30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 582
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 405
  • у нас
В Бургас някой ходи ли да си види изпитната работа по БЕЛ? Казват ли точките за всеки отговор или без тезата и преразказа, както в София? В сайта на местното РУО пише - "Ученикът и неговият родител (настойник) виждат сканираната и оценена изпитна работа с присъдени точки за всеки един отговор." Това би трябвало да значи, че трябва да кажат поне точките на тезата или не е така?
От Бургас съм. Ходих в електрото, но видях ме с моя син само работата по математика и при нас седна човек и ни обясняваше решенията. До колкото разбрах по същия начин било и по БЕЛ.
На края на работата има таблица с разбивки на кой въпрос, колко точки има. Все още може да отидете и да си проверите това, което искате.

# 406
  • София
Имам един въпрос към хората, чиито деца са получили свидетелството си от училище. Предоставиха ли ви И служебна бележка с резултатите от НВО или поне такава с резултати от олимпиади и националното състезание на НПМГ?
Прочетох две коренно различни неща - че училище е отказало издаването на такава бележка и че друго училище пък е предоставило такава бележка заедно със свидетелството.

Да. Днес синът ми донесе свидетелство и служебна бележка с НВО резултатите, както и отново вх. номер и ид код за достъп в системата.

# 407
  • у нас
На нас, днес, ни дадоха само свидетелство. Нямаме сл. бележка.

# 408
  • София
Дидева, дадоха служебна бележка, на която освен точките от матурата има и резултатите от олимпиади и от състезанието на НПМГ. Благодаря за всичко, което правиш!
Ret,  не го приемам лично, но има деца, които не са узрели или са доста над нещата. Моят син е и двете. Той има едно единствено желание, написахме и три от план Б, но балът му не е от най-високите, за това се презастраховаме. По мои сметки може да влезе в първа лига, но нищо не е ясно до излизане на резултатите. Вече две или три вечери обсъждаме желания и го виждам как още на първото желание след план Б съм го загубила, камо ли да разгледа още паралелки. За мен е важно, и го предупредих, че това трябва да са негови желания, дори възнамерявам да го накарам да се подпише от долу Wink. Надявам се да "узрее" скоро, ама явно няма да е тази седмица...

# 409
Днес е получил свидетелство и служебна бележка. Явно тази година ще го играем тука има тука няма:joy:

# 410
  • Пловдив
Същата история, само че отнасяща се за вчера. Класната каза, че нямало бележки, всичко си било в профила.

# 411
Вчера получи Свидетелството за завършен етап + Служебна бележка за оценките от НВО.

# 412
Благодаря на всички, които ми отговориха. Явно служебни бележки се издават, но пък случаят с липсата на такива не е единичен. За класиранията през системата това не е проблем. Но може да се окаже такъв, ако се отиде на четвърто класиране.

# 413
Благодаря на всички, които ми отговориха. Явно служебни бележки се издават, но пък случаят с липсата на такива не е единичен. За класиранията през системата това не е проблем. Но може да се окаже такъв, ако се отиде на четвърто класиране.
Нали ги има и в дипломата?

# 414
  • София
Нали ги има и в дипломата?

Аз не виждам оценки от НВО в свидетелството за завършено основно образование.

# 415
  • Пловдив
Същата история, само че отнасяща се за вчера. Класната каза, че нямало бележки, всичко си било в профила.

Сега пък получих съобщение, че били издали, да ходим да си я вземем. Вярно е тука има, тука няма...

# 416
  • у нас
Точките от НВО са изписани отзад на свидетелството, при нас.

# 417
Имам един въпрос към хората, чиито деца са получили свидетелството си от училище. Предоставиха ли ви И служебна бележка с резултатите от НВО или поне такава с резултати от олимпиади и националното състезание на НПМГ?
Прочетох две коренно различни неща - че училище е отказало издаването на такава бележка и че друго училище пък е предоставило такава бележка заедно със свидетелството.

Да. Предоставиха ми И служебна бележка с резултатите от НВО, състезанията в НПМГ и от областен кръг на олимпиадата по биология, на който се яви. Точно така, както е в профила му в РУО и ще участват в класирането. И не съм я искал изрично. Бяха си я подготвили и си вървеше с дипломата.

# 418

Дадоха ми свидетелството И служебна бележка с оценките от НВО. Явявали се е само на БЕЛ и МАТ, без състезания и допълнителни изпити.

# 419
Синът ми вчера е получил свидетелството си от училище и служебната бележка с нанесени резултатите от НВО.

Общи условия

Активация на акаунт