Нашите кухни - 79

• 55 327
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Добре, приемам забележките относно мивката и печката/котлоните - няма да бъдат една до друга. Наистина ще бъде по-добре така.
Сега обаче още ме тормози тази стена, където отгоре имам отвор отгоре. Опитах се да го нарисувам, за да може да се придобие някаква представа как изглежда. Та според вас добър вариант ли е да продължа с гръбчето /то ще бъде в цвета на плота/ и отгоре да сложа рафтче  Flushed Давайте идеи моля ви, защото денонощно мисля и не мога да го измисля.

от котлона до ъгъла ми се струва че са 90см-достатъчно,за да изместиш печката с 60см отстояние от мивката
за другата стена-слагаш си лайсна между плота и стената, или пък не...и я оставяш на боя

# 211
Здравейте! Предстои ми ремонт на кухня от А до Я(без настилката, която покрай шкафовете е гранитогрес, а в останалата част-паркет). В момента имам проект, който разбира се търпи промени, като искам да отбележа, че хладилника ще е по-широк, а между него и шкафовете трябва да сложим ТВ. До кухненската маса ще сложим кухненски ъгъл. От дясно до мивката ще е пералнята, а от другата страна до хладилника-сушилнята.
Моля за мнения и препоръки.

# 212
Печката да не е залепена до комина и да продължите горните шкафове към хладилника. Къде има прозорец? Този тв не го виждам наврян там.

# 213
Да, печката е до комина, а телевизора ще бъде на стойка изтеглена напред. Прозореца е на стената срещу мивката.

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 21:58 от pipi66

# 214
  • Костандово

Обновената ми кухня

# 215
Телевизора не е за там.

# 216
Да, печката е до комина, а телевизора ще бъде на стойка изтеглена напред. Прозореца е на стената срещу мивката.
Няма ли начин тази печка малко да се мръдне,  за да нямаш ядове с отварянето на фурната и дръжките на съдовете? Както и mariat каза - телевизорът не е за там. За нула време ще потъне в мазнини. Ако може ,  го сложете на отсрещната стена.

# 217
ТВ-то не може да е отсреща, защото там ще ни е дивана. А дали няма да стане, ако се сложи висок шкаф за вградена фурна и телевизора да стъпне върху него?

# 218
Няма да стане. Просто там не е за телевизор освен ако не ви пука на шест месеца да купувате нов. Не може дивана да раздрля стаята, а телевизора да е на стената?

# 219
Дивана няма да разделя стаята, той ще е до стената(срещу столовете). А защо да не е за телевизор? По принцип искаме да ни стане като всекидневна.

# 220
телевизорът не е за там,защото освен мазнини,ще събира и водни пари- изключено е да е дългосрочно ползването му
колко кв.м. е стаята,че и диван ще има?

# 221
Към 14 кв.м....това ми е малко странно, тъй като при родителите ми винаги в кухнята е имало ТВ, а не е имало проблем. До преди няколко години и абсорбатора дори не беше включен в комина.

# 222
Прави си каквото ти душа иска.... Ниe казахме,  пък ти ако щеш чети...И абсорбатор не се включва в комин.

# 223
Здравейте, и ние сме сред основен ремонт, съответно изцяло ново кухненско. Тази тема ще ми бъде много в помощ Simple Smile Стана ми интересно - защо абсорбатор не се включва в комин?  Тъй като ние сме предвидили въздуховод точно по този начин.

# 224
Това имах предвид, не в комин. А може ли индукционен котлон и фурна с пиролиза да са едно под друго?

Общи условия

Активация на акаунт