Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте

Ето и серията с руски субтитри. В този сайт са качени всичките преведени серии на руски. Потърсете последната 18 серия.
https://vk.com/away.php?to=http%3A%2F%2F1plus1tv.ru%2Fseries%2Ft … 94561&cc_key=

И нещо, свързано със съдбата на Кузгун.
Днес Ранини писа в ТТ - май са сигурни 26 серии.
https://twitter.com/raninimanini/status/1177121596588396549

Цитат
Ранини по поводу рейтингов Ворона:
Точно будет 26 серий, которые нужны для продажи зарубеж, потому что не выгодно закрывать на 20 серии. Сейчас все будет зависеть от продаж на MipCom. Разумно, что будет 26 серий. Потому что если будет 20 серий, то они потеряют приличные деньги. Поэтому в любом случает сделают 26 серий.

Моите розови очила си станаха нормални, което много ми хареса.
Дръжте се, момичета, ще гледаме, поне до 26 епизод. Бях сигурна ,че Япъмите няма да си позволят да губят пари, ако финализират сериала  не навреме. Заложили са на картата успех и ще го придобият, независимо къде. Сигурна съм в тяхното далновидно творческо мислене, доста различно от травиалното съседско и меко казано тъпият им рейтинг.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 14:41 от Dimana-nova1

# 451
  • София
Здравейте

Ето и серията с руски субтитри. В този сайт са качени всичките преведени серии на руски. Потърсете последната 18 серия.
https://vk.com/away.php?to=http%3A%2F%2F1plus1tv.ru%2Fseries%2Ft … 94561&cc_key=

И нещо, свързано със съдбата на Кузгун.
Днес Ранини писа в ТТ - май са сигурни 26 серии.
https://twitter.com/raninimanini/status/1177121596588396549

Цитат

Ранини по поводу рейтингов Ворона:
Точно будет 26 серий, которые нужны для продажи зарубеж, потому что не выгодно закрывать на 20 серии. Сейчас все будет зависеть от продаж на MipCom. Разумно, что будет 26 серий. Потому что если будет 20 серий, то они потеряют приличные деньги. Поэтому в любом случает сделают 26 серий.

Моите розови очила си станаха нормални, което много ми хареса.
Дръжте се, момичета, ще гледаме, поне до 26 епизод. Бях сигурна ,че Япъмите няма да си позволят да губят пари, ако финализират сериала  не навреме. Заложили са на картата успех и ще го придобият, независимо къде. Сигурна съм в тяхното далновидно творческо мислене, доста различно от травиалното съседско и меко казано тъпият им рейтинг.

Дано да има още серии и дано е вярна твоята информация за рейтинга.Гледах го и с руските субтитри чатнах по нещо,но ще чакам с нетърпение бг превода.Стана ми интересно това,че Кузгун каза на Дила нещо от сорта,че той не е пречка за брака им,но пак нямам да се оженят с Ферман. И от разговора на терасата разбрах малко. Smile

Тоя картал е много кух.Не може ли да загрее,че онзи нарочно го нае на работа? Scream

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 21:47 от FBID1293626273982734

# 452
  • AMS

Привет, привет!!!
Изгледах серията!!! Хареса ми!!!
Иска ми се да напиша - Благодаря за споделеното, но не важи за всички.
Не за пръв път гледам сериал с нисък и спадащ рейтинг,
но за пръв път чета толкова злоради постове и то в тема в случая за Баръш.
Викам си поне от уважение към него, да се бяха сдържали, ама не би.
Да не говоря за уважение към пишещите в темата.
"Седмица, две, три и айде, кой от къде е." сякаш е написано и за потребителите.
Разбирам, че не на всеки му харесва сериала, но този нулев пост за какво е сложен.
Тази тема не е ли най-вече да събере инфото за сериалите и артистите на едно място,
а личните пристрастия да останат на заден план.
Впрочем не питам. Ясно ми е.
Много обичам, когато на сериалите, особено тези на AY,  се вижда края заради нисък рейтинг.
Тогава целия екип дава всичко от себе си.  
Тогава артистите се надиграват, което най-много ми харесва.
Баръш, Бурджу, ... всички, стават още по-добри!!!
Благодаря за интересните постове по съдържанието!!!
Имате лайкове от мен, макар да имам
малко по-различно виждане в детайлите, но не и принципно.
За всичко това, ще пиша следващ път.
Сега само уточнения, които ми направиха впечатление  >>>
Али Билгин е супервайзер, има си други двама режисьори,
а Керем Чатай е без Пелин Дишташ >>>

