30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 295
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
а каква ще се случва от след 00:00 ч сега до 13.07 само Господ знае. Успех на всички деца!
до 11.07 Simple Smile

# 1 291
  • София
 Rady, много сладък изтърсак! Hug
Тази песен е чудесно начало на чакането на класиранията. Пожелавам на децата ви късмета, да попаднат в училищата, в които най-добре ще развият потенциала и заложбите си!

# 1 292
  • Sofia
Rady, страхотни са Two Hearts Малкият къдрокоско май ще върви по стъпките на кака - мнооооого е артистичен Blue HeartKissing Smiling Eyes

Благодаря на тези, които не подават само за спорта Kissing Smiling Eyes Все пак тази година може да се увеличи броят на такива деца, защото е много лесно в системата да се нацвъкат желания къде ли не. Особено, ако си подал още на 3-ти, мисълта ти е само в НВО, влизаш в сайта през 1-2 часа и се чудиш какво още би могъл да сториш Laughing Някои с трепетно сърце ще чакаме второ класиране и ще гадаем колко ще паднат баловете и ще ли се закачи отрочето в желаното училище. Помислете и за тия нещастни хора - ехеееей къде го 18-ти и нямаме нищо приятно, планирано за този период, което да ни отвлече вниманието. Седим и чакаме Weary

# 1 293
  • София
Rady, страхотни дечица, живи и здрави да са!

# 1 294
  • у дома...
Сипах си едно бело и си гледам дебюта на клипа на песента по текст на девойката. В клипа я има девойката(дълга коса, китара, жълта блуза) , че и малкия изтърсак, русия къдрав пианист. Пеят във вокалната група. Поне да видите какво прави цяла година - пеене, танци и театър, а и рисуване имаше. Като се жалех, че не учи да дам доказателства Blush Stuck Out Tongue Winking Eye
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=J-f_vG6iPZQ
Поздравления! Малкия пианист е моя човек!

# 1 295
  • София
Всички спят още. Аз пия кафе и изгледах клипа на Ради без звук. Много е готина наборката, а за пианиста мога да гадая, че докато стане 7 клас, формата ще се е променил 3-4 пъти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 296
Все пак тази година може да се увеличи броят на такива деца, защото е много лесно в системата да се нацвъкат желания къде ли не. Особено, ако си подал още на 3-ти, мисълта ти е само в НВО, влизаш в сайта...
Няма логика в това - по този начин се подават желанията за 3-та поредна година 😉а мисълта ти е в НВО също от лани... Не се притеснявай, "пришълците" не влияят превратно на класирането 🙂

# 1 297
      Благодаря момичета! Heart
      M_I_A, поне 3 пъти може да се промени формата, на 3 години е сега мъничкото, а и няма да ме лишат МОН от удоволствието, за трите ми деца 3 формата да има! Grinning

# 1 298
Rady,  прелестни деца!! Чудесно момиче си имаш, а русите букли очароват на мига!!

мартеа, имаш защо да се просълзяваш и гордееш!!

Дидева беше дала статистика по-напред в темата. В София-град е имало около 500 подадени заявления на деца от други области, от които са се записали около 60, примерно.
Това е достатъчно красноречиво.
Но, да, има семейства и деца, които имат съвсем сериозни намерения и смелост да го направят. Браво на родителите, които са готови да загърбят собственото си спокойствие, заради успеха на децата.
Аз не съм сигурна, че бих могла...
Може би има и такива семейства, които просто сменят града, т.е. съответно не всички деца се целят в топ 5, че и топ 10 училища. Така не е са конкуренция, това е като успокоение за тези, които са на кантар за въпросните училища.

# 1 299
Мисля, че Аник имаше предвид тези, които подават за спорта без реално желание да учат в съответната област и с това изкривяват резултатите от първо класиране, което води до още седмица напрежение какво ще стане на второ класиране.

# 1 300
Да, това е имала предвид, но положението е такова от 3г, няма причина за нарастване на броя им. Първите такива притеснения и предположения бяха, когато моето кандидатства електронно, набор 2003.

# 1 301
  • Sofia
Сори, това ми излезе от главата, че електронното кандидатстване не е от тази година. Нали все сме по нов стандарт, а и в момента ми е най-важно, та малко не мисля за преди и след нас Joy

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 10:00 от aniK

# 1 302
Вместо тягостно чакане, по-добре да се помолим децата да попаднат сред добри деца, образование все ще получат. И да си припомним своите тийн години...

# 1 303
  • София
Сори, това ми излезе от главата, че електронното кандидатстване не е от тази година. Нали все сме по нов стандарт, а и в момента ми е най-важно, та малко не мисля за преди и след нас Joy

Викаш, в момента си като Гогол - в страшната действителност. Joy

# 1 304
Здравейте! Следя тема отдавна, но не пиша, защото български не ми е майчин и не смея да дразня хора с грешки 🤐 Обаче  не издържам вече, толкова ми е притеснено. Като помисля, че от днес теоритично всеки момент можем да видим резултати от първо класиране и сърцето ми спира, после пада и започва яко да тупа в корема.... Как ще го преживея до 11-ти не знам😳😳 В колко часа е нормално да започнеш да пиеш твърд алкохол, за да не те смятат за  алкохолик?  🙈🤪🤪🤪 

Общи условия

Активация на акаунт