Просто история

• 11 750
  • 240
  •   1
Отговори
# 165
Не си струва да го мислиш повече, ще срещнеш друг. И по-нормални мъже има. Този е прекалено нестандартен индивид.

# 166
Julsy, звучиш ми малко като под 22.
Отличаваш се с незрели емоции – не можеш да различаваш сигнали, манипулации, заявки от реални емоции.
Също така звучиш отчаяно и за мен, ако не си така инфантилна по характер, страдаш от дълбока депресия.
Обърни се към специалист, сериозна съм.

Ако темата е измислица, здраве да е.

# 167
  • София
На твое място ще престана да чепкам тази бозава история и ще се концентрирам върху по-смислени неща. Не си правиш услуга, циклейки върху едно и също.
Зарязал те е, не е бил читав, сложи точката и обърни страницата. В тези отношения няма любов, само психопатия. Уплътнявал си е времето с теб, а ти продължаваш да се терзаеш какво е можело да бъде.
Съжалявам, че ще го кажа, но това с разнасянето гол по перки и отъркването в теб е недъгав опит за оригиналничене, никакъв тест и смяна на представите не е. На 35 би трябвало да имаш по-разумен и рационален подход към човешките взаимоотношения.

# 168
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Баси психофилма, пуканките ми свършиха, той - не! 
Голям талант.

# 169
Връзка от разстояние е все едно да ближеш сладолед през стъкло.

Хах, този израз го зная във връзка с друго нещо. 😁

Принципно си права, не бях вярвала досега в дистанционните връзки.
За в бъдеще ще се въздържам.
На фона на предишната ми, обаче, тази ми "връзка" изглеждаше доста достоверна.

Дано не ти се случва да се влюбиш в човек, който живее в друга държава, не в друг град. С планове за "общо бъдеще".

# 170
То и съсед да ти е, ако е такъв психар, мани мани

# 171
Julsy, звучиш ми малко като под 22.
Отличаваш се с незрели емоции – не можеш да различаваш сигнали, манипулации, заявки от реални емоции.
Също така звучиш отчаяно и за мен, ако не си така инфантилна по характер, страдаш от дълбока депресия.
Обърни се към специалист, сериозна съм.

Ако темата е измислица, здраве да е.

На мен също определени хора ми "звучат" по един начин, а други - по друг.
Определени хора ми звучат като да искат да ми помогнат или поне да проявят разбиране, а други - просто да се надсмеят. Не знам какво печелят от това, може би вдигане на самочувствието с един милиметър.

Разбира се, че съм в депресия, няколко пъти го казах, не мисля, че има нещо срамно в това, а и се опитвам да изляза от нея. Помощ ще потърся, определено не тук, тук просто споделям.

Продължавам да отговорям, не защото искам да задълбавам по темата, а защото искам да се опитам да внеса яснота там, където не съм била разбрана достатъчно добре.
Поне колкото мога.
Незрели емоции нямам. Емоциите ми бяха съвсем истински и зрели, неговите бяха незрели.
Моите реакции спрямо неговите емоции може би бяха незрели или поне неправилни, лишени от чувство за самосъхранение и логика.

# 172
Авторке, спри да се отяждаш с хората. Рядко тук сме единодушни, но в твоята тема е така. Често се „хващаме за косите„ по безброй щекотливи и не толкова теми. Разрови се, прочети, ще видиш. Тук е едно и също във всеки пост. Някои просто сме по-меки. Помни, не ние сме ти криви, а той. Разбирам силната ти емоция. Разбирам и объркването ти. Разбирам и че с никого не си споделила и сега изливаш всичко. По-полека малко. Много ценни съвети има. Само се укроти. И аз съм попадала на психопатни характери, а и други писаха. И ние имаме проблеми, някои от нас доста по-сериозни. Предупреждаваме те, че утрр можеш да се озовеш в същата ситуация, само че с две деца и картинката , повярвай, няма да е същата. Мисли. Много мисли кое как е наистина. Незрелите емоции не означава само незряла любов. Не се литкай на онлайн любови. Още много мога да кажа.

# 173
Просто ми писна да слушам от едни и същи хора в темата, че съм инфантилна, незряла и тн. Казахте го достатъчно пъти, разбрани сте от първия път.

Достатъчно ми е това, което преживях.
Не зная, аз правя грешката, че съдя по себе си.
Не бих се отнесла така с човек, преживял дълбока криза, независимо какво мисля за него. Това е последното, с което ще му помогна в момента.

Още повече, че всеки приема нещата по тотално различен и индивидуален начин.
Ако за теб (не за теб, принципно) най-голямата трагедия е да загубиш 1000 евро (просто пример), за мен това далеч не е така.

Разбира се, че вие не сте ми криви. Откъде накъде?
Аз съм си крива и всичко идва от там, първо винаги гледам в себе си и търся причината там, после във всички останали.
Много пъти съм се питала аз ли причиних всичко това, което ми се случи.
Отговорът ми е - Да, ти си го причини.
Ти привлече такъв човек към себе си.

Защото трябваше да научиш урок.

Благодаря ви! 🌷

# 174
Лично аз не ти се надсмивам, ако искам да го направя, ще го усетиш по съвсем друг начин.
По-скоро съм притеснена. Жена на 35 да има такива "усещания" за любов, обич и да не различава кое е истинска заявка, че държат на теб от приятни заигравки и откровени използвачества, говори за капсула и че отхвърляш, бягаш от реалността.

Всички сме грешили и грешим, но емоциите също узряват и трупат някакъв опит. Разпознават се след определен период. Мен това ме притеснява, а не че си сгрешила.

# 175
Стига сте дъвчели една и съща тема в 12 страници,от които авторката така и няма да си вземе поука.
Не знам въобще защо е пусната тази тема,като авторката се обижда от инфантилна,наивна и незряла,а на всичкото отгоре иска съвети,които очевидно не ги приема.
Да си живее живота както намери за добре,ако иска да е още по - наивна не ме интересува,защото никой от нас няма да е на нейното място.
Съвет се дава един път,всеки следващ е безсмислен.

# 176

Знаеш ли, когато ми каза, че искал да живеем като съквартиранти, се чухме с майка му след това.
Тя сподели други неща, че й е казал.
Казах й, че вярвам на това, което той ми е казал на мен.
Отговорът й беше "Ти пък откъде накъде ще вярваш на това, което казват хората?
Те могат да мислят едно, а да казват друго. Не си права."
Впосредствие се оказа, че просто силното й желание аз и той да бъдем заедно й е изиграло лоша шега, както и на мен.
Всеки се развива по различен начин.
Познавам жени на 50 и повече години, които са постъпвали по-наивно дори от мен. Далеч повече.

Годините не бива да са ориентир за зрялост във всеки един аспект на живота.
Всичко зависи от опита, който имаш, средата, в която си израстнал, ДНК, възпитание, изводи, които си си направил и много други фактори.

Много се съмнявам, че съм единствената на моята възраст, преживяла подобно нещо.
Това за реалността е вярно и разбираемо, от моя гледна точка, аз си зная защо.
Определено получих ценни съвети, които смятам да приложа.

# 177
Julsy, разбира се, че не си единствената и, че има и по-възрастни от теб, които постъпват още по-инфантилно. Но това теб не те грее, нито може да ти служи като оправдание. Защото в твоя случай твоят живот се разбива. На мен на моменти ми се струваш разумна жена и ми се ще да вярвам, че ще се съвземеш и ще си направиш нужните поуки. И от съветите в темата, и сама ще си дадеш равносметка, и най вече не допускай повече да те манипулират или поне бъди по-внимателна към такива "сладкодумци", не приемай всичко казано от тях за чиста монета.

# 178
Стига сте дъвчели една и съща тема в 12 страници,от които авторката така и няма да си вземе поука.
Не знам въобще защо е пусната тази тема,като авторката се обижда от инфантилна,наивна и незряла,а на всичкото отгоре иска съвети,които очевидно не ги приема.
Да си живее живота както намери за добре,ако иска да е още по - наивна не ме интересува,защото никой от нас няма да е на нейното място.

Sunny girl, темата я пуснах не с идеята да слушам безропотно коментари каква съм била и как съм постъпила, а да се заформи някаква дискусия, която да е полезна на всички.
Защото утре друг може да е на мое място.
Убедена съм, че има много като мен.

Знаеш какво да направиш, ако отговорите ми или постовете на други потребителки в темата те дразнят.

Съвет ще си взема.
Взех предвид вече няколко и благодаря на хората, които ми писаха и които ми ги дадоха.

Разбира се, че ще се обиждам от подобни квалификации, ти не би ли?
Не се знае какво може да се случи на всеки и през какво може да мине.
Това не те определя като личност, а само ти помага да израстваш.

Правя разлика между съвети и квалификации. Съветите ги приемам.
Не зная по какви критерии смяташ, че е очевидно, че не ги приемам, това си е твое право да мислиш каквото искаш.

Пак казвам, отговарям по темата, защото искам да изясня, ако нещо е било неясно за някой, нямам никакво намерение да се "отяждам" и тн.

И отново - благодаря на всички, включили се.
Все пак не се чувствам напълно виновна за всичко, както той ме беше убедил, че съм, след като прочетох отговорите ви.

# 179
Скрит текст:

Sunny girl, темата я пуснах не с идеята да слушам безропотно коментари каква съм била и как съм постъпила, а да се заформи някаква дискусия, която да е полезна на всички.
Защото утре друг може да е на мое място.
Убедена съм, че има много като мен.

Знаеш какво да направиш, ако отговорите ми или постовете на други потребителки в темата те дразнят.

Съвет ще си взема.
Взех предвид вече няколко и благодаря на хората, които ми писаха и които ми ги дадоха.

Разбира се, че ще се обиждам от подобни квалификации, ти не би ли?
Не се знае какво може да се случи на всеки и през какво може да мине.
Това не те определя като личност, а само ти помага да израстваш.

Правя разлика между съвети и квалификации. Съветите ги приемам.
Не зная по какви критерии смяташ, че е очевидно, че не ги приемам, това си е твое право да мислиш каквото искаш.

Пак казвам, отговарям по темата, защото искам да изясня, ако нещо е било неясно за някой, нямам никакво намерение да се "отяждам" и тн.

И отново - благодаря на всички, включили се.
Все пак не се чувствам напълно виновна за всичко, както той ме беше убедил, че съм, след като прочетох отговорите ви.

Да изясниш?Smile
Аз съм написала точно 2 коментара със съвети,как да напусна,като постоянно получавам известия?
Плюс това не е дискусия,а уротяване на "опърничавата",ако ме разбираш. Wink
Във всичките си теми,само "благодариш",но пак се обясняваш като вдовица за...
Всички разбрахте драмата ти,всички ти дадоха съвети,някои в 12 страници подред,пак повтарям това не е дискусия,хората се опитват да ти набият в главата нещо,за това и толкова локуми разтягат.
Ако бях постъпила като теб нямаше да се обидя,защото ще знам вината си,дори нямаше да пиша тема,защото човек когато сам си причини злото,никой друг не му е виновен.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 22:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт