Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 993
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро момичета!

Благодаря за всички коментари, чета ги с удоволствие, без значение дали са позитивни или негативни. Нямам много възможност да гледам напоследък и вие сте ми ориентира какво се случва със сериала. Ако е вярно, 26 епизода ми се струват супер. Дано наистина да стигнат до там.
На мен ми е любопитно защо точно след една година Дила се върна от нелегалност? Не може ли все пак да е била бременна и да има дете, което е Адъвар, естествено, и сигурно мишена за много врагове, а Ферман осигурява протекция за тах и всъщност това да я държи при него? Просто мисъл която ми хрумна.....много сериали гледам Simple Smile

# 466
Здравейте!

Снощи късно влязох в темата и какво беше моето учудване?
Прочетох прекрасните постове на Рени, Дива , Ени и доброто включване на Силвето, която разбирам е много запленена от Баръш.
Благодаря ви за  споделеното! Толкова отдавна ми се искаше да видя нещо подобно в темата - да чета Рени с нейната точност в преценките, да чета Дива, която винаги вижда детайлите и прави хубави стоп кадри за доказателство на усетеното от нея, да чета Ени, която винаги обръща внимание на това, което не е дискутирано и да описва добре героите, да видя възторзите на Силвето.
Очаквам да се включат  Пати, Светълчо, Ели, Василева, Виктория и още ........
Със снижаването на рейтинга май се активирахме. Шегувам се.
Разбирам, че Темпи и Славена не си падат много по сериала, но пък с нетърпение очаквам от тях информацията, която постват за Елчин. Много се радвам за това, което е приела като работа в мюзикъл. Сигурна съм, че ще се справи отлично. Момичето ни е боец и творец, с голям и разнороден талант, който я изстреля във висините на
театрално-филмовата индустрия. Пожелавам й голям успех с мюзикъла, и ако в този жанр има някаква национална награда като пеперудите, нека и там я поучи като за ЛпН.

# 467
Здравейте  Hug Hug Hug
Видях това инфо в туитър и с нескопосания превод на гугъл и от коментарите под съобщението горе долу разбрах ,че за сега няма официална информация за спиране на сериала или за броя на епизодите .След MIPCOM ще има повече яснота.

https://twitter.com/TelevzyonaDair/status/1177636859582844928

В тази сцена Кузгун какъв беше изнервен и напрегнат.Мдаааа той беше свикнал играта да се играе по неговите правила той да е най- хитрия и да е с ход на пред ,но изведнъж се появи нов играч ,чийто намерения са все още неясни и който е също толкова силен ,амбициозен и нахъсан като Кузгун.Но нашето гарванче почва да се усеща вече колко подготвен и силен противник е Ферман и да отвръща подобаващо на ударите.Много лошо се получи с Картал ,освен с всички други проблеми Кузгун ще трябва да внимава и за действията на брат си.

И една прелестна Дила .Дано в скоро време се изясни тази неясна ситуация около нея .В някои сцени ми изглежда толкова самотна ,че ми става тъжно за нея.В първия сезон в нея имаше живец ,имаше енергия ,тя беше силна ,самостоятелна и сигурна ,но Кузгун постепенно я разби на мънички парченца и докара до там ,че да иска да се самоубие.В първия сезон тя беше тази която го поддържаше и винаги го извиняваше и му прощаваше ,сега е негов ред да извини ,да прости и да намери път отново към Дила.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 11:48 от Eny87

