Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 357
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 345
Взех пъстърва-чудна. Няма дъх никакъв. Специално наврях нос като отворих кутията...вече е изядена със салата от розови лидълски доматки.

Миднайт, говори с управител, с една широка усмивка и пърхане на мигли, вероятно ще се съгласи да върнеш гащурите.

# 346
Домати Рома на 1.99.
Скрит текст:
В К. Frutino-то бутилка е на 4.99, а пък тоя камион беше на около 20лв.
Това за половин килограм, нали. Безумно скъпи тези Рома, пък не са ми толкова вкусни.

Скрит текст:
Фрутиното в камион е 20 лв. в К ли? В Лидл е 13 лв., количеството е 3 бутилки. Бутилката в К е 750 мл вероятно, а не литър, т.е. по-скъпа от бутилките на Лидл, които бяха по около 4 лв. и стотинки.  

# 347
  • Бургас
Аз пък днес взех да опитам плодовото винце с бъз и лайм. Много ме е яд, че изтървах синьото такова Sad Sad Sad

# 348
Домати Рома на 1.99.
Скрит текст:
В К. Frutino-то бутилка е на 4.99, а пък тоя камион беше на около 20лв.
Това за половин килограм, нали. Безумно скъпи тези Рома, пък не са ми толкова вкусни.

Скрит текст:
Фрутиното в камион е 20 лв. в К ли? В Лидл е 13 лв., количеството е 3 бутилки. Бутилката в К е 750 мл вероятно, а не литър, т.е. по-скъпа от бутилките на Лидл, които бяха по около 4 лв. и стотинки.  
Аз днес не видях камиончета в К. Взех едно плодово пино гриджо на 4,99лв, доволна съм.

Скрит текст:
Тука ако ни чете някой, ще ни вземе за пиянки, а не сме. Laughing

# 349
Ти го каза....таман това си помислих и аз.........Simple SmileПоне  се прикривайте де..........Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 350
Ти го каза....таман това си помислих и аз.........Simple SmileПоне  се прикривайте де..........Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ти мен уважаваш ли ме, или не ме уважаваш... Joy Joy

Скрит текст:
Тети, лятоска пия по 1-2 чаши охладено бяло вино с вечерята, а зимъска 1 чаша (тумбеста) червено или сладичко ликьорче. Сега съм и на режим, даже и биричка рядко употребявам...Никак не съм добра в напиването, да си призная. В компания обаче става друга работа, няма да спамя.

# 351
Хубав ли е сладоледът сандвич Джелатели? (За един каприз питам 😄).
Иначе взех авокадо в мрежа на 3.99 и намалени чери доматки.

# 352
  • София
Доволни ли сте от пяната за почистване на фурни? 8 часа достстъчни ли са да се измирише фурната?
Според мен - не, има по-добра която ползвам.

# 353
Лъки, много е това количество, с което се наливаш. Вземи мерки . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
  • София
Фрутиното е доста лекичко. И по половин бутилка съм пила, не съм се напивала. Изобщо повечето плодови са с ниско съдържание на алкохол. Само едно малиново съм пила, което си беше доста тежичко и силно. 😄

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 17:37 от feel_you

# 355
  • София
Фрутиното е доста лекичко. И по половин бутилка съм пила, не съм се напивала. Изобщо повечето плодови са с ниско съдържание на алкохол. Само едно маслиново съм пила, което си беше доста тежичко и силно. 😄
Да не искаш малиново да кажеш?Blush

# 356
Къде го намери маслиновото? Искам и аз. Smiley

Еее, Миленски, недей така, как малиново. Точно започнах да си фантазирам...

# 357
Доволни ли сте от пяната за почистване на фурни? 8 часа достстъчни ли са да се измирише фурната?
Според мен - не, има по-добра която ползвам.
Коя е?

# 358
  • София
Къде го намери маслиновото? Искам и аз. Smiley

Еее, Миленски, недей така, как малиново. Точно започнах да си фантазирам...
За пръв път чувам маслиново вино, ама знае ли човек?

# 359
  • София
Малиново е😂😂😂 телефонът го е поправил на маслиново.

Общи условия

Активация на акаунт