30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 184
  • 1 839
  •   2
Отговори
# 1 395
  • София
Даже сайта не ми зарежда

# 1 396
  • Бг-мама
Аз за това съм писала само 19 паралелки, за да не може да ме нахака на 48 желание, защото е подтискащо някак....
Да бе толка лесно ли мислиш , че ще се разминете . На такива като вас ще напише хакера некласиран кандидат. Joy Joy Joy

# 1 397
Аз за това съм писала само 19 паралелки, за да не може да ме нахака на 48 желание, защото е подтискащо някак....
Да бе толка лесно ли мислиш , че ще се разминете . На такива като вас ще напише хакера некласиран кандидат. Joy Joy Joy
В таз връзка - дали пък не нанасят ръчно класирането във всеки профил.. затуй да им трябва толкоз време? Simple Smile Simple Smile

# 1 398
понеже сайтът не зарежда, а трябва да си говорим нещо /освен да се тюхкаме, че не зарежда/, да питам аз: какво имате предвид под "19 желания" /примерно/ - това са 19 кода за различни паралелки или 19 гимназии
на моето дЕте съм ми спретнала един ферман с кодове, но първите 15 са желани /от 5 гимназии/, първите 15+10 са допустими, останалите от чисто шубе, че ще ми остане неизучено поколението

# 1 399
  • някъде ... тук ...
...Само 12 наредихме, но последните 5 са с доста по-нисък бал от неговия. Първите 2 са почти невероятни, а трето и четвърто са оптималните (поне според статистиките). Той ще е най-щастлив с 1-вото желание, но ... ще видим. ...
Само 3 паралелки са в 1 училище (3, 4 и 7-мо желание), другите са по 1 паралелка от съответното училище.
Смятам, че ще стигнат и няма смисъл от ферман Simple Smile

# 1 400
  • София
Аз разбирам различни кодове. Може по 5-7 да са от едно училище.

# 1 401
Рефрешвай, народе. Няма класиране, но можете да се логнете.
Цитат
Класирането е в процес на обработка. Моля, опитайте по-късно.

# 1 402
значи ще си стоя тихичко в ъгъла и няма да казвам колко желания съм спретнала сакън златното ми яйчице да не остане без школо Joy

# 1 403
  • някъде ... тук ...
Ааа, тъй както чета в темата, ние с малкото желания сме малцинство. Повечето сте с ферман Laughing
Все ще ги вземат някъде децата Simple Smile

# 1 404
Пуснаха системата, но няма прогрес.

# 1 405
Нашият списък с желания се изчерпва с 4 паралелки, една от които е СМГ с АЕ.

# 1 406
  • Бургас
Рано е още. Ще ни мъчат до 11.07.2019 г.

# 1 407
  • София
Чудя се какво ли правите, когато не чакате класиране? Не сте ли на работа, никакви други задачи ли нямате освен да се филмирате "Кога ще излезе класирането?"
До 11.07 смятам да седя кротко и да не се изнервям с нов стоп рефреш.
Има си календар. Написано е до 11.07. Какъв е смисълът да нервничим.
По възрастните помнят преди като кажеха 11.07 списъците се просваха на чаршафи точно в 17 ч на 11.07

# 1 408
  • у нас
Еееее, вий пък искате в понеделник сутрин да има резултати. Те хората не са се събудили още Kissing Heart

# 1 409
И ние  сме в подобна конфигурация. При сигурно влизане в НГДЕК, остава главоблъсканицата - ЕГ или НГДЕК. Моля, ако скучаете, наведете доводи "за" и "против". Моите тежнения към НГДЕК се ръководят от следните /дано да са реалистични/ идеи: детето ще натрупа по-широк кръг опитности. Пишат се есета по философия, изучава се сериозно история на изкуството, наученото се онагледява на учебни практики, древните езици могат да се надградят в съвременните им еквиваленти - латински - италиански, старобългарски - руски, старогръцки - гръцки. Изучава се етнография и фолклор "на терен" -практики в села и записване на спомените на възрастни хора за автентичните традиции. Нивото на преподаване и отношения е академично - занятията водят асистенти и доценти от СУ и преходът към  следващата обучителна степен е плавен. Застъпено е писменото / а не тестово/ изпитване, което позволява придобиване на навици за писмено формулиране на мислите .
В същото време не мога да предвидя дали ще остава време за надграждане на вече изучаваните западни езици и доколко постигнатото финално ниво ще е еквивалентно на постиганото в ЕГ. Желана ЕГ е на пешеходно разстояние от дома ни, докато до НГДЕК се пътува близо час.

Общи условия

Активация на акаунт