Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 031
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 200
Винаги мятам маркираното в количката, плащам, отмествам се и после прехвърлям покупките в торби. Така правя и това приемам за правилно.

Правилно е, когато ти подават продуктите с нормална скорост, така че да успееш да ги сложиш в количката. Има случаи, в които това не е така и се получава купчина на касата.

# 1 201
  • София
Да,почват да маркират преди да извадя всичко от количката.И идва момента,в който 1/3 от продуктите са на купчина маркирани,1/3  на лентата,а останалите в количката.
Е не съм Шива,и да искам не смогвам.

# 1 202
Да направят навсякъде каси с разделители, така че да могат да обслужват нов клиент докато прибираш....иначе като има 30 см с 10 продукта на тях...да чакат.

# 1 203
Винаги мятам маркираното в количката, плащам, отмествам се и после прехвърлям покупките в торби. Така правя и това приемам за правилно.

Това и правех...тя искаше да й платя преди да съм ги махнала от лентата.
На Трещерица ще кажа че ако ме е виждала колко съм чевръста, нямаше да ме нарича "мотла"...
Тонът и държанието на въпросната персона бе неоснователно злоблив /както и на някои "дами" тук/...и троснат и с нищо не предизвикан...

# 1 204
Отчитат им брой обслужени клиенти. Но пак е въпрос на възпитание от страна на служителя. Първите години във Варна се държаха така, но сега не, а пък и аз като разбрах защо бързат, гледам да се изнеса бързичко.

# 1 205
Тета не е казала, ще ги слага в чанти, а в количката. И аз първо слагам в количката и после плащам. А като съм с детето е още по- голяма хамалогия.

# 1 206
Явно кофти ден или кофти касиер... отделихме ѝ твърде много време мисля  Satisfied

# 1 207
  • София
При нас пък редовно изчакват разни мотли да си съберат покупките.

От мотлите съм. Докато ми маркират стоките ги прибирам в торбата. След като прибера всичко тогава вадя кредитната карта за плащане. Не разрешавам да започнат маркиране на моя стока докато предния клиент не си е махнал нещата.
Преди да започна по този начин няколко пъти си обърквахме покупките с друг клиент. Но аз всеки ден съм в магазина и пазарувам малко, може би до 4 -5 неща най-много.
Пуфтящите и  цъкащи лели докато приключа пазара си не ме трогват.

# 1 208
Пастета от риба тон добър ли е

# 1 209
  • have faith and be patient ..
Само във варна ли парочистачкиъе бяха мит.. От сутринта съм пратила мм да ми дири, така и не намери ни една бройка..

# 1 210
  • Бургас
Пастета от риба тон добър ли е
Преди имаха и беше хубав. Сега и аз загледах в брошурата, че ще има, но дали е същия като вкус и качество... като опитаме ще разберем Wink

# 1 211
  • Бургас
Отдавна не бях ходила в Лидл-поне 3 седмици,и днес гледам немската шунка/крайчета/вдигната с 2 лв.Това отдавна ли е,или е заради "заразата" по прасетата?Почна ли се вече?

# 1 212
  • София

Това и правех...тя искаше да й платя преди да съм ги махнала от лентата.
На Трещерица ще кажа че ако ме е виждала колко съм чевръста, нямаше да ме нарича "мотла"...
Тонът и държанието на въпросната персона бе неоснователно злоблив /както и на някои "дами" тук/...и троснат и с нищо не предизвикан...
Peace

Отдавна не бях ходила в Лидл-поне 3 седмици,и днес гледам немската шунка/крайчета/вдигната с 2 лв.Това отдавна ли е,или е заради "заразата" по прасетата?Почна ли се вече?
Имам чувството, че почти на всичко цените са на горе и не само в Лидл. По принцип не ги отразявам тези разлики (защото съм блейка Laughing), но напоследък ми прави впечатление.

# 1 213
Тихомълком се вдигат цени на много продукти. С по малко, но редовно.

# 1 214
И саламът, който редовно купувам от 7,49 стана на 8,99. Вземам по навик и не гледам цена. Този път обаче погледнах и се втрештих. Кой знае колко време съм го купувала на тази цена и изобщо не съм обърнала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт