Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 44 789
  • 698
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!Ползвали ли сте тримера на  Орифлейм.Какви са ви впечатленията?
Моите са добри Simple Smile

# 571
Здравейте,това ми е поръчката от Орифлейм,тоалетната вода не е лоша,но на мен ми мирише повече като на мъжка такава.
Хубава вечер

# 572
Както никак не обичам плодови и сладникави аромати, реших да дам шанс на Love Potion Secrets... Е, хареса ми... Не знам какво има в тази серия, но са уникални за мен Heartpulse

# 573
Здравейте, какви са ви мненията за тези два парфюма? Трайни ли са?

# 574
  • Пловдив
Ползвала съм Infinita, свеж аромат, средна трайност на моята кожа, имала съм по- трайни - споменатият по-горе Love potion, Sublime nature tuberose, Giordani gold essenza, но и този се задържа. Бях останала доволна.
Харесах си парфюма от тази брошура, страхотен е, но ще изчакам някоя оферта.

# 575
Здравейте, какви са ви мненията за тези два парфюма? Трайни ли са?

Първият "Dare to shine" е много сладникав, иначе е траен. 2 пръскания са достатъчни да ухаете цял ден.
Infinita втория аромат също е траен, както е писала дамата преди мен и е с лек и приятен аромат.

# 576
Момичета преди малко разгледах каталога за м.Декември и ми направи впечатление, че до всеки парфюм има в кръгчета консистенция на аромата(колко ухае) така ли е ?

# 577
Момичета, новият парфюм от каталог Декември - Eclat Blanc, не ви ли прилича на спреният Giordani gold Incontro? На първо впечатление на него го оприличих, а аз много го харесвах...

# 578
Здравейте, идвам с въпрос дали някой ползва капките с ретинол на NovAge ProCeuticals? Ако да, как става запълването на тази странна пипета със серума? Течността е много гъста, а не като на рекламното клипче в сайта на Орифлейм.

# 579
Здравейте, идвам с въпрос дали някой ползва капките с ретинол на NovAge ProCeuticals? Ако да, как става запълването на тази странна пипета със серума? Течността е много гъста, а не като на рекламното клипче в сайта на Орифлейм.

Майка ми ги свърши преди седмица. Не успя да използва пипетата по същата причина, и си слагаше на пръстите и ги разнасяше на лицето.

# 580

Майка ми ги свърши преди седмица. Не успя да използва пипетата по същата причина, и си слагаше на пръстите и ги разнасяше на лицето.
Благодаря за отговора! И аз си мислех да си сипвам на ръката, то май друг начин няма. Или партидата е такава или са стари. Разочарована съм от този продукт. Липсва комфорт при използването му.

# 581
И аз ги имам тези капки, невъзможно е изтеглянето с пипетата.
Никак не съм доволна и съжалявам, че си дадох парите за тях.

# 582
И аз също! Дори с намалението, на което ги взех не са евтини, а реалната им цена е надута. Мисля да си взема серума с ретинол на Лореал. Там поне си наясно какво купуваш.

# 583
  • София
Извинявам се, търсих в сайта и не мога да разбера - тези БТ точки,каква полза носят ?

# 584
Извинявам се, търсих в сайта и не мога да разбера - тези БТ точки,каква полза носят ?

Сумирайки бонус точките, може да се включите в различни програми. Ако сте новорегистирана при достигане на 100БТ ще може да си вземете продукт за 3.90лв
При 120БТ има програма за активност като парфюми по 10лв или други продукти.
При 220БТ пък получавате 10% отстъпка от фактурата следващия месец.

Следете в сайта или бизнес и красота за такъв тип програми.

Общи условия

Активация на акаунт