30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 488
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ради, дано пишем заедно, да! Вашето първо желание ФЕ/АЕ ли е?

Мартеа, френски с испански е първото желание, френски с английски е вторият избор. Но важното е училището да е общо. Много голям отбор се оформяме. Сиси, Косите на Вероника, изпускам ли някой?!

И нас ни пишете в групата за 9 ФЕГ. Ще пишем първо желание ФЕ с АЕ. Ще се радвам да си пишем в темата на 9 ФЕГ!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 09:50 от Линдория

# 661
  • София
За сметка на това има 2 бутона Изчисти и Отказ - че съвсем да затриеш всичко, ако не стане от 1вия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Joy
Сега обаче сериозно, как успяхте да си запазите въведените вече паралелки миналата година??
Въведох 2, натиснах Изход и ги изтри, разбира се...

П.П. А това Отказ направо опасно ми изглежда: натискайки го, излиза:

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 09:51 от Bis

# 662
За сметка на това има 2 бутона Изчисти и Отказ - че съвсем да затриеш всичко, ако не стане от 1вия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Joy
Сега обаче сериозно, как успяхте да си запазите въведените вече паралелки??
Може биииии ако закачиш Медицинско, системата ще си помисли, че си сериозна и ще се върнеш пак. И ще запази к'вото там стои писано Simple Smile Simple Smile
Иначе кой те знае, зак'во да те пази Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 663
  • непостоянно
Момичета, страшни сте🌷
Аз последните дни имам гости (сестра ми и семейството й, които живеят в Германия) и едвам смогвам да ви изчета.
Ние сигурно ще подаваме довечера или направо утре (на спокойствие след като изпратим гостите).
На всички деца пожелавам успех и да се класират на най-желаното 😘
За протокола, нямаме качено свидетелство в системата все още, а хартиеното такова следва да си получим днес Wink
Още веднъж, безпроблемно подаване на документите и успех на всички в класирането 😜

# 664
  • Пловдив
Аз чакам тийна да се прибере по обед от тренировка и тогава ще подаваме.
Иначе днес като влязох в профила оценките от свидетелството бяха вече качени.

# 665
  • София
Подадохме и ние (двете! не си говоря в множествено число). Лесно беше, но можеше и по-добра да е системата, с по-хубави падащи менюта, с повече стъпки. Успех на всички - каквото ви е на сърце!

# 666
Току що открих нещо супер глупаво в системата. От домашния комп си наредих желанията, но не натиснах "Подаване", защото трябваше да уточня някои неща с "шефа", който ще носи последствията Simple Smile и дойдох на работа. Влязох в системата и...няма никой. Нямаше и бутон "запази", специално проверих. Елементарна функционалност и не толкова много сървърно пространство са необходими, не ли?

# 667
Варна - за Пета чувам много добри отзиви, дисциплина, сериозно учене и подготовка, то си и пролича от последните матури, изпревариха прехвалената Първа. Но то и какво друго да се очаква - учениците на Първа са в кварталното барче, наскоро закрито за техен ужас, или на тротоара, пушат си на групички

# 668
Има ли някой, който ще кандидатства в НПМГ с профил химия?

# 669
  • burgas
Joy
Сега обаче сериозно, как успяхте да си запазите въведените вече паралелки??
Може биииии ако закачиш Медицинско, системата ще си помисли, че си сериозна и ще се върнеш пак. И ще запази к'вото там стои писано Simple Smile Simple Smile
Иначе кой те знае, зак'во да те пази Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз  прикачих файла с медицинското и пак на следващото влизане всичко изчезна.

# 670
  • София - Младост 1А
Има ли някой, който ще кандидатства в НПМГ с профил химия?

Има.

# 671
Варна - за Пета чувам много добри отзиви, дисциплина, сериозно учене и подготовка, то си и пролича от последните матури, изпревариха прехвалената Първа. Но то и какво друго да се очаква - учениците на Първа са в кварталното барче, наскоро закрито за техен ужас, или на тротоара, пушат си на групички
Подкрепям мнението Simple Smile
Пред Четвърта езикова е същото, всички ученици стоят и пушат пред сградата, а учителите минават и се правят, че не ги виждат.

# 672
  • София
Ако медицинското не е с подходящ размер, изписва ли нещо. Прикачих го и подадох заявлението и сега не съм сигурна, че размера му е правилен.

# 673
  • Бг-мама
buni , би следвало да не го приеме, ако не е наред размера. Така поне разсъждавам. bouquet

# 674
  • София
Ако медицинското не е с подходящ размер, изписва ли нещо. Прикачих го и подадох заявлението и сега не съм сигурна, че размера му е правилен.

В профила в Желания се появява бутонче Изтегли медицинско, ако сте го прикачили успешно. Съответно, може да си го изтеглите и да проверите как изглежда. Или да прикачите друго, ако е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт