30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 404
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 615

П.П. Единствено взех да се тревожа дали не сложихме твърде малко желания - 15 и започна да ме обхваща лека паника. Simple Smile Това не го бях предвидила при по-ранното подаване, хем ти олеква, хем започват да те човъркат някакви притеснения. Smiley

Успех, Сиси!
Ние сложихме само 8, 5 от които зорлем дописахме, но просто натиснах да ги измислим, защото с 3 желания, както тя настояваше, ми се виждаше твърде рисковано. Дано няма проблем. Сложили сме и 2 паралелки от 2 ешелон.

# 616
П.П. Единствено взех да се тревожа дали не сложихме твърде малко желания - 15 и започна да ме обхваща лека паника. Simple Smile Това не го бях предвидила при по-ранното подаване, хем ти олеква, хем започват да те човъркат някакви притеснения. Smiley

Сигурна съм, че сте го премислили!

Спокойно. Дишайте! Всичко ще е наред! Както казват в самолетите - първо сложете кислородна маска на себе си и тогава на зависимите от вас Wink
Затова не подавам рано, че паниката ще ме тресе по-дълго.Smile Гледам да си контролирам параноята. Rolling Eyes

Хайде, успешно подаване и браво на совите!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 06:38 от Lemon Butter

# 617
мартеа, благодаря за успокоението! Всъщност училищата са 6, надявам се, че поне последното 22-ро ще е достатъчно , за да не видим на 11-ти - некласиран кандидат! Simple Smile)))

Lemon Butter, точно паника!! И нараства все повече! Наистина смятах, че ще ми олекне, свършвайки го, но не!! Simple Smile

# 618
Когато номера на специалността е с две цифри, а не с четири не може да се кандидатства за нея?!?!?.... КАК ТОГАВА ДА ИЗБЕРЕМ ТАЗИ ПАРАЛЕЛКА????

# 619
Добро утро!
Медицинското свидетелство освен, че трябва да е формат pdf, а и да е размер до 2 мб. В противен случай системата не го приема.

# 620
Момичета, подадох и аз тази сутрин. Всичко става много лесно. Оценките от свидетелството при нас ги нямаше, но се появиха в системата след подаване на заявлението. Някои от кодовете (за немски език) в системата се записваха като трицифрени, без нулата отпред, но после всичко излезе готово за отпечатване с четирицифрените си кодове.

# 621
Да отбележа, че оценките от свидетелството и при нас вчера липсваха, както масово се коментира тук, но след подаване на заявлението се появиха. СинхОРнизираха се и при дъщеря ми!  Simple Smile Така, че спокойно, при всички ще се синХОРнизират, не само при тези, които имат синове, или пеещи в хор. Nerd

feri 4,  системата дава възможност за избор на паралелки ИЛИ въвеждане на кодове, т.е. не само с кодове. След избора на конкретно училище се визуализират всички паралелки в него! Можеш да погледнеш стъпките  - тук.

# 622
  • ПАЗАРДЖИК
Да отбележа, че оценките от свидетелството и при нас вчера липсваха, както масово се коментира тук, но след подаване на заявлението се появиха. СинхОРнизираха се и при дъщеря ми!  Simple Smile Така, че спокойно, при всички ще се синХОРнизират, не само при тези, които имат синове, или пеещи в хор. Nerd

feri 4,  системата дава възможност за избор на паралелки ИЛИ въвеждане на кодове, т.е. не само с кодове. След избора на конкретно училище се визуализират всички паралелки в него! Можеш да погледнеш стъпките  - тук.

И така пак не става. Избираш паралелката,която е само с 2 цифри от падащото меню и ти излиза съобщение, че кода трябва да е 4 цифрен. В област Пазарджик няма нито един 4 цифрен код на паралелка! Всеки може да пробва

# 623
Защо някои училища имат опции всяка паралелка отделно желания, а други пише примерно АЕ_НЕ или РЕ? Как се разбира дали детето иска АЕ_НЕ или АЕ_РЕ? Rolling Eyes

Вероятно НЕ/РЕ се избират после.

Не става.

Dame, това ми е ясно, че са две паралелки, но е 1но желание, не са 2 желания по тази онлайн система.

Това ще зависи наесен колко деца ще пишат НЕ или РЕ и която бройка ще е повече този език ще е втори.  Например 12 СУ са така с втория език.

# 624
Сиси, правя всичко това, което е показано, но пак не става, вчера прикачих  тук снимки да погледнете

# 625
  • гр.Варна
Feru 4 , според мен има проблем в област Пазарджик. Объркани са кодовете. Обадете  се в РИО Пазарджик да ги проверят.

# 626
Кандидатствахме ,заявлението е прието успешно!Успех на всички дечица 😊!

# 627
  • Бг-мама
Колко голямо можеше да бъде медицинското като размер. Имам спомен за 2 МВ , а нашето е 2,24 МВ. Как да му смаля размера?

# 628
  • София
Подадох и аз.Много беше лесно.
При попълването на данните за родителя написах телефон + мейл на реда - прие ги така.
Попълних 9 избора и се надявам да са достатъчни.

Дано всяко дете направи най-добрият избор и бъде прието в желано училище! Flowers Four Leaf Clover

# 629
Колко голямо можеше да бъде медицинското като размер. Имам спомен за 2 МВ , а нашето е 2,24 МВ. Как да му смаля размера?
Например тук
https://www.ilovepdf.com/bg/compress_pdf

Общи условия

Активация на акаунт