Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 203
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 675
И аз си взех комплект соларни лампи, но още не съм ги вадила от кутията да ги пробвам.
Фуксията ми от Лидл почти умря - някой друг с такъв проблем? Взех я наскоро, заедно с един клематис, който си е много добре и даже порасна с една педя. Не знам къде сгреших с това цвете... В момента са намалени на 8лв, но не смея да взема ново (по-скоро бих си взела още един клематис, ама няма)...

# 676
  • Варна
Синьо свети като е заредено, Тет... Пише го в инструкцията, а и нали зареждах веднъж. Като се зарежда би трябвало да свети червено, а като се зареди да светне синьо. Така беше на първото зареждане. Един час стоя сега на зарядното, никаква файда.

# 677
Отворих каймата от св.плешка...наред си е. Просто за сведение...😊

А, ясно. Сигурно е нещо дефектен уредът. Що така...последните партиди не са нещо читави. Моят държи още фронта, но е стар...над 5 години. Ти успя ли въобще да го тестваш?

# 678
  • Варна
Да, тествах го, измих 7-8 прозореца Mr. Green Ей сега писах на мейла, който е даден в книжката с инструкции, има и някакъв телефонен номер с две нули отпред, който нямам идея таксува ли и колко, та не посмях да звъня. Да видим ще ми отговорят ли, иначе предполагам, че нещото се носи в магазина и от там задвижват рекламацията, или...?

# 679
Носиш уреда с кутията и с касовата бележка в магазина. Там попълват протокол в 2 екземпляра, единия е за теб. От протокола си гледаш датата и засичаш 30 дена, в който срок трябва да ти го върнат отремонтиран .

Ако не са минали 3 месеца...може и направо да им го върнеш и да си вземеш парите.

Изборът е твой. ☺

# 680
  • Варна
Направо се чудя какво да правя. Не е нещо незаменимо, с препарат за прозорци почти няма вода за изсмукване, докато го изтъркам целия прозорец той вече е сух. Май спрея с микрофибърна кърпа накрая ми е по-полезен от смукачката. На 17.06 съм го купила, преди месец... Ако ми го върнат след 30 дни ще станат 2 месеца, ще имам още един да го спукам от работа и да видя дали ще се издъни пак Mr. Green

# 681
  • София
Месечинка виторога, дано не бъркам, но мисля, че гаранцията би трябвало да се удължи точно толкова, колкото време е бил на ремонт. Peace

# 682
Да...точно така е. Времето през което ремонтират, се вади от 3годишния гаранционен срок.

# 683
Здравейте,
Искам да питам някой поръчвал ли е резервни глави за електрическата пила за пети silvercrect. Погледнах в сайта, който е посочен в книжката към нея и видях, че комплекта струва 5 евро. Явно пристигат от чужбина. Посочено е плащане с кредитна карта и по банков път. Не разбрах има ли друг начин на плащане/с дебитна карта или наложен платеж/ и никъде не видях цена за доставката.

# 684

Това намирам.

Бих питала на нац.телефон първо...за подробности и точни цифри. Предполагам ще знаят...

# 685
Здравейте, момичета! Някоя от вас купувала ли си е бански от Лидл? Ако може да ми кажете как са като качество, че днес си взех един.

# 686
  • София
Момичета, къде стои "известният" крем за крака? Два пъти обикалям, не намирам крем за крака.

# 687
Аз съм втора година с бански от Лидл. Перфектен е

# 688
  • София
Момичета, къде стои "известният" крем за крака? Два пъти обикалям, не намирам крем за крака.
На стелаж със стари промоции. Не е при козметиката!

# 689
Аз съм втора година с бански от Лидл. Перфектен е
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт