Нашите кухни - 79

• 55 150
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Най-вероятно тави и подноси

# 571
  • Горна Оряховица
Най-вероятно тави и подноси
точно за тави  ще бъде.

Дръжки няма да има, а ще бъдат от тези скритите в горната част на шкафовете, където не позволява ще бъде пуш.

Горните дървени ще се отварят от вратичката(ще е малко по-дълга от самото шкафче).

# 572
  • Раковски
Моя фаворит (пускам я няколко пъти)

# 573
  • Пловдив
Това е мечтата ми -черна кухня. Но в някой друг живот, когато ще има някой да чисти, след като съм се вихрила в нея:grinning:
Иначе нашата кухня е на финала. Вчера едно приятелче мина през къщи и каза, че според него гърба, който сме сложили е просто ПДЧ без гетинакс и ще берем ядове. В Анди дизайн ни го продадоха за "термо" и се чудим какво да правим. Гърбът е монтиран с изрязани отвори за контакти, само силикон още не е сложен. Утре ще монтираме фурна и съдомиялна - трябва ли да се слага някаква изолация - фолио, вата  или нещо друго между съдомиялна и плот, и съответно между фурна и котлони?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 13:15 от avia

# 574
  • София
И аз се чудя все още за подобна кухня но в бяло вместо черно.Тези два реда шкафове удобни ли са?При мен трябва да има и барплот.Не мога да избистря концепцията още.Но моделът и мястото ми е като плана на jeini.

Цветовата комбинация на последния пример по-скоро.Все още не мога да се ориентирам категорично дали с вкопани вратички или пуш бутони искам.Или може би комбинация от двете

# 575
# 576
  • Перник
Моя фаворит (пускам я няколко пъти)

Страхотна е!
Мислех си нашата да е такива цветове, но като видях каква е цената на черния мат на Егер...се отказах. Не можах да намеря по-евтин вариант черен мат. Ако имате някакви идеи, ще се радвам да споделите.

# 577
  • Раковски
Карамел, хоп, хващай линка.
https://rosi.bg/mdf-s-pvc-pokritie---cherno-super-mat-4009.html

Авия, дай снимка на отвор за контакт да видим дали е 18мм или по-тънко.

# 578
  • Norge
Шадоу, просто  bouquet
За хубавите неща, които показваш, и за помощта, която даваш!  Peace

--------

Авиа, съдомиялната не идва ли с изолационна лента тъкмо за плота?
Вярно, от няколко години не съм купувала нова, но с предните винаги беше така.

# 579
Само имай предвид, че ПВЦ-то трябва да се пази. Аз имам Модекс и си имам едно наум, но се ядва, защото са сао горните шкафове. Според мен за долни шкафове не става, ще се надраска и ще те дразни. Ако сега избирам никога няма да си купя с ПВЦ покритие, а с акрилно.

# 580
  • Перник
Благодаря, shadowman и Черна станция! Simple Smile

# 581
  • Пловдив

Авия, дай снимка на отвор за контакт да видим дали е 18мм или по-тънко.
На 18 мм е

Нелка, сменяме само кухнята, а уредите са ни старите. Сега върху съдомиялната има една вата останала от демонтажа на старата кухня.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 18:18 от avia

# 582
  • варна
Стандарта 72 см +крака, изчизлено е да влизат уредите за вграждане който са 82 см. Фирмите работещи по стандарт правят горни и долни по 72 см.
Моята кухня е поръчана в Русе Интериор 46 и стандартно долните шкафове са 72 см,крачетата отдолу са 10 см,плота ми е 4 см и така височината от земята до кухненският плот е 86 см.Когато ми я монтираха разбрах,че е така.Исках да ми я вдигнат,но имаше поръчано вече принт стъкло и казаха,че няма да се занимават само с мойта кухня.По стандарт е толкова,а и после видях на чертежа че е 86 см височина.
Идва ми малко ниско,в началото много се дразнех,но свиквам...нищо не мога да направя.
Някой от вас има ли кухня с тази височина 86 см?Удобна ли ви е?

# 583
  • Раковски
Само имай предвид, че ПВЦ-то трябва да се пази. Аз имам Модекс и си имам едно наум, но се ядва, защото са сао горните шкафове. Според мен за долни шкафове не става, ще се надраска и ще те дразни. Ако сега избирам никога няма да си купя с ПВЦ покритие, а с акрилно.

Не се драска лесно, пвц фолиото е може би най-използвания материал от по-скъпите (преди 2-3 години беше по-скъпо), ся акрила е друга бира, но също се драска.

# 584
Да, с пирон всичко се драска Mr. Green
Едни акрилни издържаха теста с нокът, което за мен е предостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт