Март 2020-та е далече, но в мен вече имам си човече!

• 34 146
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Много се радвам, че отново съм сред Вас и чакам Бебе. Първият път не завърши с успех.

# 106
  • Нейде из лудите гори...
Добре дошли!

wildthing , ако до сега си спортувала и нямаш противопоказания от лекар да продължиш - няма какво да го мислиш.
Аз правя йога почти ежедневно, в някои дни до 3 часа на ден, което колкото и да е леко си е натоварване за тялото. Но го правя с години и не мисля да спирам.

Вегетарианец бях с предишните две бременностти. Какво конкретно те интересува?

iskrichkavn, пожелавам ти скоро отново да си в бременните редици и не след дълго да гушкаш бебе ❤

# 107
Момичета,нормолно ли е усещането за тежест много ниско долу?Днес съм на лекар, но само за това мисля.

# 108
Добре дошли на всички нови бъдещи мами, ставаме повечко, от това по-хубаво няма! Simple Smile
Аз вече трета седмица продължавам да имам придърпвания и болки ниско долу. Като вече станат нетърпими пия но шпа. Доктора каза, че е нормално...

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 10:20 от girlwithballon

# 109
Добре дошли на всички нови бъдещи мами, ставаме повечко, от това по-хубаво няма! Simple Smile
Аз вече трета седмица продължавам да имам придърпвания и болки ниско долу. Като вече станат нетърпими пия но шпа. Доктора каза, че е нормално...
Благодаря Ти! Точно това усещам и аз.

# 110
Здравейтее прекрасни! Днес ми беше първият преглед, за момента всичко е наред, след две седмици отново ме викат. Видяхме си точицата.🌞

# 111
Здрявейте отново. Аз напускам вашите редици, но желая на всички безпроблемна бременност. За момичето, което пита за д-р Бочева не приема нови пациенти за ЖК.

# 112
Svetlity в коя седмица и колко дни си? И с колко дни закъснение от цикъла?
Питам защото при мен видяха само сакче.

Mnk съжалявам много, ако ти се говори можеш да споделиш-прегръщам те силно!

# 113
Случват се и такива неща, благодаря ти. Д-р Бочева не видя пулс, викна нейна колежка, която също не видя и каза да отида пак в понеделник ако все още няма ще го махнем, каза ми че съм в 8 седмица, в крайна сметка съм в 7. Отидох за второ мнение при д-р Марио Давидков и човека каза, че още преди една седмица плода е спрял да се развива и тряжва още утре да го махнем, за да няма усложнения за мен. Съвета, който мога да ви дам е винаги се съветвайте с повече от 1 лекар, понякога когато е навреме е от изключително значение. Съжалявам, че новините от мен не са добри, надявам се да не ви повлияя по никакъв начин. Успех от мен мамчета и възможно най-скоро започваме с новите опити 🤗

# 114
Здравейте, момичета! Записвам се в тази тема с бледа чертичка, но се надявам да потъмнее скоро. Утре ще направя тест с първа урина за да бъда сигурна. Втора бременност ми е. Имам батко на 6 години. По изчисления термина е края на Март, но след като мина през лекар ще занем със сигурност. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност, а на тези на които не им е провървяло да не губят кураж и им пожелавам скоро пак да са в редиците. Hug

# 115
В 5г.с.+4 дни, но съм била с ранна овулация и на 2 Август ме вика отново, за да чуем пулс, ако всичко е наред за което се надявам. С 9 дни закъснение съм.
Svetlity в коя седмица и колко дни си? И с колко дни закъснение от цикъла?
Питам защото при мен видяха само сакче.

Mnk съжалявам много, ако ти се говори можеш да споделиш-прегръщам те силно!

# 116
Вчера след полов акт имах леко розаво зацапване и веднага отидох на преглед и ми казаха, че няма отлепване и вероятно е съвпадение и това е инплатационно зацапване. Д-ра каза, че ще стане кафеникаво и ще си тече 2-3 дни, но ако се засили да отида. Е днес почти отмина, но сега преди малко пак от кафеникаво стана розаво зацапване. Изписа ми нош-па 3х1 и да отпочивам повече.Сега обаче се чудя дали да ходя пак на преглед след като е отново розаво..Тази имплантация не би ли трябвало вече да е приключила?
По приложение съм в 5седмица +4 дни.
Други има ли с такова зацапване?

# 117
Момичета, пуснах и кръвен.Оказа се 30,36 от референтни стойности от 0-5. В четвърта седмица съм.Бременност е нали?

# 118
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, пуснах и кръвен.Оказа се 30,36 от референтни стойности от 0-5. В четвърта седмица съм.Бременност е нали?
Стойността е положителна, но все пак за да е сигурен, трябва да следиш как се покачва ЧХГ-то.
След 48 часа се прави нов.

# 119
Благодаря! Доктора ме накара, защото ще съм на терапия с фраксипарин.

Общи условия

Активация на акаунт