# 453
Дива, благодаря за поста! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Радвам се, че се отбиваш, макар и рядко в темата. Flowers Hibiscus
Много ми се иска повече да се говори по съдържанието, а за детайлите ще се уточнавяме.
Наистина има много такива и не всеки ги вижда ярко като другия и обратно
Беше споделено, че липсвала логика в сериала, аз пък го намирам логичен, но разни логики, разни идеали.
Изгледах серията с руски субтитри. Доста неща ми се изясниха.
От целия сериал най не разбирам този дуел. Явно, че е върла символика, но ми стои самотен.
Да, отношенията между Кузгун и Ферман са като на двама дуелисти.
Дали този дуел не го дават преди да почне следващ по-жесток ход Ферман? Нещо като предвестник на действия.
Не знам как да тълкувам този дуел и сега това, което написах ми хрумна ей така.
Ще чакам и превода на БГ.
Сега пожелавам лека нощ и сладки сънища!

# 454

Продължение на хабера от снощи за Елка
Стало известно, что Эльчин Сангу на стадии подписания контракта на мюзикл "Дочери(Девушки) Измира". Главная роль в мюзикле, который планируется к декабрю этого года, была отправлена Эльчин Сангу.

Боре с фенка

# 455
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Най-накрая изгледах последната серия. За съжаление, най-слабата като сценарий.
Дива, разбирам те, но няма как човек да каже на черното бяло, ако не го чувства така. Противното означава да излъже... Аз лично, много харесвам сериала и това е единственото дизи, което продължавам да следя, но в тази серия го няма духът на “Кузгун” от миналия сезон. Твърде предвидимо беше това с двамата братя, Йосуф го направиха на нищо - син на мафиот, ама станал човек /демек честно ченге/, ама с дете от друга, за което не знаел бил... а бе ту мъч ми дойде това развитие на сюжета.
Новите герои ми харесват и нито за миг Ферман не ми е напомнил за Вели, Онур е страхотен актьор. И понеже съм най-големият критик на играта на Баръш, ще кажа, че или ми е липсвал много сериалът, или Баръш е ходил на уроци по актьорско майсторство през лятото Joy, а може и от новия супервайзор на режисьорите да е. С изключение на сцените с ранената Дила, навсякъде другаде ми хареса играта му Joy Особено, когато се обясняваха с Дила в спалнята му - отива му да играе непукист Grinning

# 456
  • София
Привет!

Най-накрая изгледах последната серия. За съжаление, най-слабата като сценарий.
Дива, разбирам те, но няма как човек да каже на черното бяло, ако не го чувства така. Противното означава да излъже... Аз лично, много харесвам сериала и това е единственото дизи, което продължавам да следя, но в тази серия го няма духът на “Кузгун” от миналия сезон. Твърде предвидимо беше това с двамата братя, Йосуф го направиха на нищо - син на мафиот, ама станал човек /демек честно ченге/, ама с дете от друга, за което не знаел бил... а бе ту мъч ми дойде това развитие на сюжета.
Новите герои ми харесват и нито за миг Ферман не ми е напомнил за Вели, Онур е страхотен актьор. И понеже съм най-големият критик на играта на Баръш, ще кажа, че или ми е липсвал много сериалът, или Баръш е ходил на уроци по актьорско майсторство през лятото Joy, а може и от новия супервайзор на режисьорите да е. С изключение на сцените с ранената Дила, навсякъде другаде ми хареса играта му Joy Особено, когато се обясняваха с Дила в спалнята му - отива му да играе непукист Grinning

И аз го обожавам когато стои като паметник на културата.Как го прати това каменно лице?Страшен е!!! 🥰🥰🥰🥰

# 457
  • Яко в Матрицата...

И аз го обожавам когато стои като паметник на културата.Как го прати това каменно лице?Страшен е!!! 🥰🥰🥰🥰
Е, чак до обожание и сърчица не стигам, едва ли ще стигна - добре се справя, о кадар Joy

# 458
  • София

Е, чак до обожание и сърчица не стигам, едва ли ще стигна - добре се справя, о кадар Joy

О кадар!Пак е нещо .😆😆😆 Не е като без хич.😉😉😉

# 459
  • Яко в Матрицата...

забравих да напиша, че засега се справя добре, в последните две серии. Да не го урочасам JoyJoyJoy

# 460
  • София

забравих да напиша, че засега се справя добре, в последните две серии. Да не го урочасам JoyJoyJoy

Пу-пу-пу да го посерат кокошките!!! Smile Нали така се казваше? Thinking  Да не му е уроки!!! И все по-добър ще става според мен. Gift Heart

# 461
  • AMS

Привет, привет и благодаря за интересните постове!!!
Рени, специално благодаря за поста ти!!!
Разбирам те и също държа да не се казва на черното бяло.
Баръш, и за мен, с всяка следваща сцена става все по-добър.
Движенията му, бързото говорене, погледа, жестовете,
цялостното му поведение пред камерата, излъчват една много добра увереност.
Колкото до сценария, съм съгласна, че липсва оня дух на Кузгун.
Много ми липсва и песента от първи сезон.
Но пък са ни сложиха разказвач на историята, защото пъзелът стана  доста сложен.
А може и това да е новия дух на Кузгун - онзи кадър в новата заставка с настръхналия гарван.
Центърът се измества от Кузгун - Дила и семействата им, към Кузгун - Ферман.
Това с братята ще видим как ще го развият и обяснят. Какво от това, че сме го отгатнали.
Все пак  има още за отгатване в  # тайната на огледалото.
Виждам, че целият екип се бори за този проект и за това, мога да оправдая дупките в сценария.
Уважавам труда на всичките, защото не е лесно да надскочат високо вдигнатата летва
от "създателите на чудеса" и да плуват в това море от дизита.
Борбата за пазара е жестока.
Вчера Чукурова /не го гледам/ са ударили тавана със серия 3 часа и 4 минути.
Какъв е този сценарий, не знам.
Едната от нашите сценаристки все пак е писала сериал, който взе Емми.
Макар да не ми хареса финала на КараСевда, уважавам наградата.
Та, като казах финал, в нашия случай очаквам да е доста суров.
Колкото и серии да има до края, не се страхувам, че ще е без финал.
А до тогава ще събирам парчетата за да разгадая тайните на огледалата.

# 462
  • Яко в Матрицата...
Според писанията от днес из социалните мрежи, Кузгун ще изкара 24 серии и ще направи финал.
Дива Simple Smile При така създалите се обстоятелства, накрая очаквам летален изход за някои от героите...

# 463
Добър вечер! Hug Hug Hug
Момичета мерси за всичко споделено  bouquet bouquet bouquetизчетох ви с удоволствие  smile3521
Дано този евентуален проект за мюзикъл с Елчин да се окаже реален и тя да заблести и като певица и актриса в него.Лошото е ,че само турската публика ще може да я гледа ,но нищо важното е тя да се развива в професията си  smile3521

