АВГУСТинки 2019 - тема 11

• 39 609
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
  • Благоевград
Честити бебчета на всички ! Нека да са здрави и да имат прекрасно детство ! Бързо възстановяване мами ! Heart

# 706
  • София
Mamma Leone, честито! Страхотни момчета и със супер имена! Пожелавам ти много леко и неусетно възстановяване оттук нататък и чакам с нетърпение продължението на разказа.

Момичета, парацетамол можем ли все още да пием - толкова накрая на бременността и няколко дни преди операция? С някакво зверско главоболие съм от нощес и не иска да мине само.

# 707
Mamma Leone честити бебчета! People AngelPeople Angel
Поздравления за размерите им и имената им, които сте избрали! Едното аз също го обмислях шеговито, но всъщност доста добре звучи реално Grinning Поздравления и за теб, че успя да стигнете до тяхната си дата и месец.

vaili4 Аз също бях на Дузодрил и протеин на прах, поради същата причина. АГ-то се притесняваше дали кръвотока стига до бебето и за наддаване на тегло, макар че той просто си върви по-малък, такъв като брат си. Започнах Дузофарм в 34г.с. и тегло на бебето около 1,900кг, в 36г.с. теглото му беше вече около 2,400кг и сега в 39г.с. е около 2,800кг. От този Дузофарм изпих само 1 опаковка и го спрях, но продължих да си пия протеина.

Честити бебчета на всички живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!
Днес (вече вчера) бях на преглед 35+5 бебчо го измери 2600  но плацентата била трета степен и бебчо нещо страдал във вторник ме вика пак на доплер и ехограф изписа ми лекарства за по- добър кръвоток към бебето ,съдоразширяващи дузодрил и флебодия. Някоя от вас да е на подобна терапия  и от кога и колко е качвало бебчето от тази терапия че на моя АГ му се вижда малко моето бебче?

# 708
Честито Mamma Leone 💖💖 много здраве и късмет на малките мъжлета и на цялото ви семейство. Бързо възстановяване 😍😘                                       elena_e аз вчера бях с главоболие и леко завишено кръвно, попитах АГ и ми разреши да пия парацетамол в 37гс съм.
Mamma Leone, честито! Страхотни момчета и със супер имена! Пожелавам ти много леко и неусетно възстановяване оттук нататък и чакам с нетърпение продължението на разказа.

Момичета, парацетамол можем ли все още да пием - толкова накрая на бременността и няколко дни преди операция? С някакво зверско главоболие съм от нощес и не иска да мине само.

# 709
  • Пловдив
Благодаря много Mon2 за отговора а плацентата беше ли ти трета степен когато ги назначиха тези лекарства?

# 710
vaili4 При мен не са отбелязвали съсътоянието ѝ, явно е била добре, защото всеки път я оглеждат и нея.

Благодаря много Mon2 за отговора а плацентата беше ли ти трета степен когато ги назначиха тези лекарства?

# 711
Ехее, момичета, колко много хубави новини от последните страници! Честито и поздравления на всички нови майчета, извинявам се, че не се обръщам поименно, но ме е страх да не пропусна някой. Пожелавам на всички да са ви живи и здрави дечицата, а на вас бързо възстановяване!

Честито Mamma Leone, да са ти живи и зрави момчетата и много много да те радват. Браво за мерките на момчетата, евалата за такива големи близначета, а и имената им са супер. Пожелавам ти бързо възстановяване. Благодарим за подробните разкази, очакваме и продължението.

Присъединявам се и аз към това мнение Simple Smile Simple Smile

# 712
Честити бебчета на всички живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!
Днес (вече вчера) бях на преглед 35+5 бебчо го измери 2600  но плацентата била трета степен и бебчо нещо страдал във вторник ме вика пак на доплер и ехограф изписа ми лекарства за по- добър кръвоток към бебето ,съдоразширяващи дузодрил и флебодия. Някоя от вас да е на подобна терапия  и от кога и колко е качвало бебчето от тази терапия че на моя АГ му се вижда малко моето бебче?
В 32г.с. бяхме около 1400-1500.Док ни прие в болницата и ни правиха изследвания и вливания както казах и по рано.. В следващата качихме до около 1700. Изписа ми флебодия и натаспин х за да се увеличи притока и на кръв и ме посъветва да приемам много течности. Тогава ме постресна,че водите ми са по малко защото не се храни достатъчно..и може да се наложи по рано да я извадят и да е около 2 кг.. Слава богу лекарствата подействаха може би и следващата 34 бяхме около 1.850 а в миналата(35) около 2.100 2.200. Сега не знам колко точно сме качили, но качваме. Видяло се е че ще е малкичка, но ще порасне.
Честито,Mamma Leone. Браво на вас. Бързо възстановяване! ❤❤

# 713
Честити бебчета на всички живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!:hugs:HugHug

# 714
]На 31.07.2019 родих с секцио моята принцеса 2320 / 44 см

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 07:49 от kat82

# 715
Честито, само смени месеца Simple Smile

# 716
  • Пловдив
Честито kat82 живи и здрави и бързо да наддаде килограми малката душица на теб бързи възстановяване.

# 717
  Честито 😘 Нека расте здраво и щастливо дете. Бързо възстановяване на теб 🤞🍀

# 718

Честито. Бързо възстановяване на теб, а малката душичка да наедрее бързичко и да си отидете у дома. ❤

# 719
Честито kat82 ,бързо да порасне малката принцеса Heart

Момичета ,как сте с изпотяването?
Аз вече не мога да се понасям , постоянно се потя,особено в областа на лицето и цялата главата ,с предишната бременност не бях чак така,вярно че родих и средата на Юни и не беше толкова горещо.Flushed

Общи условия

Активация на акаунт