30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 477
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 005
Вижте сега, аз от сега категорично прогнозирам, че минималният бал ще е 30, а максималният 500. А знаете, познавам.....

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 10:56 от Rady

# 1 006
Мами, в крайна сметка, разбра ли се кога ще пускат минималният бал!? Чак след първо класиране ли ще излезе..

JoyJoyJoy
А, 'що? Може и по-рано да го пуснат. Дидева? Joy
Очакваше се на пресконференцията, но явно не са успели да го сметнат и остава за след 1во класиране.
🙄🙄🙄
Те статистиката я правиха два дена, а вие искате минималния бал на промоция.

# 1 007
  • София
Мами, в крайна сметка, разбра ли се кога ще пускат минималният бал!? Чак след първо класиране ли ще излезе..

JoyJoyJoy
А, 'що? Може и по-рано да го пуснат. Дидева? Joy
Очакваше се на пресконференцията, но явно не са успели да го сметнат и остава за след 1во класиране.
🙄🙄🙄

По-добре, че не са го сметнали - както се оказа и статистиката на МОН не е читаво изчислена. Stuck Out Tongue

И все пак понякога недоумявам - как е възможно да има неориентирани до такава степен родители при наличието на толкова много информация и разясняване от всевъзможни източници. Още един ден до края на срока за подаване на заявления за участие в класирането, а хората тепърва разбират (евентуално) за какво иде реч. Тъжно е това, жалко е.

# 1 008
За много хора интернет не е надежден източник на информация. И аз зяпам като теле, като го чуя. Даже напоследък нарочно подхвърлям на хора, с които тепърва започвам контакти, за да ги преценя. Wink
Рет - и нашите истински желания са 2, в 5 паралелки - АЕ + ФЕ и ФЕ + АЕ.

# 1 009
Между другото днес четох за объркване на входящите номера. Изчакайте до утре. Може пък да се промени.
[/quote]

Привет и поздравления на всички всеотдайни майки.
За втори път имам седмокласник и смятах, че общо взето нещата са ми ясни и няма да имам въпроси и терзания с подаване на заявлението. Вчера го подадох, но днес съвсем случайно забелязах, че вх. му номер е различен от този в профила му на мон и служебната бележка. Най-напред реших, че се генерира друг вх. номер в зависимост от времето на подаване, но май не е така.
Моля за помощ. Някой знае ли към кого трябва да се обърна за решение на проблема? Може би в училището на детето ми?

# 1 010
  • София
Подадох и аз току-що след окончателно одобрение от младежа снощи дистанционно Simple Smile
Пожелавам успех на всички!
Почва още едно голямо чакане Rolling Eyes

Надявам се, че helix са успели да подадат ново заявление. Снощи, като прочетох за проблема, и се притесних, че още не бях подала. Дано да няма други такива случаи.

А, то че интернет не е надежден източник е ясно. Но има и други източници все пак и можеш да свериш информацията при желание. Не съдя никого. Хората са толкова различни и ги вълнуват различни неща.

Нашият вх. № също е различен. Според мен е нормално, защото са различни документи.

# 1 011
  • Пловдив
Много благодаря, Сиси Simple Smile.
Успех още веднъж на всички деца!

# 1 012
Точно сайтовете на МОН и на РУО са надеждните източници. Информацията другаде се припокрива в информацията на сайтовете им.
Да свериш информацията от сайта на МОН с ... какво - брошурка, издадена от МОН по същия повод?

# 1 013
  • София
Lino, кои вх. № са различни? Ако става дума за вх. номер от служебната бележка/профила в "прием" и вх. № на заявлението - нормално е да е така.

# 1 014
  • София - Младост 1А
И при мен има разлика в номерата на заявлението и профила. Вх. № на всеки документ е уникален. Няма как два документа, издадени по различно време да са с един входящ номер. Водя се от принципа на обработка на документи в работата ми - входяща и изходяща документация. Всеки документ си е уникален. Друго би било ако е идентификационен номер, под който има няколко документа, но пак входящите ще са различни.

# 1 015
  • София
Може би не се изразих точно. Имам предвид интернет като цяло, вкл. ФБ и други социални мрежи. Официалните сайтове са си достоверни, ако информацията в тях е актуална Simple Smile

# 1 016
Много ви благодаря за отговора! Да, става въпрос за разлика във вх.номер на заявлението и това от сл. бележка. Има логика да са различни, но преди час прочетох коментар на Дидева, че имало проблем с разлика във номерата и реших, че и ние имаме проблем.
Желая ви успех от все сърце.

# 1 017
Точно сайтовете на МОН и на РУО са надеждните източници. Информацията другаде се припокрива в информацията на сайтовете им.
Да свериш информацията от сайта на МОН с ... какво - брошурка, издадена от МОН по същия повод?
Въпросът е, кой е по-достоверен. МОН или РУО? Simple Smile
Според сайта на МОН:  Един ученик е получил по 100 точки и по двата предмета.
Според статистиките от сайтовете на РУО - само в София-град са посочени три сбора 100+100.

# 1 018
  • София
Въпросът е, кой е по-достоверен. МОН или РУО? Simple Smile
Според сайта на МОН:  Един ученик е получил по 100 точки и по двата предмета.
Според статистиките от сайтовете на РУО - само в София-град са посочени три сбора 100+100.

Simple Smile
Сигурно разковничето е в мъжкия род. Един ученик в МОН, три девойки в РУО София. Може би МОН са назад не с няколко години, а с някой и друг век. След джендърските скандали, броят само мъжете за хора.

# 1 019
  • София
Дали пък не са объркали табличките и да са си подготвили пресконференцията на база статистиките от миналата година? Joy

Общи условия

Активация на акаунт