Изгледах 1 и  2 серия от новия сезон на Кузгун и нямам никакви забележки .Рейтинга за съжаление е паднал ,но дано Ранини се окаже права както винаги и да можем да гледаме сериала поне до 26 епизод.Ще стискам много силно палци на пазара на сериали в Кан сега октомври месец сериалчето ни да се продаде добре .Което може да доведе и до повече серии  newsm17
За сериите ще пиша в спойлер ,че ще се окаже вероятно доста голям чаршафа и да не заемам много място  smile3503
Скрит текст:
Та такаааааа ще започна с Дила,че ми е много странна в новия сезон.
На пръв поглед Дила изглежда решена да продължи живота си с Ферман и да остави Кузгун и любовта си към него в миналото.Като я гледа човек  изглежда спокойна ,удовлетворена и отдадена на новата си връзка .Не изглежда да е влюбена във Ферман ,но изпитва благодарност към него,спокойна е с него ,получава голямо уважение и му е благодарна за това което е направил за нея през тази една година.
Ферман се е погрижил за Дила и за семейството и ,защитава ги и им дава ново начало.Всичко до тук е добре обаче защо въпреки всичките тези положителни качества на Ферман и всичките хубави неща които той прави за нея Дила изглежда напрегната .Да опитва се да прикрива тази напрегнатост и успява ,но камерата много усилено ни показва ,че в мига в който Ферман не я гледа тя показва това напрежение.И ако Дила е решила да продължи с Ферман защо и трябваше толкова дълго да се крие от Кузгун ,да не поддържа отношения и със семейството си newsm78Ето като се срещнаха с Кузгун тя му каза ,че не иска да е с него и той го прие мъжки и я пусна да продължи живота си така както иска и така както се чувства добре.
Странно е поведението на Дила newsm78Може би ми се иска да е така или сценаристите и режисъора ни подвеждат обаче ми се струва ,че Дила е намисли нещо относно Ферман.Иска да му влезе под кожата ,да го накара  да си свали гарда и тогава тя да измъкне някаква уличаваща  информация и да го унищожи.Или пък знае ,че Ферман има доказателства които могат да вкарат в затвора Кузгун и Ферман и затова да е с него  newsm78Или пък може и наистина да иска да продължи живота си с Ферман .но като вижда Кузгун се чувства несигурна в чувствата си и затова да изглежда напрегната  newsm78
Ферман   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78хм ами въпреки всичкото му лустро ,добри обноски и мило поведение той е доста странен човек.Играе го най-нормален бизнесмен от добро семейство ,който обича класическа музика и тренира бой с мечове ,но така както се дуелират самураите с чест и уважение,но в същото време събира информация за всичко касаещо Кузгун и се опитва да му вземе всичко и да го унищожи.Ферман каза на Кузгун ,че само наблюдава ,ноооооо пропуска да спомене ,че наблюдава не как растат цветята в градината му ами живота на Кузгун и всички свързани с него и не само ,че ги наблюдава ами събира информацията и я използва така както на него му е угодно.Ферман е винаги няколко хода пред Кузгун точно защото наблюдава и след това чрез информацията която е събрал създава ситуации и бута хората там на където му е необходимо на него.Дила и Картал са първите жертви и чрез тях Ферман се опитва да разклати почвата под краката на Кузгун и да му вземе всичко.
В спомена на Ферман за последната сутрин в която вижда майка си жива май онзи завързания с веригата човек беше Юсуф newsm78и от тук идва въпроса ако е Юсуф какво е станало с него после newsm78Дали Ферман излъга Кузгун ,че баща му е мъртъв  newsm78Лелеее ако Юсуф се окаже жив значи всичките тези години ги е прекарал в тъмница окован и мръсен newsm78Но ако онзи човек от мазето от онази сутрин е бил Юсуф защо майката на Ферман нищо не е направила да му помогне  newsm78нали се оказа ,че са баща и син ,с майката са имали връзка може би са се обичали защо тогава тя не е направила нищо да помогне на бащата на сина си  newsm78Или не е знаела ,че Юсуф е там в мазето newsm78
Относно това ,че на края на серията се оказа ,че Юсуф е баща на Ферман мисля ,че е съвсем нормално такова едно развитие на историята и няма нищо нелогично в нея.В турските сериали по принцип все изкачат някакви тайни от преди години и Кузгун не се дели от общата практика и си следва нормалното развитие на историята.Освен това още в 1 сезон когато Кузгун и Джихан намериха в предпоследната серия снимката на Ферман и Юсуф още тогава имаше фенски мнения ,че са баща и син и просто сценаристите си следват най-нормално тази нишка.
Мисля ,че сценаристите добре развиват историята защото от информацията от последната серия зрителите започват да разбират защо е започнат конфликта между семействата Адъвар и Коруолу (май така беше фамилията)И както всеки един конфликт и този не е назрял от нищото имало си е предистория и след това и развитие и сега предстои финала ,но да видим кой ще излезе победител и ще има ли изобщо победител и изобщо конфликта вече се оказва ,че е само между Адъвар и ще ми бъде интересно да видя как ще реагират Ферман и Кузгун като разберат в крайна сметка истината и дали това ,че са братя ще промени нещата и ще ги накара да се помирят и да си простят  newsm78
И пишейки за това се чудя защо лелята не е дала писмото на Ферман през всичките тези години и защо сега не го направи ами 2 серии само го изкарва и го прибира това писмо и на края го даде на Мерием newsm78а тя като знае истината какво ще направи  newsm78и освен това и казва да не казва нищо newsm78ми защо изобщо и го даде това писмо тогава  newsm78
Така сега за Картал да споделя.Ееех този човек не се променя и това е  smile3511за пореден път беше използван и манипулиран и застана отново срещу брат си за съжаление .И сега какво Картал ще бъде лицето с което ще комуникира Кузгун относно новия проект  newsm78Ми сори ама Картал от кога разбира от бизнес или от строителство освен това е наивен и е неопитен и абе изобщо Кузгун ще трябва да се чуди как да го спасява този свой брат от самия него си.Ама Карталчик иначе всичкото другото го е завтасал и любов със Седа ще завърти та и от там ще излезнат проблеми .
Като стана дума за Седа да споделя и за нейния благоверен съпруг smile3511В предния сезон Али ми беше неприятен обаче сега направо не го понасям.За две серии този човек направи изби тъпомера бе  smile3511Шермин го подкукоросва и той нали е първосигнален веднага и се вързва да настройвали Кузгун срещу Ферман.Тука Ферман много ми хареса как го заплаши ,че ще го накаже заради своеволието му .
Кумру е както винаги наперена и не цепи басма на никой обаче май се усети ,че Шермин и онова журналистче въртят номера и сега предполагам ще ги наблюдава сериозно и пак ще бъде подкрепа за батко си .Тя е и разказвачка на историята и на моменти ми се струва малко тъжна и се надавам , на края Кузгун и Дила да не умрат.
Мерием и Кузгун се наслаждават с пълни шепи на майко/синовните си отношения и наваксват за изгубените години. txtlovesГюнеш е вече фаворитка в сърцето на мама и вече май чува сватбения марш в главата си и си представя как няколко червенокоси гарванчета щъкат около нея и и викат бабо дай това бабо дай онова  smile3534
Дила и Кузгун са много красиви заедно и поотделно и чакам с нетърпение пак да се съберат заедно.Е няма да епредполагам скоро ,нодано да имат повече общи сцени ,да се напрягат един друг ,да се дразнят и по някое време да се награбят и да се сдобрят. txtloves
Сцената в горската къщичка ми хареса много.Дила първоначално не искаше да тръгва с Кузгун ,но той е завлече с него .Пред къщичката като спряха тя първо слезе сама ,и чак след като се събра и се взе в ръце се обърна и повика Кузгун.Да можеше  още в дома на Ферман да каже на Кузгун ,че всичко между тях е свършило ,но така пък нямаше да имаме тази чудесна сцена я която Дила каза всичко което и се беше насъбрало .Каза го ,за да нарани и да унижи достойнството на Кузгун ,но дали защото иска да продължи живота си с Ферман или защото иска да отблъсне Кузгун ,за да може да отмъсти на Ферман или да защити Кузугн и брат си с евентуален брак това вече ще го разберем в следващите серии.
Ох много писах ,но имаше много за споделяне. smile3521

нова снимка

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 15:29 от Eny87

# 464

Общи условия

Активация на акаунт