30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 285
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна
Като се има предвид какъв наплив има към Пета тази година...

Ох, дано не си права. Защото много се надяваме да я приемат там на първо класиране/че и първо желание иска/, да я записвам и да приключва седмокласната одисея.
Пък и в дните за записване след второ по план не трябва да сме във Варна...

В обкръжението на дъщеря ми сякаш са по равно разпределени в желанията си - за Пета, Първа и Четвърта. И никой за МГ.

# 1 336
  • Варна
Около нас децата с по-висок бал масово са избрали МГ и четвърта, Първа и Пета почти не. Laughing
Ret моят боб прогнозира около 424 бал за Пета НЕ на първо класиране, така че нямай грижи - вътре сте!
А за Живанк@- и аз мисля, че е сигурно и за Пета ФЕ и Четвърта, но за Първа мисля, че ще е до около 408.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 18:14 от julisa

# 1 337
  • у дома с любимите си хора
galia_ mi, и моето дете реши да се позабавлява накрая и сложи " композиционна рамка" - китайски с английски

# 1 338
И аз уж все се заричам да не поглеждам до сряда, уж спокойна го раздавам, ама МС през час поглеждам какво пиете.

Ти остави друго, ами от сутринта се почва Laughing
Ха, ха, грешка е и след поста ти тръгнах да го поправям, но реших да го оставя! Важно е и какво пиете, то доброто пиене е предпоставка за доброто писане! Аз като не пия, виж как пиша - с грешки! Пийте едно и за мен, че известно време ми е забранено, ама иначе предпочитам узо по това време, не от белото!

# 1 339
И аз уж все се заричам да не поглеждам до сряда, уж спокойна го раздавам, ама МС през час поглеждам какво пиете.

Ти остави друго, ами от сутринта се почва Laughing

Пиеме яко, то друго не остана Laughing До 12 все ще е така. Дано се смилят и изкарат класирането по-рано, но според мен понеделник е много оптимистично.

# 1 340
  • София
Едва ли в понеделник ще го изкарат.Все пак трябва да има и някакъв suspense.

# 1 341
Докато не проверят минималните балове на ръка няма да ги пуснат. Шубето е голяма работа.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 22:24 от kibaya

# 1 342
  • нейде там, където ....
galia_ mi, и моето дете реши да се позабавлява накрая и сложи " композиционна рамка" - китайски с английски

И при нас последната е с китайски. Ако "земята се разцепи" нещо. Но май сама ще си го уча през лятото в уча.се

Ради, благодаря за песента! Желая им много успехи и забавления!

# 1 343
  • у дома с любимите си хора
jd,жалко,че децата не можаха да се запознаят след изпита.Сигурна съм ,че щяха да се харесат.Моето искаше и " готвач" в Манджата да рамкира,но лошата му майка го ограничи само до електронната търговия и китайския.Забавлява се,защото е сигурен,че ще го приемат, ако не на първо,то поне на второ желание още на първо класиране.Затова! Joy

# 1 344
  • София
Докато не проверят минималнит ебалове на ръка няма да ги пуснат. Шубето е голяма работа.

Защото процеса трябва да се валидира ... 😄

# 1 345
Време е за залагане Stuck Out Tongue Winking Eye кога ще излезе класирането.
Твърдо ще е преди 11-ти, на десети най-късно. Те резултатите изкараха един ден по-рано, та класирането, което става за минути пряко сили, ли няма да изкарат. Въпросът е дали ще се престрашат да го пуснат още на 9-ти, след миналогодишните няколко първи класирания Joy

# 1 346
  • София
Ииииии нека залагането започне сега! Аз залагам за 10 -и 17:20. Санака?

# 1 347
  • No Line On The Horizon
Залагам на 10.07, 19:20

# 1 348
  • София
Защото процеса трябва да се валидира ... 😄
И верифицира Smile

И аз съм за 10.07 - 16:40

# 1 349
От мен 10-ти 14.21 часа Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт