Просто история

• 11 756
  • 240
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Julsy, полезно е да общувате  с мъже, но под друга форма. Ще имате база за сравнение , преценки и лични изводи. Може би не сте имали опит и достатъчно контакти, за да усетите капаните и любезната манипулация. Трябва да подхождате с недоверие и дистанция към всяка,  мъжка оферта. След това проличават сериозните намерения на мъжа. При нарцисите и женкарите лесно падат маски, ако ги контрирате и задавате уместни въпроси . Вбесиш ли един мъж , лъсват основните му черти и намерения . Блъфирайки и тествайки се спестяват бъдещи разочарования . Разобличавайки лъжите или компроматите му , разваляте и фалшивия му модел . Някои жени се подвеждат от "добронамерени" съвети да гонят на всяка цена последния влак , като камикадзе  . Изключително примитивен и вреден начин на мислене . Стойностни мъже има на всякаква възраст и повечето са след брак , осъзнали предимствата на свободата и грешния си избор . Не сте глупава жена , съдейки по мотивите на развода Ви. Други биха се примирили , утешавайки се с финансови облаги. Поставете си основни критерии и никога не снижавайте нивото ,  при избор на мъж .

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 16:51 от Viviana91

# 136
  • out of space
Напротив, мисля че доста добре разбира какъв обаятелен боклук е, но това не й пречи да се чувства разочарована и изгубена за момента.

Добрата новина е, че това няма да продължи дълго.

# 137
Ако те беше зарязал с ваши деца и се сгодил за девойката, щях да схвана някакъв проблем, ама сега...?

# 138
Бих прекръстила темата на ПростА история, в която няма нищо освен фантасмагориите на авторката.

# 139
Ако те беше зарязал с ваши деца и се сгодил за девойката, щях да схвана някакъв проблем, ама сега...?
Бях на косъм да замина по едно време.
Дори багажът ми беше подготвен.
А нещата неминуемо щяха пак да стигнат до тук.
И какво, щеше да трябва да се връщам сама и разбита от Англия, загубила работата си и тук, и там...
Щях да съм още по-зле от сега.

Добре, че не стана така. Hug

# 140
Абе наистина леко ти се е разминало! Просто не знам как изобщо си залетяла по толкова отявлен лъжец. Той дори не може и за кратък период да се престори тоя.

# 141
Лично мнение по споделена във форум история, която наистина няма реални последици, освен тези в главата ти.
Доста от нещата, които написа звучат ...  далеч от реалността. Други пораждат доста въпроси, чиито отговор по-скоро не искам да знам.

# 142
Лично мнение по споделена във форум история, която наистина няма реални последици, освен тези в главата ти.
Доста от нещата, които написа звучат ...  далеч от реалността. Други пораждат доста въпроси, чиито отговор по-скоро не искам да знам.

Никога не съм вярвала, че ще ми се случи.
По принцип не съм от най-доверчивите хора и спазвам дистанция, особено при такива запознанства.
Зная, че първия ми пост не предполага това, така емоционално написан.

Не бях попадала на нарцисист преди.
Признаците - бомбардиране с любов, идеализиране, развенчаване (сваляне от пиедестала), после изчезване като наказание, ако нещо не им хареса в теб.
Ако видят, че се отдръпваш, отново почват с love bombing-a, после цялата процедура се повтаря.
И когато вече видят, че не могат да вземат нищо повече от теб, се прехвърлят на друга мишена.

Всичко това го изживях.

Никой не е застрахован.
Особено емпатите.

# 143
Ти си студентка по психология и в момента си пишеш дипломната работа.
Инак не си представам толкоз инфантилно 35 годишно същество.
То емпатии, любов, облаци, чу-до.

# 144
Всичко това, доколкото разбирам е онлайн, което предполага не една, а хиляда червени лампи.
От друга страна, вече писах, историята с англичанката, нещата, които ти е споделял за нея (нокти и прочие), чатовете, които уж била изтрила, разбирането й на български, факта, че е два пъти по-млада от вас, комуникацията между двете ви във фейсбук (защо по дя*волите), спането голи един до друг, което уж било тест, рязане на вени, годежни пръстени.... Да не пропускам нещо?!?
Всичко това, за мен, е уникална тъпотия, която се надявам да не се е случила, а да е плод на фантазията ти.

# 145
Ти си студентка по психология и в момента си пишеш дипломната работа.
Инак не си представам толкоз инфантилно 35 годишно същество.
То емпатии, любов, облаци, чу-до.

А ти си изключително любезна.
Просто си го знай и си го пази като актив.
Ще ти помогне.

П.с. Има една книга на Шахида Араби - "Becoming the Narcissist's Nightmare".
Трябваше да я прочета по-рано.

# 146
  • София
ха,ха! Ще си кажеш ти, накрая.
Зеленичка си още и кълвеш лесно. Mr. Green

# 147
За съжаление се случи, макар че далеч не беше само това.
И на мен ми се иска да не се беше случвало.
Явно е трябвало да науча урок.
Както и да е. Благодаря за мненията и съветите за пореден път.
За първи път го споделям пред непознати хора, има какво да се научи и определено има над какво да работя. (Върху себе си, имам предвид)

# 148
ха,ха! Ще си кажеш ти, накрая.
Зеленичка си още и кълвеш лесно. Mr. Green
Разбирам какво имаш предвид.
Ще ми се да беше вярно.  🌷

# 149
Е, човек, какво очакваш от темата.
Ми значи работата трябва да е акцентирана при нови сношения да не допускаш същите грешки.
То е ясно, че когато човек така ти чертае плана, ще включиш и ти чертежа.
Има такива измамници, че направо си онемяла.
Попаднала си на такъв.
Съжалявам, но това е положението.
А как да се предпазиш в бъдеще ?
Няма как.
И да ти кажа, че ти е за урок, какво ? Ти не си виновна за подвеждането.
Освен да ти пожелая успех в бъдеще. И да те уверя, че такива са рядкост. Ама надали.

Общи условия

Активация на акаунт