30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 602
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Skulpture, докато хора правят бойкот на МОН (чиято шапка и на мм няма да се накриви от бойкота) и не редят и нежелания в края на листата, искат или не, ако балът не стига за  тактически умело  избрания фаворит на второ позиция Simple Smile,  ще се "закачат", ама не към позиция в класирането, а с рибарска кукичка към престой цяло лято в София. И накрая току-виж им дойде идеята на четвърто класиране да спрат бойкота  и  да се закачат в някое нежелание, за което балът е стигал принципно още на първо класиране. Понякога си мисля, че с постовете си провокирате..

# 346
Да, нека запазим добрия тон.
Дидева, шапка ти свалям. Не само за помощта и търпението. За толкова време запази тона на абсолютната добронамереност, и дори когато повтаряш нещо за стотен път, не размахваш пръст и не четеш конско. Благодаря!

Взех свидетелството и служебната бележка. За пореден път да споделя, че съм наистина впечатлена от организацията в нашето училище, що се отнася до НВО кампанията. Всички класни ръководители ни чакаха точно в 8, като преди да отидем при тях, бяха строени по един учител за 2 различни протокола. Наистина зам. директорката, освен че е в час и има добри организационни умения, е и загрижена как върви процесът и това си пролича от първата информациионна среща до днес.

# 347
  • На планетата Земя
........
Сега, за последно: кандидатсването след 7-ми клас е елементарно. НЯМА СТРАТЕГИИ.

Не съм сигурна, че ще е за последно обаче  Crazy

Добро утро на всички. Запазете добър дух, още малко остана. Няма да се връзвате на провокатори. А ако знаете колко заблудени родители има, не е истина  ooooh! ooooh! ooooh! Хем заблудени, хем нежелаещи по никакъв начин да се вслушат в това, което им се обяснява. Ами то насила не става, само жалко за децата, защото имат шанс, ама още от дома като ти затръшват вратата пред носа ...

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 08:52 от Mileto

# 348
На моят син вчера са им раздал свидетелствата и бележниците, но пуста служебна бележка с оценки от НВО не видях да са им дали. Другият понеделник ги викат за албуми от завършването, може тогава да благоволят.

# 349
  • Бургас
Момичета стигнах до 11 страница и се извинявам за тъпия въпрос.Нашата лекарка за медицинско ми даде един зелен талон на който пише медицинско направление/искане за:..........сложи 4 печата,написа кл.здрава,УНГ и невролог б.о........незнам.Това нещо не ми прилича на медицинско.Скоро не била давала,това трябвало да е.Много ми е притеснено.Утре ще подаваме Заявление в училище и няма време вече........

# 350
А ако знаете колко заблудени родители има, не е истина  ooooh! ooooh! ooooh! Хем заблудени, хем нежелаещи по никакъв начин да се вслушат в това, което им се обяснява. Ами то насила не става, само жалко за децата, защото имат шанс, ама още от дома като ти затръшват вратата пред носа ...

Споделям мнението ти, така е. Не го вярвах, но се поразговорих с различни познати. Интелигентни хора. Последният въпрос, който чух вчера, беше - абе то кога беше подаването на заявления. Дори това не бяха проверили. Обясних за статистистики, за редене по реда на желанията, за достатъчен брой паралелки. Не съм сигурна дали ме разбраха. По-точно убедена съм, че ме взеха за леко до средно истерясала.
После защо говорим на "ние". Ами, да, детето се е явило на матура, но останалата част е и отговорност на родителите.
В тази връзка, взимам днес свидетелството и дамата с първия протокол ме пита - вие сте? Казвам си аз името, търси... Накрая се усещам, че в списъка няма как да е моето име, а това на детето. Така че не само ние си говорим на "ние".

# 351
Резултатите от НВО ще бъдат вписани в свидетелството за основно образование. Иначе на сайта на РУО - София е публикувано следното съобщение:
В служебните бележки, които ще получите, ще бъдат вписани резултатите от всички изпити, в т.ч. резултатите от областните кръгове на олимпиадите по физика, биология и здравно образование, химия и опазване на околната среда, география и икономика, както и на Национално състезание по природни науки и география „Акад. Л. Чакалов“, които са включени при балообразуването в някои от паралелките. Отделни служебни бележки с резултати от конкретен изпит няма да бъдат издавани.
В графика на дейностите присъства само получаване на служебна бележка с оценките от изпитите за проверка на способностите, та и аз не знам кое, къде и кога ще бъде вписано.

# 352
Марго, на медицинското, което взех, пише  "карта за предварителен медицински преглед" от едната страна, а от другата "резултати от птедгледите на специалистите".

# 353
Има удобен начин на търсене в самата тема за устройства с клавиатура.
Влезте в темата. Кликнете върху трите точки най-отгоре на страницата и изберете " отпечатай". Едновременно натиснете бутоните ctrl и f на клавиатурата си. В горния десен ъгъл на прозореца ще се отвори поле за търсене. Напишете избрана от вас ключова дума - например " оценки" или " желания". Използвайте стрелките, за да се придвижвате по откритите съвпадения.
Благодаря! Това не го знаех. Flowers Bouquet

# 354
      Здравейте!
     На моето момиче днес ще раздадат свидетелствата. Ще се видят като за последно съучениците. С повечето деца са заедно още от тригодишни, а сега поемат част от тях в различни посоки. Девойката много се вълнува, че ще срещне нови хора, ще учи нови езици и ще опознава нови неща. Вчера даже ми разказваше как за сега имала план да научи френски, испански и италиански, а английският трябвало да и стане перфектен, защото искала много да пътува и да опознава хората като говори на различни езици. Хубаво е , че има такива мечти!!!
        Аз също не мога да повярвам как е трудно на хората да възприемат вярната и точна информация, с която Дидева, Санака, Слънчевата и други потребители заливат темата  . Благодарности от сърце, от добро да не се отървете! Не е грешно да не знаеш, но затова да попрочетем малко, ако нещо не е ясно питай пак, затова сме хора, ама после послушай какво ти казват, разсъди малко! Не искам да съдя никой ама знанието е двустранен процес.
    Хубав и слънчев ден от мен!  

# 355
  • Бургас
мартеа благодаря ти!Ще отида пак до личната,но не знам как ще се разберем.Ще взема да звънна и до някое училище.

# 356
  • На планетата Земя
Ради, чудесно момиче имаш! Дано има късмет, ще я очаква много хубава година!

Мартеа, на такива като нас им викат "болезнено амбициозни майки". "Аре, моля ти се, не съм като теб толкова амбициозна"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ами добре  Joy

# 357
Ще взема да звънна и до някое училище.
Бих се обадила в училището по първо желание, а може да питаш и в училище - гнездо, това би трябвало да им е във функциите. Ако с личната имате спорове, мисля, че във всеки частен медицински център от рода на Торакс, Дженерали и т.н. могат да издадат медицинско, само не знам дали няма да ви карат наистина да обикаляте по кабинетите.

# 358
Ради, чудесно момиче имаш! Дано има късмет, ще я очаква много хубава година!
     Благодаря! Two HeartsТук сме се събрали все чудесни деца и майки. Деца, които са обичани и обгрижвани, на които е  даден избор, че и правила някак си, си личат. Аз имам свой термин "гледани деца". Нека си пожелаем всичките деца да са "гледани деца", защото не всички деца имат късмет да имат любяща среда и възможности за изява.

# 359
  • На планетата Земя
Така е  Heart Eyes Прекрасно би било всички деца да могат да получат това внимание, подкрепа и обич  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт