На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 336
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Дея, как да наричаме снимката за списъците? Къде да я сложим като я направим 100/75 пиксела?

# 151
  • София
Къде и кога ще бъде награждаването за най-голямо бебе?

# 152
що бе пак ли конкурс има и не съм разбрала? newsm78
за най-малко има ли????????
аз кандидатствам за най-ревливо - 30 минути по часовник ай да видим има ли повече - ама без прекъсване със захласване и до посиняване

# 153
здравейте мами и бебчета .Дано не сте ни забравили но нещо не ми остава време а и нашия тати беше в отпуск.снощи се наканих да пиша -но успях да кача 2-3 снимки и бебо се разплака внезапно в 1.00ч така    откарахме до 3.30ч   
иначе сме добре-на 2 месеца навършени бяхме с мерки:5.690кг/61см
Утре заминаваме за Варна и като се върнем се надявам по-често да се включвам.лека нощ и целувки!

# 154
Имам въпрос към мамите които не кърмят: Колко време след като спряхте да кърмите ви дойде М ?

Aз не кърмих и незнам дали ще съм ти полезна но при мен след спирането на кърмата и изтичането на лохиите около 17 дни ,след седмица ми дойде страшно обилен първи цикъл,но това се дължеше на хапчетата  Twisted Evil

Виждам говорите за захранването -имали майки, които ще захранват след навършен 4 месец или всички след 6-тия ще захранват. А тази оризова каша пише, че е за след 6 месечна възраст - имали мами, които ще дават по- рано? 

Мисля да захраня август месец като само се чудя дали да е със зеленчуково пюре или със плодово  newsm78

Дея, как да наричаме снимката за списъците? Къде да я сложим като я направим 100/75 пиксела?

Ами направете албумче друго и го кръстете примерно "за качване нещо такова,но който неможе да  намали снимките ние с x_diabet_mama ще ги оправим  Wink

Страшно съм изморен аднес обиккаляхме много,донесоха ми вчера новата количка и съм щастлива  Hug
Който ще ходи на почивка в Равда-по добре не хдете след наводненията е ужас,сега се връщам от Несебър и инфото е прясно вони в Равда на тиня,а в Несебър ужасно много комари ужас беше  ooooh!

# 155
Дея, тоз фонтан мога да се закълна че съм го виждала!
Ама само си чакам да се обадиш!
Айде де че ще тръгна на работа и после кога ще сварим да се видим???
П.С. страхотно изглеждаш!
И снахата е много сладка ПУ
и честита нова количка знам как я чакаше

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 02:08 от tsachi

# 156
  • София

аз кандидатствам за най-ревливо - 30 минути по часовник ай да видим има ли повече - ама без прекъсване със захласване и до посиняване

Цачи, не искам да те плаша, но с твоите 30 минути си извън А група. Емо ми реве по час - два почти всяка вечер - с всички екстри и се чудя как си траят съседите. Казвам почти, защото снощи за пръв път пропусна да се дере толкова много.

bouquet Честито на всички бебоци и техните мами, които имат днес месечен празник.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 157
Ей сега си сложих    food010 пред монитора, бебо започна да се протяга, баща му се е опнал и той - тишина, идилия!
Да ви кажа, че като яде вечер АМ, после цоква малко за лека нощ и изкарва от 21.00 часа до 6.00. Да, буди се по някое време, но получи ли биба си заспива без много-много да му мисли!
Това не ме радва много, защото смятам АМ да не давам без повод, което означава, че само с повод ще спя нощем.... smile3506

Дея, каква е тази количка последно? Ха честито!

Ей сега отивам да направя албумче за малкие снимчици!

ЗахранванеЗа кашите - ок, без глутен, без мляко, значи стават. Имало Нестле такива. Обаче сега пък се чудя - като захранвам с каша, колко време ще отнеме? После зеленчуково? И накрая като дойде ред на плодовото, то само цитруси на пазара ще има! newsm78

# 158
# 159
  • София
Аги, бе, голема си убавица на тая снимка/ не че иначе не си, де/
Дея, значи да направим от делно албумче и веси да сложи снимката, която иска там? / извинявай, че питам като идиот!/

# 160
Хайде, хайде, Вени, знам че съм се изтипосала по-Убава отколкото съм!

# 161
Абе мами,за какви снимки иде реч???Какво албумче....Аз нали немога да ви изчета от седмици насам,та незнам за какво си хуртувате.
За протокола....Моят Хрис не плаче много newsm78(да не кажа хич)
Цачи-няма конкурс бе душа.Просто при първата консултация на хрис се бях шашнала ,че качва много,но и сминшчо бяха на нашия хал,та от тогава си споделяме  кой колко е наддал JoyВажно е бебенцата да са здрави,обичани и щастливи Peace
А за слинга ми.....той е от обикновено хасе newsm78,ама съм му сложила едни ресни за украса отдолу hahaha
Айде ние хукваме навън Heart Eyes

# 162
Първо се извинявам че нямах време да чета назад, дано сколасам да наваксам уикенда.

после: Разгледахте ли тази тема?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112957.0

Искате ли да ударим едно рамо на инициативата, хем да се видим отново, хем да свършим едно добро дело? Шествието е в подкрепа на кърменето, по повод Световната седмица на кърменето, но не е шествие на кърмещи мами - т.е. добре дошли са хранещи с АМ, а също и други некърмещи по дефиниция като татковци, баби  Wink изобщо мало и голямо.

И после, извинявам се че не съм отговорила на всички, които ме питаха на ЛС за слинговете, наистина времето не достига  Cry Проблемът с купуването на халки в момента е голям, има дефицит, уви - ако видя някъде, ще пусна новината. А за тези които питаха за шиене - момичета, бих ви ушила на драго сърце, но не знам откъде да намеря толкова време Rolling Eyes желаещите се оказаха толкова много, трябва да отворя манифактура  Mr. Green

# 163
Здравейте и от нас! Hug

Да се поФаля, че снощи даже успяхме да изгледаме и един филм на спокойствие Peace
Ние също не плачем, много рядко и то повечето е като мрънкане, когато му се спи и когато е гладен Hug Ангелчето на мама Laughing

Деичка, супер мацка си ей:) Много сте сладки 2те, честита количка  bouquet

tsachi, не бе душа, Смехоранчо ти е обяснила, просто се "успокояваме" 2те, че няма страшно като качваме по толкова много

mama79 - извинявай, че сме те пропуснали - добре дошла в отбора   bouquet

Цвети, супер е слинга, много готин, халките много ми харесаха...ще търся и аз от Варна някой да ми помогне със шиенето

а ако мама меца отвори производство - да свирка Whistling

Целувки на всички  bouquet

# 164
ТО май шиенето е най-лесно newsm78.Аз видях трудност да го намърдам вътре моя "малчо".Все още незнам как да го сложа ако заспи,защото го държа както показах на снимката-тип кенгуру!

Общи условия

Активация на акаунт