30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 233
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Sofia
Залагам за 9ти в 16:05ч. Grinning

# 1 351
jd,жалко,че децата не можаха да се запознаят след изпита.Сигурна съм ,че щяха да се харесат.Моето искаше и " готвач" в Манджата да рамкира,но лошата му майка го ограничи само до електронната търговия и китайския.Забавлява се,защото е сигурен,че ще го приемат, ако не на първо,то поне на второ желание още на първо класиране.Затова! Joy
Миналата година малката(Дея) каза , че ще става шеф- готвач. Попита ме дали е ОК да завърши в "наш'та Манджа". Нищо, че математиката и е в кръвта и си ходим по състезания успешно. Казах и, че я подкрепям, но че въпросното училище няма да и даде достатъчно за да стигне до "шеф". Съгласи се и условието беше веднъж седмично да готви сама вкъщи. Всички манджи и се получават, а и държи ножа от 4-годишна. Тайно се надявам тръпката и да отмине. Ама се примирявам заради това, че е добра и във всичко останало. Много добра и много по- самостоятелна от кака си. Времето ще покаже!

# 1 352
  • София
Докато не проверят минималнит ебалове на ръка няма да ги пуснат. Шубето е голяма работа.

Те дано не изкарат "Ебалове", че ... лошо. Joy Много сладко ти се получи. Wink

Нещо не ми говорят звездите за класирането. Подозирам, че е защото изневерих на бЕлото с узо. Smirk Затова ще карам наизуст Joy - 09.07. в 14:00ч.

# 1 353
  • София
И аз се бях зарекла да не влизам тук до 11 ти,ама да погледна нещо заради колежката....и то залагания
Аз съм също ,че по- рано ще ги пуснат,но не в понеделник.  
Залагам 10.07- 16.45ч

# 1 354
  • ПАЗАРДЖИК
Аз залагам на 10 в 15.15

# 1 355
09.07 - 16.17 часа. Simple Smile
Гледам си снимките от интернационалния лагер по киокушин на щерката. Започвам да си мисля, че записването ще е най-малкият ми проблем. Кимоната им са ЧЕРНИ. Който е прал и гладил кимоно, знае за какво говоря. Joy

# 1 356
Залагам на 9 в 17:17 Simple Smile Дано да не съм права и на 8 в 10:30 вече да има резултат 🤪

# 1 357
  • София
А защо чакате по-ранно класиране? Освен,ако не сте твърдо убедени, че децата ви ще влязат по първо желание на първо класиране (дано да е така), всичко друго няма смисъл.
Няма да изтеглят записването по-рано от 16.07, няма да обявят второ класиране преди 18.07 и така...
Ако е само за спорта на облозите, ок, но да не се напрягаме излишно.
Предпочитам класиране на 11.07 със стабилност в него, отколкото миналогодишните истерии на "Тука има, тука нема" класиране.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 08:11 от Fair Lady

# 1 358
  • ПАЗАРДЖИК

Няма да изтеглят записването по-рано от 16.07, няма да обявят второ класиране преди 18.07 и така...
Предпочитам класиране на 11.07 със стабилност в него, отколкото миналогодишните истерии на "Тука има, тука нема" класиране.
Записването е до 16.07 на първо класиране. За мен това значи от 11, когато излезе класирането, до 16. Тъй като очалвам класиране по първо желание, със записването драмите приключват

# 1 359
И повече време за размисъл. Понякога първите 2-3 желания са еднакво искани. Планиране на отпуски, почивки, ако детето е прието на 1во.
При нас имаше голяма дилема между две училища и не ни стигна времето да мислим от излизането на резултати от матурите до кандидатването. Надявам се, че сме взели правилното решение

# 1 360
  • Sofia
09.07 - 16.17 часа. Simple Smile
Гледам си снимките от интернационалния лагер по киокушин на щерката. Започвам да си мисля, че записването ще е най-малкият ми проблем. Кимоната им са ЧЕРНИ. Който е прал и гладил кимоно, знае за какво говоря. Joy

Знам, знам Laughing Аз отдавна забелязах, че сте в нашия спорт, но ние сме в София. ММ е от Нова Загора и е тренирал на времето към Старозагорската школа. Синът ми проучи по-популярните бойни спортове преди време и сам избра киокушин. Отказа се от летния лагер заради концерта на Slayer на 11.07. Хванал е сто дини под една мищница, няма угодия Satisfied Тия дни няколко пъти ми подмята да търсим школа по актьорско майстортсво Rolling Eyes Пък като споменах по някакъв повод класиране, той вика "ох, това пък съвсем го забравих" Laughing

Сори за общите приказки, но до 11-ти (хайде 10-ти Wink ), така ще сме.

merrynem, ако на децата им се получат нещата, както ги искат/ме, ще изчакам сухият период да мине, да се почерпим по едно!
Скрит текст:
(стискам палци да можеш много скоро да си пиеш и узо, и каквото ти душа иска!)Two Hearts

# 1 361
Може ли да ми кажете къде се визуализира, че е прикачено медицинското, защото вчера влязох в профила на детето - всички желания са си там, но не виждам медицинското. Сигурна съм, че съм го прикачила, тъй като спазих всички изисквания, а и за втората професионална паралелка не ми го поиска. Липсва и полето “Прикачи медицинско”, както е показано на това как изглежда страницата при вече подадено заявление.

# 1 362
  • София
Може ли да ми кажете къде се визуализира, че е прикачено медицинското.

Вече не се визуализира. Промените можеше да се правят до срока на подаване на заявления (05.07)
Щом са приети желанията за професионални паралелки, всичко е наред - медицинското е прикачено.

# 1 363
А защо чакате по-ранно класиране? Освен,ако не сте твърдо убедени, че децата ви ще влязат по първо желание на първо класиране (дано да е така), всичко друго няма смисъл.
То първото класиране е само за мнооого отлично представилите се и не разбирам защо другите трябва да се мъчат цяла седмица след първо. Това с вземането на решение за записване на първо- първо толкова време е непонятно за мен: то първото желание затова е първо, защото е мислено и премислено — аз бих се записала точно за 30 минути заедно с транспорта дотам ... Затова търпение и на чакащите по- ниски балове на ВТОРОТО! Ама ще има да си почакаме ...

# 1 364
Необходими ли са и други документи при записване в езикова гимназия освен удостоверението за завършено основно образование и документ за самоличност, респ. удостоверение за раждане на детето? Търсих информация на сайта на съответната ЕГ, но нищо не открих в тази насока. По-специално дали са нужни лична амбулаторна карта или друг документ от личния лекар?

Общи условия

Активация на акаунт