Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 374
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте по вечерно време!

Влизам в темата и виждам нещо забавно и интересно.
Тони, добре, че се появи, брат! Hands Clap Hands V
Чудесно си  показал и другата, мъжката страна, която Кузгун притежава и може да поеме.
В серията той заяви на Джихан твърдо, че сърцето му принадлежи на Дила и само толкова, което пък ме води към мисълта, че той ще завърти игра  с Гюнеш, за да провокира Дила. Голямо мазало ни предстои, ако се завъртят нещата по този начин. Дано не се залитне в тади посока, а да ни изненадат с нещо нестандартно или неочаквано каквато бе линията на сериала през първи сезон.
И аз съм на твърдото мнение, че Ферман е психопат. Връзката им с Бора не бе случайна и както се бях изразила , Бора бе един изтънчен, интелектуално извисен психопат и за мен пълен садист. И Ферман ще залитне в тази посока, сблъсквайки се с Кузгун, от който не е очаквал и няма да очаква сериозен отпор, но..... тук е сгрешил, отпорът на Кузгун ще бъде титаничен, зависи любовта каква роля ще му изиграе.

# 541
Smiley

хаха ,благодаря,но това си е заслуга 75% на Бурджу и 25% на филма,ама първи сезон Sweat Smile като цяло хич не ми се искаше да започвам пак да пиша,че е малко краста,започнеш ли.веднъж...Smile трябваше нещо много внушително и впечатляващо да видя ,за да се реша отново Grin ще ме прощават и "колежките" по другите теми,от време на време съм хвърлял поглед тук там,но по никой начин нищо не ме изкушавало да пиша последните две години Smile

и друго забравих ,ако сравним двете целувки ,едната от които беше стопирана.... докато Кузгун беше насилен да целува ,подчертавам...Дила си беше почти целуната на добра воля,ако нашия човек не беше влязъл със вратата да ги замрази с поглед Smiley

Angry Birds Laughing нали е гарван Smile
https://twitter.com/dijaxxa/status/1179064605580103681

# 542
  • София
Smiley

хаха ,благодаря,но това си е заслуга 75% на Бурджу и 25% на филма,ама първи сезон Sweat Smile като цяло хич не ми се искаше да започвам пак да пиша,че е малко краста,започнеш ли.веднъж...Smile трябваше нещо много внушително и впечатляващо да видя ,за да се реша отново Grin ще ме прощават и "колежките" по другите теми,от време на време съм хвърлял поглед тук там,но по никой начин нищо не ме изкушавало да пиша последните две години Smile

и друго забравих ,ако сравним двете целувки ,едната от които беше стопирана.... докато Кузгун беше насилен да целува ,подчертавам...Дила си беше почти целуната на добра воля,ако нашия човек не беше влязъл със вратата да ги замрази с поглед Smiley

Тази"почти целувка" направо ме хвърли в тъча. Smile Захилила се Дила на Ферман,а Кузгун в прединфарктнно състояние на вратата. Simple Smile Това в кръга на шегата.Щеше да ми е по интересно,ако ги беше заварил целувайки се какво щеше да стане.На Дила й замръзна физиономията като го видя,а Кузгун железен както винаги даже не я погледна,когато мина покрай него.
За другата целувка да не говоря,че още не съм я асимилирала. Thinking

# 543
Smiley

Скрит текст:

При мен пропорцията е същата, но 75% на Баръш, останалото на сериала. Smile
Но моите  100% и твоите 100% са си страхотна симбиоза.
Радвам се, че след две години си се изкушил да пишеш отново, така си е като сериалът ни е впечатляващ и внушителен как да не се изкуши човек  Hands V Hands Clap
Целувките много точно си ги описал и с нагледен материал, супер! Hands Clap

# 544

Щеше да ми е по интересно,ако ги беше заварил целувайки се какво щеше да стане.На Дила й замръзна физиономията като го видя,а Кузгун железен както винаги даже не я погледна,когато мина покрай него.
Smile Smile айде сега....почти целувка ми е по окей....всичките ли да се изредят да я целуват,вярно казах,че не съм ревнив,ама чак пък толкова и онова полицайче селчук ли къв беше от първи сезон да викнат и той да се включи с една муцка и без това остана мераклия от първи сезон:smiles: ....айди не,моля, стига вече

Кузгун възможно най на ниво действа в ситуацията,хем ги прекъсна,хем си стоеше гордо  и я игнорира най-добре,златната среда Smile в такъв момент какво друго се прави,въображение не ми стига Anguished

# 545
Hug Hug Hug
Голямо мерси за преведения епизод  bouquet
Момичета и Тони изчетох ви с удоволствие  smile3521
Втория фраг от снощи вече кажи речи е събрал милион гледания  smile3521Ето такава интрига искат феновете да гледат .Ферман с неговите кендо тренировки и всички други сюжетни линии са интересни ,но когато на първо място има заигравка между Кузгун и Дила.Е в случая имаше заигравка между Гюнеш и Кузгун де  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaама Дила я видя тая заигравка и сега феновете нямат търпение  да видят какво ще стане утре вечер.