# 468
Ени, права си за Дила. Тя изглежда и самотна, и тъжна, когато е насаме със себе си.
Иначе в присъствието само на някой друг тя се променя и става  различна,  играе го на сигурна, на категорична в решенията си, на искането да живее нов живот на чисто. Да, ама не. Присъствието на Кузгун я смущава много и тя прави наобратно, иска по някакъв начин да го накаже. Иска да го накаже, следствие на своите разбирания за тях двамата, без да изслуша Кузгун и да разбере неговото поведение. Всъщност Дила и Кузгун нищо не си разказаха за тази една година, в която не са се виждали. Той поиска това, но тя не, което според мен е голяма грешка.
Установи се, че през цялото време тя е разказвала на Гюнеш за него. Тя мисли непрекъснато за него, а пък иска нов живот с Ферман. Доста противоречиво, чак параноично.
Много ми хареса изревнуването от Гюнеш и разговора с нея, като й каза, че Кузгун обича само нея.
Питам се кой е първородния син на Юсуф? Трябва да е Ферман. Първо визията е на по-голям, второ, Юсуф не е знаел за съществуването на Ферман. И защо майката на Ферман да е виновна за войната на двете семейства - Адъвар и Короуолу/не знам как се пише/?  Доколкото разбирам двате семейства са били равнопоставени и по спомен от първи сезон са били приятелски и то в един бизнес, знаем кой.
Може би Юсуф е имал връзка с майката на Ферман, която са му забранявали, поради влошени отношения на главите на семействата. Нали Юсуф напуска семейството си, ядосан на баща си  се преименува в Джебеджи ,жени се за Мерием и има три деца.
Има доста неизвестни, но и спомените от първи сезон за  семейните взаимовръзки някак избледняха, за да се последят всички взаимоотношения.
Ще го карам на спомени и повече измишльотини. Joy Joy Joy

# 469
  • София
Как слагате гифчета ?🤔 🤔 🤔 🤔
😃 😃 😃

# 470
  • Варна
😃 😃 😃

През опцията за снимки, но трябва да са до 5мб

# 471
😃 😃 😃

Силве,
Лично аз не мога да ти помогна, защото и аз не знам.
Надявам се някой да ни "светне". Например на мен на лични ми обясниха някои неща, на кой да седне и задълбочено да се занимава с това, като нямам време. Но трябва да се науча, за да не бъда толкова "неграмотна" .
Нова снимка на Бурджу. Ето за това говоря, мога да постна линк, но не мога да постна отворената снимка, въпреки,че на лични любима съфорумка ми обясни.
https://www.instagram.com/p/B284gLUIPR3/
Хубав колаж на Дила и Кузгун
https://www.instagram.com/p/B284JjqlCEK/
И много хубав разговор
https://www.instagram.com/p/B283cO0Hn5N/
Накрая прекрасната Дафне/Елчин
https://www.instagram.com/p/B28s8pBnfrF/

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 13:44 от Dimana-nova1

# 472
  • Варна

От Инстаграм, малко трябва да се поиграе, за да се извадят снимките. Но може с принт скреен да се вземе от екрана, а от телефона със заснемане на екрана. До бутона за линк има друг за снимки да качвате и позволява да изреже излишното от снимката. Това е.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 13:39 от BVAR

# 473
здравейте дами,надявам се приемате и мъжки мнения тук:smiles:
започнах вашия сериал от началото на септември и до средата вече изгледах първи сезон да си напиша само,колкото и клиширано да звучи,турски сериали не гледам или да кажем почти никакви романтични,за да загледам такъв жанр значи главната героиня много ме е впечатлила,много трудно се случва това ,че и въобще  не съм от почитателите на ориенталската съседска хубост,но по бурджу от пръв поглед си паднах(убеден съм че виждам нещо българско в нея,в краен случай нещо руско или може би така ми се иска да вярвам,но не е типичната кадъна,има нещо в нея което ми събори предразсъдаците,както и да е) и всичко от един тийзър за втори сезон,в който я видях случайно в туитър,тогава не знаех какъв е въобще филма,казах си,хайде и най -голямата глупост да е за такава жена трябва да  гледам,успях да си намеря преводи и го започнах,то пък и сюжета взе да ми харесва,с бараш правят много добра спойлка,не съм ревнив Smile,харесва ми тяхната двойка, малко тип мис и митър смит ,голямото надлъгване и надцакване ,интересни и различни са ми ,но вие сте гледали,знаете ,като се замислите драма екшън,сравнително непридвидими обрати,убийствен гарвански сарказъм винаги на място и с арогантна доза хумор,страхотна дама за главна героиня,без излишно розово сапунисване,филма си има всички предпоставки да впечатли мъжката аудитория според мен,бих казал и че не отстъпва като качество и на много рейтингови сериали в драматичния жанр в нетфликс или hbo go,да уточня и че говоря дотук за първи сезон,първите им 12-тина епизода бяха много много добра продукция,след това  го сапунисаха,очаквано,знаех си че няма да се мине без това,все пак турски сериал,но много ми хареса силната игра на бурджу в последните епизоди,такова нещо не бях гледал и сега като видя негативни коментари за играта и,дължащи се на биполярния образ ,който и се налага да представя началото на втори сезон ,само се чудя хората какво са гледали или по-точно колко бързо забравят,но както и да е

,единствено за този финал на сезона,продължавам да се чудя тези сценаристи на колко ракии (или там каквото пият комшиите)Smileса го писали,щеше да е трагично, но и логично ако филма беше завършил дотам,но при положение че имаш втори сезон,не може да го завършиш така,не съм фен на тия медицински чудеса,освен ако не е към фентъзи жанра,колкото по се придържат към реалностите по-добре,но няма пълно щастие,окей и това приех,имах няколко дни между двата сезона и даже си мислех някакви идиотизми,че няма да го бъде медицинското чудо и  да гледаме някоя зла сестра близначка на дила или ще присъства като дух някоя такова глупост(в рамките на шегата),сигурен бях,че ще е зашито с дебели бели конци,няма как да направиш прелюдия към втори сезон след такъв край на първия,тоест подготвен бях и за много по-големи тъпизми,когато очакванията са ниско,после се изненадваш приятно,не беше толкова зле,да не кажа,че с ретроспекциите особено във втори епизод за сезона,нещата започват да се изясняват,но ги пускат на малки порцийки и да тук както започват ,определено липсват тези горе долу неочаквани обрати накрая,но пък има тънки детайли,които сценаристите пускат и имам чувството че се заиграват повече със зрителя тук,да разгадее какво и защо се е случило така,преди те да го разкрият изцяло,гледал съм го този похват в други области на киното,затова си го мисля
аз със турския въобще не съм на ти,но благодарение на много отзивчиви англоговорящи дами в туитър,разбирам почти всичко,на момента в серията,защото бях достатъчно нахален да си питам във фенските им международни групи , дали  някой може онлайн да ми помага в превода така най-общо да разбирам за какво става въпрос,защото не ми се чака превод 5 дена по-късно ,пък там се оказаха повече от отзивчиви ,започнаха онлайн на момента всичко да ми пишат,искаха и на испански и на португалски и на арабски да ми го превеждат ,не вярвах че ще ме огрее честно казано,но затова пък питаш и става

да не забравя,много ми хареса новото попълнение ,героя на Ферман,актьора има много силно присъствие,обаче има наченки на много луд психопат, харесва ми,усеща се,крие го зад маската на съвършения джентълмен мечта,такива образи винаги са колоритни и заслужават екранно време няма как,сцените му с Дила са доста странни,тя е супер мила към него,обаче много скована и напрегната и в момента, в който той вече не я гледа,веднага демонстрира един тих ужас с очи,според мен тя бързо се е усетила в ръцете на какъв психопат е попаднала след като се е излекувала,неслучайно е страняла не само от кузгун ,ами и от семейството си,според мене,това ми напомня последната сцена с героя на бора,който също много харесвах,той като си показа маниакални наклонности спрямо дила,тя се опита моментално да му влезе под кожата психологически и да го успокои и тук има нещо,но сцените на Кузгун и Ферман много повече ми харесват,диалозите им са доста силни и тези лекции където си преподават по право,бяха добра закачка,при все че адвоката уж е дила,сега това с братята малко ми идва нанагорно,на маймуна го направиха тоя човек бащата:smiles: ,страшни тайни ,но карай да върви ,все пак турски сериал
не разбирам защо турците са толкова негативно настроени към филма и тези рейтинги,хубаво не им се развива действието както са си го искали или виждат нещо нелогично и бум 0,1% рейтинг,по-ниско не знам дали може,нещо не разбирам,по нашите телевизии в праймтайма редовно засичам някакви техни уж мега успешни продукциии,а то 25 епизода да изпуснеш,не мърда ни сюжет ни нищо,абсолютно глупости,най-меката дума:smiles:,която ми идва,а на такъв филм и с тези актьори ако не дадат шанс да си развият историята... не знам

