Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 94 249
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 780
Агнес, в нашия квартал днес видях на 2 плод - зеленчука. Квартал- макаронена
До кабинета на Зарз?
Помниш ли цена?
Да, там. 4.80 за кг

# 781
На ток били лампите, току що ги питах по телефона.

# 782
  • Варна
Никога не съм виждала настолна лампа от тоя тип да е на батерии, би било безумно.

# 783
  • Пловдив
Здравейте! Как са слънцезащитните продукти на Лидл? Читави ли са?

# 784
  • на морето
На ток били лампите, току що ги питах по телефона.
Еее, супер, много благодаря. Дано утре да ги има е нашия магазин. А иначе настолни лампи с батерии има и на мен не ми харесват.Не са точно от този вид, но има.

# 785
  • In transit
От балканската седмица има ли продукти в магазина, които да ги няма в брошурата? Няма как да проверя затова питам. И по-специално се интересувам от каймак. 

# 786
  • Асеновград
Някой търсеше акумилаторната пархосмукачка , тази вечер в нашия магазин се беше появила една в доста разкъсана кутия.Ако още се търси пишете.Уточнявам не тази за автомобил.

# 787
  • София
От балканската седмица има ли продукти в магазина, които да ги няма в брошурата? Няма как да проверя затова питам. И по-специално се интересувам от каймак. 
В сайта има всичко налично, не всичко е в брошурата. Иначе, каймак има по малките магазинчетата за млечни продукти, които се появиха на доста места.

# 788
  • Варна
А иначе настолни лампи с батерии има и на мен не ми харесват.Не са точно от този вид, но има.
Мисля, че с батерии може да бъдат разните му нощни лампи, които светят слабо и фоново, но това е силна лампа за бюро, не съм виждала подобни на батерии. Ще ида да ги погледна и аз, макар че нямам идея на какви цени вървят по другите магазини.

# 789
За сравнение като цени на лампите може да се погледне в сайта на ИКЕА, Бриколаж, Юск и пр. Между другото, тези които са с батерии са удобни, когато спре вечер тока (случва се и това, понякога все пак)

# 790
За пилите за пети - тъпа покупка се оказа. Първо цатериите изфирясват за 5 дена и трябва нон стоп да купуваш. Друго щеше да е на ток..тогава намаш грижи. Мразя уреди на батерии...яка набутвация е с батериите. Яка.
Второ - подмяна на главите.
Дали няма резервни из магазините например в ДМ и др...резервни към пилите на Шол да речем? Може да паснат..кой знае...
Иначе и аз се набутах с такава пила...не съм доволна. Бръмнах два пъти и ще я хвърлям...
На мен лично ми хареса. Батериите още траят, но след ползване ги махам. Имах и такава на Шол миналата година, но тя пък за мен се оказа голям боклук. Никакъв ефект. Затова исках да си взема резервни глави, но цената ме отказа.

# 791
Здравейте! Как са слънцезащитните продукти на Лидл? Читави ли са?

Да Peace

# 792
  • In transit
В сайта има всичко налично, не всичко е в брошурата. Иначе, каймак има по малките магазинчетата за млечни продукти, които се появиха на доста места.
За кой град говориш? Във Варна не съм виждала, освен в Лидл на балканската седмица.

# 793
  • София
Ами в София навсякъде се нароиха безброй малки магазини на разни мандри. В тях съм виждала и каймак, и паприка у плаваци.

# 794
За пилите за пети - тъпа покупка се оказа. Първо цатериите изфирясват за 5 дена и трябва нон стоп да купуваш. Друго щеше да е на ток..тогава намаш грижи. Мразя уреди на батерии...яка набутвация е с батериите. Яка.
Второ - подмяна на главите.
Дали няма резервни из магазините например в ДМ и др...резервни към пилите на Шол да речем? Може да паснат..кой знае...
Иначе и аз се набутах с такава пила...не съм доволна. Бръмнах два пъти и ще я хвърлям...
На мен лично ми хареса. Батериите още траят, но след ползване ги махам. Имах и такава на Шол миналата година, но тя пък за мен се оказа голям боклук. Никакъв ефект. Затова исках да си взема резервни глави, но цената ме отказа.
На Шол са два пъти май по-скъпи пилите, че и повече. Все едно да си взимаш по 1 всяка година от Лидъл. Аз и миналата година купих, 2-ма души я ползвахме и то доста честа и продължително. Главите още биват, но са доста вече изтъркани вярно е, ама...то доста работи. Втората я взех тази година и само аз си я ползвам редовно. Имам проблем с мазол и доста се наслагва, петите също не са ми читави, та бръмчи. Миналата седмица смених батериите. Но пак доста и всяка седмица пиля и бръмчи. Мъжът ми какво ли не пили освен пети-лакти, нокти и така утрепа първата вече. Моята е още на първата ролка (по-слабата).
Аз съм доволна. Не вадя батериите иначе повече щяха и да издържат и всяка седмица я ползвам. При това не ги щадя изобщо, като забръмча да изключвам и пестя. Втората пила май беше и по-евтина тазгодишната, но е малко по-различна. Глави и да има резервни ще са поне 6-7 лв.едната. То .. не си заслужава според мен поне. Другата година ще купя пак, ако има.
Тете, да не би батериите да не са ти читави или не знам. Не може за 5 дни да ти свършат. Не е наред нещо.
За лампите и аз съм кандидат, ама се чудя коя ще е добре за четене. Взех една дето се докосва и свети, но ми е слаба. Ако мога утре ще ходя да ги видя. На мен другата пък ми харесва, пак се мести главата и по-лесно ще сменям крушките, ама така ми изглежда на снимка, трябва да я видя. Но, ако е силна, като другата не знам, на мен ми е слаба светлината нещо.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 01:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт