30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 348
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 825
Rady, единият с 22 ли започва, а другият - с 23?

# 826
Rady, единият с 22 ли започва, а другият - с 23?
Да, единият с 22, другият с 23. Права си, както обикновено Two Hearts

# 827
  • София
Някой пробвал ли е да качи два пъти медицинско? И толкова ли не можеше да направят така, че да се вижда че е качено.  Явно съм го качила, но друго си е да се вижда.
Рефреш на профила, ако имате такова бутонче като това червеното в менюто ЖЕЛАНИЯ, значи се вижда и е качено.  Ако нямате бутонче, не е качено. Ако можете да го свалите - значи го сваляте от "системата" и си седи в профила и значи е "качено".

# 828
Да имам такова бутонче. Явно всичко е нормално. Качила съм го , но нещо ме човъркаше.

# 829
Майчета, споделете, има ли смисъл да се пише паралелка с по-висок бал след паралелка с по-нисък само и само да има повече бройки в листата с желания? Този въпрос ме терзае от вчера... , кажете?
Има, да. Нищо не губите, нищо не рискувате, а може и да се окаже спасителен вариант, ако предпочитанията тази година са различни.

# 830
Ние подадохме документите в училище-гнездо.
Сега обаче реших да вляза отново в профила на детето, за да видя какво излиза и на желания - са изписани така, както ги подредихме, но като избрах от менюто "класиране" дава надпис - "Не сте класирани на първи етап" или нещо подобно … Та се притесних, но това може би е така, защото просто все още няма класиране...

# 831
  • София
... като избрах от менюто "класиране" дава надпис - "Не сте класирани на първи етап" или нещо подобно…

И при мен е така.
Вярвам, че няма как да са класирани преди да е започнало и извършено класирането.
По-скоро означава, че седят и чакат нашите заявления. Simple Smile

# 832
Благодаря .

# 833
Училището на дъщеря ми е в топ 10 по БЕЛ  Grinning

И въпрос: след въвеждането на желанията в две различни области трябва да има два входящи номера, нали?

# 834
  • София
Майчета, споделете, има ли смисъл да се пише паралелка с по-висок бал след паралелка с по-нисък само и само да има повече бройки в листата с желания? Този въпрос ме терзае от вчера... , кажете?

Няма никакъв смисъл да пишете редове, където не желаете да попаднете.

Иначе относно баловете, няма никакво значение какъв е балът, а на кое място вижда въпросната паралелка детето в списъка с желанията си.

При нас паралелката с най-висок бал за София е на 8-о място. Толкова назад я е поставила в желанията си.

# 835
Видях къде пише топ 10. А останалите училища къде са?

Не сме подали, на работа съм. Ще редим след малко. Той рита в Спортна София, подкарах ги с приятеля му да се прибират, че ще завали всеки момент. Ще спят у нас. Започнаха с гостите, излизанията, все едно учебна година никога не е имало.

# 836
Готово, заявлението е подадено! Голямо пренареждане падна в последния момент след първото желание нататък, едва ги докарахме до 19 броя. Започваме обратното броене. Аз все си мисля, че предвид начина на въвеждане и обработване на заявленията, класирането трябва да е факт още в събота преди обяд, но нейсе. Може би има други, неизвестни нам времеоопределящи фактори Simple Smile
Оценките от свидетелството наистина се появиха след подаването на заявлението (магическата синХОРнизация).
Успех на всички дечица и родители и дано се поздравим приети по първо желание още след първо класиране!

# 837
И по БЕЛ, и по МАТ за пореден път водещи са математическите и природо-математически гимназии. Като се замисля как искаха да ги бастисат точно за обучението между 5-ти и 7-ми клас. Оказахме се прави навремето да ги защитим...Simple Smile

# 838
Скрит текст:

Няма никакъв смисъл да пишете редове, където не желаете да попаднете.

Иначе относно баловете, няма никакво значение какъв е балът, а на кое място вижда въпросната паралелка детето в списъка с желанията си.

При нас паралелката с най-висок бал за София е на 8-о място. Толкова назад я е поставила в желанията си.

Не, не че не са желани паралелките, напротив.
Просто си преценя силите,че няма да има бал за тях. Да кажем, че балът и стига за 3-то желание, след това може да се качи нагоре, т.е на 2-ро, какъв е смисъла на 4-то да има паралелка с 50 т. по-висок бал от нейния?Или да ги пише още в началото?

# 839

Зависи, колко по-нисък, но със сигурност няма смисъл да пишете СМГ, след 1АЕГ например Simple Smile
Зависи от разликата. Миналогодишните балове не са константа. Сегашните могат мръднат, да се сменят паралелки, училища при близки балове. Ако разликата е много точки, тогава няма смисъл, както споменава и nad_tab. Алгоритъмът спира на по-горното желание с по-ниския бал.

Общи условия

Активация на акаунт