# 546

Щеше да ми е по интересно,ако ги беше заварил целувайки се какво щеше да стане.На Дила й замръзна физиономията като го видя,а Кузгун железен както винаги даже не я погледна,когато мина покрай него.
Smile Smile айде сега....почти целувка ми е по окей....всичките ли да се изредят да я целуват,вярно казах,че не съм ревнив,ама чак пък толкова и онова полицайче селчук ли къв беше от първи сезон да викнат и той да се включи с една муцка и без това остана мераклия от първи сезон:smiles: ....айди не,моля, стига вече

Кузгун възможно най на ниво действа в ситуацията,хем ги прекъсна,хем си стоеше гордо  и я игнорира най-добре,златната среда Smile в такъв момент какво друго се прави,въображение не ми стига Anguished

Абсолютно съгласна.  Много ти стига въображението ипо мъжки си го казал много готино.И не е нужно повече въображение, то е необходимо на биещите си фенове, които биха разтегнали тази сцена до небесата кой колко е виновен в тази ситуация. Например Дила /феновете й/ ще я упрекнат, че се е поддала , а пък тези на Кузгун, че например нищо не е направил или нещо от този род.

# 547
  • София

Satisfied Satisfied Само Кузгун да си остане налазен казваш. Simple Smile Коя не дойде тя не го нацелува.  Simple Smile Simple Smile
Гюнеш не му ли се пада братовчедка сега щом Ферман му е брат? Не я е срам. Simple Smile  Wink Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 22:19 от FBID1293626273982734

# 548

Satisfied Satisfied Само Кузгун да си остане налазен казваш. Simple Smile Коя не дойде тя не го нацелува.  Simple Smile Simple Smile
значи какъв е извода,вечер по една молитвичка,повече дами да не се присъединяват към каста на филма Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied аз за тези работи на Девата от Гуаделупе се моля например,много помага Smile

И не е нужно повече въображение, то е необходимо на биещите си фенове, които биха разтегнали тази сцена до небесата кой колко е виновен в тази ситуация. Например Дила /феновете й/ ще я упрекнат, че се е поддала , а пък тези на Кузгун, че например нищо не е направил или нещо от този род.
пак ще кажа,вв тия социални медиии много свидетели на Йехова видях,страшно е положението,да не осъзнаваш че един филм гледаш за забавление ...уж...феновете и на единия и другия се нападат,няма да го разбера,то всичко е една "кауза",един филм...

Дами,Лека нощ ви пожелавам,беше ми приятно,но настъпи време за истинската религия....наричат я Шампионска лига Satisfied

# 549
  • Пловдив
Ени, според мен феновете ще гледат как Дила опитва собственото си лекарство. Не случайно хората са казали "Не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб". Катализатор е Гюнеш /Тони:clap:/, но колко да е катализатор, ако Кузгун реши, че не му пука/не че го вярвам/?!? Мъка ми е за железния човек, направо ще изпадне в ступор пред  ядосаната си ревнива бивша жена.
Силве, жена му като не го обгрижва, ще го налазват. Да не е гърбав!
За Бора стана въпрос - беше хлъзгав, жесток,  психясал комбинатор, толкова гаден, че чак симпатичен. Ноооо Ферман има потенциал да го надмине с двеста. С нетърпение чакам да го видя колко възпитан и лустросан НЕ може да бъде!
Кога ще дойде утрееееее!!!!

# 550
Не му е братовчедка. А колкото до Дила и Ферман, тя си мислеше, че той ще я целуне по челото. И това чакаше. Обаче този заходи към устните и тя се притисни. Гледах го на забавен кадър. Затвори очи и като влезе Кузгун съвсем изтръпна.

# 551
  • София
Хич не е гърбав даже Simple Smile
Таня, майката на Ферман и майката на Гюнеш са сестри ,което прави Ферман и Гюнеш първи братовчеди нали така?
Ако Кузгун наистина е брат на Ферман тя му е братовчедка по мои скромни сметки Simple Smile
Да идва утре ,нямам търпение вече!!!!! Simple Smile
В Сряда бяхме малко пишещите.Утре дано се съберем повече народ за премиерата Simple Smile
"Нова целувка на хоризонта" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Димана и Ени утре ви очаквам пак по същото време Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 22:38 от FBID1293626273982734

# 552
Хич не е гърбав даже Simple Smile
Таня, майката на Ферман и майката на Гюнеш са сестри ,което прави Ферман и Гюнеш първи братовчеди нали така?
Ако Кузгун наистина е брат на Ферман тя му е братовчедка по мои скромни сметки Simple Smile
Да идва утре ,нямам търпение вече!!!!! Simple Smile
В Сряда бяхме малко пишещите.Утре дано се съберем повече народ за премиерата Simple Smile
"Нова целувка на хоризонта" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Димана и Ени утре ви очаквам пак по същото време Simple Smile

Силве, бъркаш, мила, с роднинските връзки. Гюна/така ще наричам Гюнеш/ не му е братовчедка, защото Ферман и Кузгун са от един баща, но от две майки. Майката на Ферман има сестра Неше, чиято дъщеря е Гюна, но бащата е друг. Така, че Гюна и Кузгун нямат никакви кръвни връзки.

Тони, отдай се с кеф на истинската религия и приятно гледане! Дано твоите победят!

# 553

значи какъв е извода,вечер по една молитвичка,повече дами да не се присъединяват към каста на филма Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied аз за тези работи на Девата от Гуаделупе се моля например,много помага Smile

hahaha hahaha hahaha hahaha

Още ли те слуша Mr. Green Бях забравила колко я почиташе  Whistling Whistling

# 554
SatisfiedSatisfied

hahaha hahaha hahaha hahaha

Още ли те слуша Mr. Green Бях забравила колко я почиташе  Whistling Whistling
учудващо послушна е Smiley повярвам ли в нещо е до гроб Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт