Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
 Hug
Вие си обсъждате Кузгун, но аз не го гледам по ред причини. Преглеждам си ЛН и извадих това от архива си Whistling

Клипа е от нета де Rolling Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=f762XVqnwc4

И нещо ново около Елка, което може и да е само преположение- Елчин Сангу и Джан Яман възможно е да бъдат партньори в евентуален проект. Алекс, Peace

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 18:47 от Slawena

# 481
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=KMPw1AQ4EaE

# 482
# 483
  • Варна
Ох, Слави ... това се надявам да не се случи на Елка с Джан Яман . . . не ми е добра комбинация.  Rolling EyesHead BandInnocent

# 484
Рени мерси за фрага  bouquetМай идилията на Ферман и Дила взе да приключва и тя ще му се опери ,а Кузгун на края да не би да чете и той писмото  с инфо  ,че си има готов изгледан по-голям брат  newsm78
Синан мерси за превода  bouquet
Славена мерси за клипчето и инфото  bouquet
Хм Елчинка и Джан Яман  newsm78 ох айде дано да не стане тая работа .
Още Дефнеце и Омер  txtloves

https://youtu.be/gjbMBt37_yU

# 485
  • Пловдив
Дочакахме го тоя фраг!!! Ѝ
Ени, и аз мислех, че чете писмото. Но като ги знам нашите сценаристи, като нищо ще се окаже някакъв друг документ. Дано си права, Дила да се опери на Ферман.

# 486
Зашо пък не Джан Яман и Елчин Сангу? Киво и Боре са ми слабост, но и той е на редицата Mr. Green. Таман ще научи нещо повече от Елка, за нея не знам...пък и всичко е само предположение

# 487
Зашо пък не Джан Яман и Елчин Сангу? Киво и Боре са ми слабост, но и той е на редицата Mr. Green. Таман ще научи нещо повече от Елка, за нея не знам...пък и всичко е само предположение

Аз го пробвах да го гледам и в трите му сериала и така и не ми се получи да го хареса та затова  не ми се иска да играе с Елчин.От това което съм виждала от него тя  няма какво да научи ,а той дали ще иска да се научи на нещо не знам  newsm78Но както и ти казваш това е само едно предположение ,а дали ще стане реалност ще видим .А пък ако стане тогава може и аз за първи път да харесам Джан Яман знае ли човек  smile3503
Василева може и да е писмото ,а може и да чете резултатите след като са разровили предполагаемия гроб на Юсуф и от ново трупа да не е неговия  newsm78Лелята говори за някаква тайна ,но нали Ферман не знае ,че е Адъвар значи е някоя друга тайна и като нищо може да е свързана с Юсуф.

# 488
  • София

Предполагах,че няма да прочете писмото,но го е видял.Според мен Дила знае за записа в който Кузгун уби дядо си и за това е съгласна да се ожени за Ферман. Ще ми е много интересно,ако разкаже на Кузгун всичко какво ще стане.Може би това е тайната за която говори лелята. Още много неща мисля,но друг път. Simple Smile
Да има какво да пиша . Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 489
  • AMS

Благодаря на всички за постовете!!!
Много се радвам за оживлението в темата!!!
Специално благодаря за новините за Елчин!!!
Специални поздравление и за отделеното внимание на образа на Дила!!!
И Бурджу, и Елчин харесвам!!!
Снощи вместо да гледам чудо серията , ударила тавана на рейтинга в четвъртък,
изгледах руския превод на Кузгун. Още повече ми хареса сериала!!!
Не, не е обикновена сапунка определено. Има над какво да се мисли.
В огледалото виждаш този, който обичаш, или този, които искаш да видиш.
Дила не смее да погледне в огледалото, защото знае кого ще види.
Напоследък, не само за този сериал, видеата са защитени
и трудно се правят гифчета. Ако станат, ще ги добавя.

Благодаря за трея и превода!!!

# 490
Цитат
Добре дошъл, стари познайнико  Hug Hug Гледам, от латино си минал на турски сериали, браво  Wink Wink

да речем,че остарявам и еволюирам Satisfied  1 латино и сега 1 турски,това е мойто портфолио в жанра Laughing  скромно ,но ми стига

Междудругото нямах предвид нищо отрицателно,като запитах дали сте само женска компания,за мен,общуването с дами винаги е приятно. Smile Любопитен бях, защото както ви писах според мен филма си има всичко нужно  да привлича и мъжка аудитория,все пак няма тук много такива любовни простотии ,така де обяснения,които мен например ме напрягат и не се чувствам в естествения си хабитат като трябва да ги гледам.Smile Кузгун е повече от железен  и праволинеен в това отношение,дано и него не сапунисат,че е голям образ,сетих се за първия епизод като разказва онази история с рязането на кичури и бележките с желания,казах си ето романтизма ми е на едно ниво с герой от турски сериал:smiles: какво повече,там започнах да му симпатизирам и до ден днешен добре се развива.Образа на Дила има много пробойни,но там  с всичко съм окей,като я позагледам за повече от 3 секунди и забравям какво ме е издразнило в героинята Satisfied

Цитат
Ще се радвам да споделяш  тук в темата повече информация от това, което намираш за сериала в интернет платформите, имайки предвид, че първо оттам си се запознал със сериала "Кузгун".
Да това ме подсети,че в международните фенски групи може да се намерят и много смислени анализчета,но трябва да сте окей с английския.
https://twitter.com/_ambelena_/status/1177419189772070915 
 преди да четете  е хубаво да сте си изгледали епизода със субтитри,иначе е спойлер ,много смислено и хронологично подредено,ако всичко ви е каша ,може да помогне

Правят се и много готини гифчета,като тук виждам много малка част от тях ,искаше ми се да кача ,но отдавна не съм писал в този форум и ми трябва малко време да си припомня кое как правех,ще влизам в час пак.

# 491
  • Варна
Хахахаахха добре Тони, наздраве  Beers за еволюцията и за любовните простотии , дето ги няма Wink

Вярно си е ,че става и за мъжката аудитория - има проблематика , която би отговорила на търсенията на един мъж.

Комшулъка пуска от време на време филми със скрити послания - който има очи да види , уши да чуе и сърце да трепне - разбира, който - не - хаваща други пътища.

Такива сериали винаги ме оставят в чуденка - дали са прекалено интелигентни за публиката, тя не ги разбира и за това имат нисък рейтинг, или наистина не стават и за това не се харесва. Thinking
Или пък просто третират прекалено специфична проблематика, която касае малък брой хора.

# 492
Хахахаахха добре Тони, наздраве  Beers за еволюцията и за любовните простотии , дето ги няма Wink

Такива сериали винаги ме оставят в чуденка - дали са прекалено интелигентни за публиката, тя не ги разбира и за това имат нисък рейтинг, или наистина не стават и за това не се харесва. Thinking
Наздраве да е:satisfied:

като изключим риска от спиране,ниския рейтинг ми говори,че с масата турската публика имаме много различен вкус,което според мен е комплимент:smiles: аз ако ще почвам някакъв сериал насериозно,обичам да има главоблъсканици,ако всичко е повече от плоско и ясно като петно на бял чаршаф,за какво да го гледаш,не го разбирам така Smile

# 493
  • AMS

Цитат
Правят се и много готини гифчета,като тук виждам много малка част от тях ,искаше ми се да кача , ...

Наистина са много добри. Благодаря за упътването!!!

# 494
  • София

Добро утрооо!!!! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт