Oriflame 2019 / 2021 - тема за клиенти и консултанти

• 44 790
  • 698
  •   1
Отговори
# 555
Cc кремът много отдавна не са ги пускали. Струва ми се висока цената. Преди две-три години беше около 12-13лева

# 556
Здравейте,реших да си поръчам тези два аромата-Joyce turquoise,който върви с червило,както и мъжкия Eternal man.Харесах си и кораловото лакче от лимитираните серия.Питането ми за тоалетните води хубави ли са?Преди  това си взех другия Джойс,а за мъжа ми Venture.Харесаха ни определено.Поръчвам без мостри,затова  питам за тях.Благодаря

# 557
  • Бургас
Аз тези не съм ги имала,но парфюм/тоалетна вода на Орифлейм,които да не ми харесат,е нямало досега.
На Ейвън няколко не миришат хубаво на моята кожа,но с Орифлейм проблеми нямам.

Взех Дивайн в синята бутилка от миналия каталог.
Харесва ми Дивайн в червената бутилка,ама е скъп...

# 558
  • София
Поръчах мостри на новия Дивайн. Ако ми хареса, ще изчакам намаление и ще го купя, макар, че имам доста парфюми.
Преди 3-4г. купих една тоалетна вода на Орифлейм. Не мога да се сетя за името. Меко казано, беше отвратителна! Отиде в коша.
Отбягвам да купувам тоалетни води. За мен те са по-нетрайни като аромат.

# 559
  • Бургас
Нетрайни има и маркови по 200 лв.
А ароматът е до химия с кожата.
Както казах,някои парфюми на Ейвън направо замирисват на солено и немито на моята кожа.Явно имат някаква съставка,която не е ок в моя случай.
Повечето са супер,с два ми се е случвало.
За Орифлейм казах,че съм нямала проблем,тоалетна вода също не ми пречи.Тъкмо ще е по-нежна.

# 560
На feel good тоалетните води трайни ли са?
Че много искам да си поръчам новия Chill Out, защото аромата е страхотен (на душ гела). Някой ползвал ли е другите три тоалетни води (Wake up, Loved up, Be happy)?

# 561
Да,аз имам wake up,трайна е и ми харесва аромата

# 562
Доволна съм от Chill Out като тоалетна вода Heartpulse Любим аромат-уникат след Love Potion Heart

# 563
Здравейте, преди време една дама сподели,че искала да си поръча тоалетната водаBe Loved ,ако някой е поръчвал да пише дали е хубава,аз си я поръчах без мостра,затова питам.Хубав ден

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 15:15 от marga1977

# 564
Хубав и свеж аромат е. Като трайност - средно положение, но и четирите аромата на feel good са хубави.

# 565
  • Бургас
Аз си взех от новия червен Дивайн.
Ами...бутилката и кристалите Сваровски не са нищо особено.
Синият Дивайн в по-изчистената опаковка,е по-красива като дизайн.
Ароматите обаче за мен са вълшебни.
И Елви е като магия.
Орифлейм имат прекрасни аромати,естествено,не съм запозната с всички...

# 566
Мария, може би Lucia и Lucia Bright Aura биха ти харесали, предвид споменатите Simple Smile

# 567
  • Бургас
Мария, може би Lucia и Lucia Bright Aura биха ти харесали, предвид споменатите Simple Smile
Не са ли леки,акватични?
Аз искам сладки и трайни...

# 568
Точно акватични са Лучиите, но синия Дивайн и Елви също са такива. Но вторите са с доста по-"крещящи" нотки, да...
Тогава може би So fever и So fever Together...

# 569
Здравейте!Ползвали ли сте тримера на  Орифлейм.Какви са ви впечатленията?

Общи условия

Активация на акаунт