прегледал съм темата ви сравнително по диагонал,затова да попитам,имате ли друга мъжка компания тук,все ми се искаше да видя още някой така за кураж:smiles:,например във фейсбук има цяла българска група за филма,която хич не е малочислена,ала  там няма нито един мъж:laughing:

извинявам се дългичко стана,но реших да е всичко в един пост

# 474
Скрит текст:
започнах вашия сериал от началото на септември и до средата вече изгледах първи сезон да си напиша само,колкото и клиширано да звучи,турски сериали не гледам или да кажем почти никакви романтични,за да загледам такъв жанр значи главната героиня много ме е впечатлила,много трудно се случва това ,че и въобще  не съм от почитателите на ориенталската съседска хубост,но по бурджу от пръв поглед си паднах(убеден съм че виждам нещо българско в нея,в краен случай нещо руско или може би така ми се иска да вярвам,но не е типичната кадъна,има нещо в нея което ми събори предразсъдаците,както и да е) и всичко от един тийзър за втори сезон,в който я видях случайно в туитър,тогава не знаех какъв е въобще филма,казах си,хайде и най -голямата глупост да е за такава жена трябва да  гледам,успях да си намеря преводи и го започнах,то пък и сюжета взе да ми харесва,с бараш правят много добра спойлка,не съм ревнив Smile,харесва ми тяхната двойка, малко тип мис и митър смит ,голямото надлъгване и надцакване ,интересни и различни са ми ,но вие сте гледали,знаете ,като се замислите драма екшън,сравнително непридвидими обрати,убийствен гарвански сарказъм винаги на място и с арогантна доза хумор,страхотна дама за главна героиня,без излишно розово сапунисване,филма си има всички предпоставки да впечатли мъжката аудитория според мен,бих казал и че не отстъпва като качество и на много рейтингови сериали в драматичния жанр в нетфликс или hbo go,да уточня и че говоря дотук за първи сезон,първите им 12-тина епизода бяха много много добра продукция,след това  го сапунисаха,очаквано,знаех си че няма да се мине без това,все пак турски сериал,но много ми хареса силната игра на бурджу в последните епизоди,такова нещо не бях гледал и сега като видя негативни коментари за играта и,дължащи се на биполярния образ ,който и се налага да представя началото на втори сезон ,само се чудя хората какво са гледали или по-точно колко бързо забравят,но както и да е

,единствено за този финал на сезона,продължавам да се чудя тези сценаристи на колко ракии (или там каквото пият комшиите)Smileса го писали,щеше да е трагично, но и логично ако филма беше завършил дотам,но при положение че имаш втори сезон,не може да го завършиш така,не съм фен на тия медицински чудеса,освен ако не е към фентъзи жанра,колкото по се придържат към реалностите по-добре,но няма пълно щастие,окей и това приех,имах няколко дни между двата сезона и даже си мислех някакви идиотизми,че няма да го бъде медицинското чудо и  да гледаме някоя зла сестра близначка на дила или ще присъства като дух някоя такова глупост(в рамките на шегата),сигурен бях,че ще е зашито с дебели бели конци,няма как да направиш прелюдия към втори сезон след такъв край на първия,тоест подготвен бях и за много по-големи тъпизми,когато очакванията са ниско,после се изненадваш приятно,не беше толкова зле,да не кажа,че с ретроспекциите особено във втори епизод за сезона,нещата започват да се изясняват,но ги пускат на малки порцийки и да тук както започват ,определено липсват тези горе долу неочаквани обрати накрая,но пък има тънки детайли,които сценаристите пускат и имам чувството че се заиграват повече със зрителя тук,да разгадее какво и защо се е случило така,преди те да го разкрият изцяло,гледал съм го този похват в други области на киното,затова си го мисля
аз със турския въобще не съм на ти,но благодарение на много отзивчиви англоговорящи дами в туитър,разбирам почти всичко,на момента в серията,защото бях достатъчно нахален да си питам във фенските им международни групи , дали  някой може онлайн да ми помага в превода така най-общо да разбирам за какво става въпрос,защото не ми се чака превод 5 дена по-късно ,пък там се оказаха повече от отзивчиви ,започнаха онлайн на момента всичко да ми пишат,искаха и на испански и на португалски и на арабски да ми го превеждат ,не вярвах че ще ме огрее честно казано,но затова пък питаш и става

да не забравя,много ми хареса новото попълнение ,героя на Ферман,актьора има много силно присъствие,обаче има наченки на много луд психопат, харесва ми,усеща се,крие го зад маската на съвършения джентълмен мечта,такива образи винаги са колоритни и заслужават екранно време няма как,сцените му с Дила са доста странни,тя е супер мила към него,обаче много скована и напрегната и в момента, в който той вече не я гледа,веднага демонстрира един тих ужас с очи,според мен тя бързо се е усетила в ръцете на какъв психопат е попаднала след като се е излекувала,неслучайно е страняла не само от кузгун ,ами и от семейството си,според мене,това ми напомня последната сцена с героя на бора,който също много харесвах,той като си показа маниакални наклонности спрямо дила,тя се опита моментално да му влезе под кожата психологически и да го успокои и тук има нещо,но сцените на Кузгун и Ферман много повече ми харесват,диалозите им са доста силни и тези лекции където си преподават по право,бяха добра закачка,при все че адвоката уж е дила,сега това с братята малко ми идва нанагорно,на маймуна го направиха тоя човек бащата:smiles: ,страшни тайни ,но карай да върви ,все пак турски сериал
не разбирам защо турците са толкова негативно настроени към филма и тези рейтинги,хубаво не им се развива действието както са си го искали или виждат нещо нелогично и бум 0,1% рейтинг,по-ниско не знам дали може,нещо не разбирам,по нашите телевизии в праймтайма редовно засичам някакви техни уж мега успешни продукциии,а то 25 епизода да изпуснеш,не мърда ни сюжет ни нищо,абсолютно глупости,най-меката дума:smiles:,която ми идва,а на такъв филм и с тези актьори ако не дадат шанс да си развият историята... не знам

прегледал съм темата ви сравнително по диагонал,затова да попитам,имате ли друга мъжка компания тук,все ми се искаше да видя още някой така за кураж:smiles:,например във фейсбук има цяла българска група за филма,която хич не е малочислена,ала  там няма нито един мъж:laughing:

Добре дошъл, стари познайнико  Hug Hug Гледам, от латино си минал на турски сериали, браво  Wink Wink

Да започна оттам, че и тук сме наистина главно момичета. Имаме си един Синан, но той се включва обикновено с преводите на фрагове и йозлемета/трейлърите, но не и със собствено мнение за сериалите  Whistling т.е ще си отново сам в целия кокошарник  Mr. Green

Надявам се да виждаме по- често твои постове, отдавна не се бях смяла така  Joy Joy Поставил си всеки на мястото му и с пресните си спомени за първи сезон доста добре си усетил всички тънки и не толкова връзки в сериала и нелогичните, понякога чак до глупост, действия на сценаристите  ooooh! ooooh!

