Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 214
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Някой има ли от сушилната за плодове и зеленчуци?
Има ли регулация на температура и време на сушене?
Доволни ли сте или да се оринетирам към друга фирма?
Миналата година я купих, за да суша смокини. Доволна съм. Суших и домати, получиха се. има регулация на температурата и времето на сушене.

# 736
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Трябва да си купя овесени ядки, но никога до сега не съм яла и купувала. Може ли да ме насочите има ли хубави в Лидъл и коя марка да търся. Благодаря предварително.

# 737
  • Пеликания
От Lidl харесвам този вид в жълтата опаковка. Водят се едри.

Има и в синя опаковка - те са фини.
Скрит текст:

# 738
  • Варна
ММ и дребният ядат овесени ядки само от Лидл. ММ яде от жълтите, а малкият от сините. Хубави са.

# 739
И моят харесва само фините, с кисело мляко и плод са идеална закуска.Аз преди си правех от тях страхотни палачинки на нутрибулета.

# 740
И ние сме фенове на синия пакет,пробвах и на кауфланд но в тях откривам зърна и шумки,но лидълските не са ме разочаровали:-)

# 741
  • Асеновград
Овесените ядки са много хубави, с тях стават и гофрети и мъфини с овесени ядки.Аз за тях предпочитам финните за да не ги усеща дребния.

# 742
  • Бургас / UK
Овесените ядки са много хубави, с тях стават и гофрети и  мъфини с овесени ядки.Аз за тях предпочитам финните за да не ги усеща дребния.

+1
Днес правих сладкиш с праскови и стана страхотен...Аз купувам от едрите(домашните ги предпочитат за закуска) и ги меля в блендера ,стават на брашно.

# 743
Рецепти, рецепти

# 744
ау, на мен са ми ужасни тези ядки. ест., въпрос на вкус.

# 745

Това намирам.

Бих питала на нац.телефон първо...за подробности и точни цифри. Предполагам ще знаят...
teta75, благодаря!
При тези цени не си струва май да се поръчват резервни глави. Цялата пила струваше около 13-14лв., а консумативите с доставката са два пъти по скъпи.

# 746
  • София
Какви са промоциите в Созопол? Някой ако е там, би ли споделил от брошурата, която е само за техния магазин?
В Царево - блендер за смути - 42% (40лв); уред за готвене на пара-24% (38лв); апарат за кръвно - 36%(16лв); миксер-33% (20лв); въртяща се четка с горещ въздух - 31%(30лв); колело без педали - 35%(45лв)...

Да ти кажа, не ми е направило впечатление да има някакви извънредни промоции. По- скоро празен (откъм нехранителни стоки) ми се вижда магазинът. Но последно ходих миналата седмица в четвъртък, та не ми е съвсем актуална информацията.

# 747
Извинете, но къде ги отглеждате тези смокини?
Обожавам ги, но всяка година е мъка намирането им. Миналата година се разорих с тези от Лидл, а дори не са ми най любимият сорт. Сигурно стотина си купих сумарно. Аз обичам онези мъничките, но ни по пазари, ни по вериги намирам.

# 748
Растат предимно в Южна България, когато им е сезона има по пазарите.

# 749
Юли и август им е сезона, но в русенско трудна работа да се намерят. Бързо се развалят и просто не зареждат Cry

Общи условия

Активация на акаунт