30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 554
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 510
  • София
От полунощ ще стартира системата за подаване на заявления. Някой по-назад питаше.

# 511
Дано дамата с подаване на оплакване за отнети 0,5 т успее, но дано изобщо не се стига до нужда от тези точки!
А, по темата, чувал ли е някой да са давали точки при грешки на проверителите или технически, ако да - кога става това, логично е да се оправи преди класиране ...? Сега чух, че едно дете се е похвалило на друго, че на него са му вдигнали точките така Smirk Дали може наистина, и то толкова бързо?! Или просто си измисля това дете, или просто е нещо "с връзки". Оф, по-добре да не ги знаем тези!

Относно служ.бележка от училището - нашето е издало такава с оценките от НВО, но на нея също има и паролата ни за сайта на МОН (като в предишната служ.бележка, в която ни уведомяваха за датите на НВО, в коя зала и пак кода за сайта). Така че ме съмнява тази последната служ.бележка с оценките да играе роля и за отпусно.
И аз разбрах за деца от нашия клас с по-висок резултат от този, който са пресмятали след излизането на ключа. Отдавам го на това, че децата са гледали крайния отговор и са си давали 0 точки, без да имат предвид, че точки се дават на всеки етап от решението.

# 512
  • София
И нашите оценки от дипломата още ги няма в системата, но ние и свидетелствата и служебните бележки не сме си получили още (от утре ще ги раздават) така че не се притеснявам. Сигурна съм, че до 11 юли все ще сколасат да качат всичко що трябва да се качва. Моите притеснения са свързани с това да не се срине сайта и да не успея да подам заявлението за кандидатстване като хората

# 513
Така че ме съмнява тази последната служ.бележка с оценките да играе роля и за отпусно.
Удостоверението за преместване има определен формат. И няма да ви е необходимо.
Може ли въобще да излезе класиране, ако дори при един ученик липсват тези оценки?
Не. От сайта на РУО-София ( текстът присъства И във файла за online кандидатстване):
Оценките от свидетелството за основно образование се прехвърлят също по служебен път. В РУО се проследява този процес и не се извършва класиране преди всички необходими оценки от свидетелството за основно образование да са налице в електронната платформа.

# 514
От полунощ ще стартира системата за подаване на заявления. Някой по-назад питаше.
Спирайте белото и в 0.00 часа старт! Joy

# 515
  • София
И аз разбрах за деца от нашия клас с по-висок резултат от този, който са пресмятали след излизането на ключа. Отдавам го на това, че децата са гледали крайния отговор и са си давали 0 точки, без да имат предвид, че точки се дават на всеки етап от решението.
не, по-висок резултат след ходене да си гледат работата, първо едни точки били, сега други...Grin

# 516
Формално съм спокойна. Реших дори да се "поправя" за последната логистика до настоящото школо /утре си получават свидетелствата/. И какво направих? Смесих разтворитеря  на боята са коса с балсама. Едва когато в ръката ми остана туба с оцветител, разбрах, че нещо не е наред. Ама последното - генерално, не на ниво козметика!.

# 517
не, по-висок резултат след ходене да си гледат работата, първо едни точки били, сега други...Grin
Как така? Нали няма опция за промяна, освен при разменена работа? Интересно! Ако е истина, разбира се!

# 518
А след като кандидатстването е САМО електронно и не се налага ръчно въвеждане на заявления, и срокът е "до", смятате ли, че е вероятно класирането да излезе на 08.07 примерно, макар, че сиатемата ще го е сметнала и на 06.07. в 00.01 ч. ?

# 519
  • Варна
Благодаря, момичета!!! Питам защото една мама днес ми обяснава, че само в работно време можело дори и онлайн и ми стана странно. Беше много убедена в правотата си. Затова реших да питам. Успех на всички!!!

# 520
  • София
Проверих в сайта за прием дали не са се появили оценките и очаквано все още ги няма.
След това се разходих и по другите менюта. В Желания съобщението е Няма активен етап на класиране, а в Класиране - Некласиран кандидат. Ясно е, че няма как да има класиран кандидат, но какво толкова им пречеше и там съобщението да е за липсата на активен етап на класиране?

Да минава това класиране и да забравя цялата одисея за следващите три години докато дойде ред на малкото, че вече почвам да се занимавам с глупости.No Mouth

# 521
  • София
Petenka, аз затова потвърдих това което писа Слънчева - да успокоя. Явно са били в системата просто не са се визуализирали.

Стискам ви палци.
Системата е лесна. Няма да се бъгне от наплив, все пак първият по време не печели Joy
За Отпусното е обяснила Дидева - не трябва, нооо на някой може и да му потрябва (училище), та да си знаете - не трябва Joy

# 522
Desem, подсещаш ме тоз' текст за отпусното да го прибавя към файла с цитати.
 И друго ме притеснява. Все още никой не е попитал дали свидетелствата са качени в регистъра. Никой ли не е проверявал?

# 523
Desem, подсещаш ме тоз' текст за отпусното да го прибавя към файла с цитати.
 И друго ме притеснява. Все още никой не е попитал дали свидетелствата са качени в регистъра.
Ооо, качени са! Благодарение на теб разбрах за този регистър. И проверих! Blush затова казах, че съм спокойна. Според мен, оценките се качват по азбучен ред от програма в сървъра на мон. Трябва време.

# 524
  • София
Сакън, Дидева! Скучно ти е, май! Joy

Общи условия

Активация на акаунт