Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Ех, Димана, не става така, искаш уважение, а самата ти не го показваш. Всеки има право и да пише във форума, и да има мнение различно от твоето. Или пък както ти ни казваш да сменим канала, ти пък не ни чети. Айде, живи, здрави и кой откъде е.

Ааа, тая последната фраза не я ползвай, че  пак ще се засегнат...  ooooh! ooooh!

Чудех се да гледам ли серията онлайн, ама май по- добре, че съм се отказала... от това, което прочетох и откъсите при рускините: нищо ново под слънцето  Whistling Whistling Сценаристите им толкова ли нямат грам вдъхновение малко с малко да разнообразят цялата тая поточна линия, аман!  newsm78 newsm78

# 586
Скрит текст:
Ех, Димана, не става така, искаш уважение, а самата ти не го показваш. Всеки има право и да пише във форума, и да има мнение различно от твоето. Или пък както ти ни казваш да сменим канала, ти пък не ни чети. Айде, живи, здрави и кой откъде е.

Ааа, тая последната фраза не я ползвай, че  пак ще се засегнат...  ooooh! ooooh!
Чудех се да гледам ли серията онлайн, ама май по- добре, че съм се отказала... от това, което прочетох и откъсите при рускините: нищо ново под слънцето  Whistling Whistling Сценаристите им толкова ли нямат грам вдъхновение малко с малко да разнообразят цялата тая поточна линия, аман!  newsm78 newsm78

Ами аз гледам все още заради Баръш - все пак две години чаках негов проект, ще го добутам до края.
А за сценаристите.......не предполагах, че ще дойде време да съжалявам за Мерич  hahaha

# 587
  • София
Гюнеш поне си призна,че е влюбена в него и ,че е братовчедка на Ферман.
Събраха се всички на куп хахахах .А Кузгун...няма такава физиономия като го целуна момата. Smile

Все се надявах,че до дървото ще има нещо по романтично ,ама не. Simple Smile

# 588
Скрит текст:
Скрит текст:

Ами аз гледам все още заради Баръш - все пак две години чаках негов проект, ще го добутам до края.
А за сценаристите.......не предполагах, че ще дойде време да съжалявам за Мерич  hahaha

То и аз ще го избутам... заради Баръш... и Бурджу.. и Онур... но с мишката, никога повече онлайн  ooooh! ooooh! толкова нерви да съсипвам, няма смисъл  Mr. Green

# 589
Събраха се всички на куп хахахах .А Кузгун...няма такаава физиономия като го целуна момата. Smile

Тя нали усети накъде вървят нещата и си призна.
Но и Неше каза истината на майката на Кузгун, че Ферман е убил Юсуф. Мисля, че така се проведе техния разговор.
Много му отива на Баръш тази роля. Страхотно си я играе играта пък нека сценаристите да са виновни.
Той напълно ме убеждава в "уличното" си  поведение, мъжкарско, безпардонно, главатарско и т.н. и скоропоговорките са му готини.

# 590
  • Пловдив
Димана, недей за семейството на Кузгун, че заради майка му за малко да вляза в екрана на лаптопа. Защо му е да се занимава с Ферман при такова семейство?

# 591
  • София
Събраха се всички на куп хахахах .А Кузгун...няма такаава физиономия като го целуна момата. Smile

Тя нали усети накъде вървят нещата и си призна.
Но и Неше каза истината на майката на Кузгун, че Ферман е убил Юсуф. Мисля, че така се проведе техния разговор.

Интересна ми е реакцията на Дила и Ферман. Simple Smile

# 592
Димана, недей за семейството на Кузгун, че заради майка му за малко да вляза в екрана на лаптопа. Защо му е да се занимава с Ферман при такова семейство?

Нали? Ама Кумру си е готина. Слухти правилно момичето. Много ми е сладка.
Картал ще закъса яко, оная Шермин ги хвана със Седа и ще има голям скандал в сем. билгин и пак ще са виновни Джебеджи. Голям купон.

Василева, изпи ли си виното? Не си унищожавай техниката . Заради Кузгун и аз ще налея сега нещо, ама розе, за по-добър сън, че негативното ми е в повече. Шегувам се!
Серията ми хареса, но повече ще ми хареса, когато разбера игрите, диалозите и признанията на всички.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 00:07 от Dimana-nova1

# 593
доста така ми се видяха тия два часа Laughing ,пък правих и други неща,завърши забавно,ама само това,даже супер оптимистичните фенове на кузгун и дила в туитър им теглиха май*ата на сценаристите и зарязаха преводите,това за първи път се случва

аз съм си добре и доволен с този фотошутинг на Бурджу ,ама вас не ви знам Smile но отсега мога да ви кажа утрешния рейтинг без да съм гадател,едва ли ще се хареса...хубаво играят всички ,спор няма,но сюжета бере душа,тия сценаристи за трепане са...къде е първи сезон да им го....и се не знае

# 594
  • София
Пред болницата й каза,че ще се ожени за Ферман само да го накаже. Искаше ми се вече да си кажат нещата каквито са.На тяхното място можеха да говорят.Тия сценаристи....😅А Баръш....няма да се повтарям.Добре,че е той 🥰 🥰 🥰

# 595
  • Пловдив
Не мога да кажа, че разбрах всичко, по-скоро си ги нагласям, Май накрая Ф. побесня повече от Дила. Най-смешно ще бъде, ако сега настоява Кузгун да защити честта на братовчедката като й пристане. Тя за една бройка да падне на коляно пред Кузгун с пръстен с диамант в ръка.
Димана, и аз съм на розе. "Ключ" на вила "Афузов". Препоръчвам!
Да се допълня - най-много ми хареса, че Бурджу в тази серия беше изключително красива във всяка секунда. Най-накрая си изглеждаше на годините.

# 596
Кузгун върви по стъпките на Сблъсък... супер каст, що годе качесвена игра на актьорите и тотален крах на сценария.. почна се от втората половина на първи сезон, полека лека забозиха нещата, ама втори сезон вече просто удрят дъното....  ooooh! ooooh!

Малко по- оригинален финал не можаха ли да измислят newsm78 newsm78 акоа и Мерием ги е видяла от някъде, е тогава вече наистина ще стане забавно  hahaha hahaha hahaha

# 597
Най-смешно ще бъде, ако сега настоява Кузгун да защити честта на братовчедката като й пристане.
ето го  и моя сценарий,две сватби и тука може да добавим,и три погребения Laughing
така като гледам колко мудно започват,те са се нагласили за мининмум 30 епизода по 2 часа....Laughing ако и следващия епизод така мине ,не зная...

# 598
Не мога да кажа, че разбрах всичко, по-скоро си ги нагласям, Май накрая Ф. побесня повече от Дила. Най-смешно ще бъде, ако сега настоява Кузгун да защити честта на братовчедката като й пристане. Тя за една бройка да падне на коляно пред Кузгун с пръстен с диамант в ръка.
Димана, и аз съм на розе. "Ключ" на вила "Афузов". Препоръчвам!
Да се допълня - най-много ми хареса, че Бурджу в тази серия беше изключително красива във всяка секунда. Най-накрая си изглеждаше на годините.

Мале, мале, пепел ти на клавиатурата. Не го давам, а да не би той да се даде за едната чест?
Моето розе е от винзавод  Свищов, който е  производител на много известното каберне-совиньон  "Горчивка".

# 599
  • София
Само да не го превърнат в някоя сапунка:.😭 Дила се жени за Ферман,за да пази Кузгун от затвора.Кузгун се жени за Гюнеш защото след целувката е бременна.😅 😅 😅 😅 И реват 20 серии примерно.

Милия ми, как се почесва докато му се обяснява Гюнеш.
Чудя се защо Ферман уби Юсуф.Нали той го спаси,когато убиха майка му.Дали знае,че му е баща?☹️

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 00:29 от FBID1293626273982734

Общи условия

Активация на акаунт