Радвам се, че се включи и наистина ще очаквам по- често да те виждам сред нас  Hug

# 475
Скрит текст:
започнах вашия сериал от началото на септември и до средата вече изгледах първи сезон да си напиша само,колкото и клиширано да звучи,турски сериали не гледам или да кажем почти никакви романтични,за да загледам такъв жанр значи главната героиня много ме е впечатлила,много трудно се случва това ,че и въобще  не съм от почитателите на ориенталската съседска хубост,но по бурджу от пръв поглед си паднах(убеден съм че виждам нещо българско в нея,в краен случай нещо руско или може би така ми се иска да вярвам,но не е типичната кадъна,има нещо в нея което ми събори предразсъдаците,както и да е) и всичко от един тийзър за втори сезон,в който я видях случайно в туитър,тогава не знаех какъв е въобще филма,казах си,хайде и най -голямата глупост да е за такава жена трябва да  гледам,успях да си намеря преводи и го започнах,то пък и сюжета взе да ми харесва,с бараш правят много добра спойлка,не съм ревнив Smile,харесва ми тяхната двойка, малко тип мис и митър смит ,голямото надлъгване и надцакване ,интересни и различни са ми ,но вие сте гледали,знаете ,като се замислите драма екшън,сравнително непридвидими обрати,убийствен гарвански сарказъм винаги на място и с арогантна доза хумор,страхотна дама за главна героиня,без излишно розово сапунисване,филма си има всички предпоставки да впечатли мъжката аудитория според мен,бих казал и че не отстъпва като качество и на много рейтингови сериали в драматичния жанр в нетфликс или hbo go,да уточня и че говоря дотук за първи сезон,първите им 12-тина епизода бяха много много добра продукция,след това  го сапунисаха,очаквано,знаех си че няма да се мине без това,все пак турски сериал,но много ми хареса силната игра на бурджу в последните епизоди,такова нещо не бях гледал и сега като видя негативни коментари за играта и,дължащи се на биполярния образ ,който и се налага да представя началото на втори сезон ,само се чудя хората какво са гледали или по-точно колко бързо забравят,но както и да е

,единствено за този финал на сезона,продължавам да се чудя тези сценаристи на колко ракии (или там каквото пият комшиите)Smileса го писали,щеше да е трагично, но и логично ако филма беше завършил дотам,но при положение че имаш втори сезон,не може да го завършиш така,не съм фен на тия медицински чудеса,освен ако не е към фентъзи жанра,колкото по се придържат към реалностите по-добре,но няма пълно щастие,окей и това приех,имах няколко дни между двата сезона и даже си мислех някакви идиотизми,че няма да го бъде медицинското чудо и  да гледаме някоя зла сестра близначка на дила или ще присъства като дух някоя такова глупост(в рамките на шегата),сигурен бях,че ще е зашито с дебели бели конци,няма как да направиш прелюдия към втори сезон след такъв край на първия,тоест подготвен бях и за много по-големи тъпизми,когато очакванията са ниско,после се изненадваш приятно,не беше толкова зле,да не кажа,че с ретроспекциите особено във втори епизод за сезона,нещата започват да се изясняват,но ги пускат на малки порцийки и да тук както започват ,определено липсват тези горе долу неочаквани обрати накрая,но пък има тънки детайли,които сценаристите пускат и имам чувството че се заиграват повече със зрителя тук,да разгадее какво и защо се е случило така,преди те да го разкрият изцяло,гледал съм го този похват в други области на киното,затова си го мисля
аз със турския въобще не съм на ти,но благодарение на много отзивчиви англоговорящи дами в туитър,разбирам почти всичко,на момента в серията,защото бях достатъчно нахален да си питам във фенските им международни групи , дали  някой може онлайн да ми помага в превода така най-общо да разбирам за какво става въпрос,защото не ми се чака превод 5 дена по-късно ,пък там се оказаха повече от отзивчиви ,започнаха онлайн на момента всичко да ми пишат,искаха и на испански и на португалски и на арабски да ми го превеждат ,не вярвах че ще ме огрее честно казано,но затова пък питаш и става

прегледал съм темата ви сравнително по диагонал,затова да попитам,имате ли друга мъжка компания тук,все ми се искаше да видя още някой така за кураж:smiles:,например във фейсбук има цяла българска група за филма,която хич не е малочислена,ала  там няма нито един мъж:laughing:

Здравей Тони! Добре си дошъл!
Много ми е приятно, че ще има мъжко присъствие в темата. Не се притеснявай, че ще бъдеш сам,
тук сме мъжки момичета:smile:
Беше ми интересно да прочета твоето усещане за сериала и се радвам, че е близко до моето.
Ще се радвам да споделяш  тук в темата повече информация от това, което намираш за сериала в интернет платформите, имайки предвид, че първо оттам си се запознал със сериала "Кузгун".
Само имам една молба към теб. Слагай понякога в постовете си  и някоя точка.Hands V Hands V

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 16:29 от Dimana-nova1

# 476
Здравейте и извинявайте, че се "натрисам" в темата.
Гледам сериала от самото начало, преди и вас четях, но ми се наложи малко да ви изпусна.
Сега ми се искаше да изгледам 17 епизод, но не намирам с превод на български. Моля за помощ Simple Smile Ако има превод, разбира се.
Хубав ден!
Здравей и добре дошла!Не се натрисаш, а напротив, приятно е още някой да споделя сериала тук.
Виж, една или две страници от темата назад, в мой пост има публикуван линк с превода на 17 епизод.

Много благодаря!
Изгледах серията. Освежили са сериала и сюжета Simple Smile Много благодаря за превода!
Сядам да гледам следващата в първия удобен момент Simple Smile Но бихте ли ми казали как да ги търся? Не се ориентирам в този сайт. И да попитам, защо вече няма нищо в ютуб? Виждам, че и старите епизоди са изтрити.

# 477
Добре дошли на новите попълнения в темата  Hug Hug Hugмного е хубаво ,че ще имаме и мъжкаа гледна точка за ситуациите в нашия сериал  smile3521
Тони доста често медицината в турските сериали наистина може да бъде причислена към фантастиката  hahaha hahaha hahahaпочти умрелите оживяват понякога ,но понякога и то доста често на финала главните герои умират по-най страни да не кажа невъзможни начини.Но това е трябва да има обилна драма .
F.R.I.E.N.S 18 серия още не е преведена на български ,а за старите серии  тук ги има .

https://www.nu6i-bg-net.com/browse-garvanat-videos-1-date.html

Дими Ферман е определено по-големия брат.А за враждата като че ли Бехрам беше разказал нещо ,но не си спомням точно  newsm78май трябва да правя преговор на първи сезон  hahahaСпомням си ,че разказваше ,че Юсуф си е тръгнал като е навършил 18 години и тогава Бехрам изтъкна причината ,че майка му е умряла или нещо такова и той тогава си е сменил фамилията и е започнал на чисто.Сега обаче се явява и тази нова информация ,че майката на Ферман е в основата на конфликта между двете фамилии  newsm78Може би Юсуф и тя са имали някаква забивка ,но тя е била или вече омъжена за Коруолу или той я е харесвал много и затова се е озлобил срещу Адъвар  newsm78

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 11:19 от Eny87

# 478
  • София
Здравей,Тони!Добре дошъл при нас! Simple Smile
Една новина която ми попадна в туитър.
@TelevzyonaDair
'Kuzgun' dizisi için final haberleri doğru değil, şu anda böyle bir karar yok. Bildiğim kadarıyla MIPCOM bekleniyor, onun sonuçlarına göre durum belirleyici olacak... #Kuzgun
Преведено от Turkish от
Окончателната новина за сериала „Гарван“ не е вярна, в момента няма такова решение. Що се отнася до MIPCOM, според резултатите от него ситуацията ще бъде решаваща ... #Kuzgun

Надявам се да е правилно преведено Simple Smile

Eny87 Innocent Благодаря ти много!!!! Flowers Blossom Flowers Hibiscus Flowers Bouquet

# 479
Браво Силве много добре си се справила  newsm10 smile3521

https://youtu.be/h0O9MULYd3A

https://youtu.be/fZI8LlO0z4g

Общи условия

Активация на акаунт