчаме дограма "Саламандер" или "Века", но още незнам към коя фирма да се обърнем, че има доста оплаквания.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт