На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 286
  • 308
  •   1
Отговори
# 255

Една малка свещичка ,за една малка ,невинна душичка от майските мами ангелчето Михаела

И аз се присъединявам към поста на Дея.

Да почива в мир малкото ангелче.

Аморитка (ако все още ни четеш). Искам да те помоля да спреш да ни крещиш с тези големи букви, съжалявам че са ти изчезнали снимките, обаче след като прочетох майската тема , постингите ти ми се струват направо смешни, вдигаш толкова пара за едни снимки.
Не се нерви толкова за нещо, което е поправимо.
А за това, че няма да си пишеш повече с нас - изборът си е твой, но си спомням, че отношението ти към нас беше различно, когато беше изпаднала в  труден момент и ние те подкрепихме морално. Бъди жива и здрава.

# 256
  • София
Много ми стана мъчно за мъничкото ангелче, неискам да знам каква мъка е това  Cry Ох, днес ми е много тъжен ден. Дано утре, т.е. днес вече бъде по-добър ден! От сърце го желая на всички!  Hug

# 257
  • Boston, MA
Burka, явно прехвърляйки снимките й си ги затрила, в бебета! няма на Аморчето снимки или аз съм кьорава....  newsm78
Да бе, и аз затова казах, че аз изтрих само един албум - с покупките й, там имаше бременни снимки и сватбена снимка, прехвърлих ги по съответните места и тва е. Оттам не е ясно какво е станало. Не съм пипала в бебета изобщо.
Изчезнал е и целият албум на Валентин. Не знам дали тя не ги е махнала впоследствие.
Ти как прехвтрли снимките?Не ги ли качи на твоя комп първо?

Да бе, Аги. Свалих на моя компютър бременните и сватбената снимка, изтрих албума (останалите снимки бяха само покупки) и качих обратно в общите албуми тези, които бях свалила.
Още веднъж, снимки на никои бебета не съм трила.
Разбира се, грешки винаги са възможни. Затова и се извиних. 

Не мога да чета за малкото ангелче. Да почива в мир!  Praynig

# 258
Burka, 6tom gi ima6 na kompa, zna4i ne sa zatriti! Hug

# 259
  • Boston, MA
Burka, 6tom gi ima6 na kompa, zna4i ne sa zatriti! Hug

Добре си ме подсетила, аз мислех, че съм ги изтрила, но ги намерих в коша за боклук.
Възстановени са в албума "бременни априлки".
Обаче си мисля, че тя имаше предвид нещо друго, което е:

а) албума с бебешките снимки на Валентин, който не съм трила

или

б) снимки на покупките й, които, за съжаление, безвъзвратно заминаха.

Айде стига толкова по темата. Приятен ден и хайде вече хубави неща да си говорим. Като например за сладките ни рожденички Яна и Ема!

# 260
Добро утро Hug
Аз пак съм от ранобудните LaughingЗа щастие вчера Пресил нямаше странични реакции от ваксината, бях започнала 3-4 дена преди това да му давам хомеопатични хапчета и явно те си оказаха влияние.За тези, които се интересуват ще разесня какви си и как се дават.
Желая на всички хубав ден и само положителни емоции Hug  bouquet

# 261
добро утро, и аз съм от ранобудните,Мадлен започва от 5 часа да се върти в кревата и естествено аз не мога да спя но става в 6.30 да папка.
Първо да кажа че стана ебати олелията за снимките на Аморитка,смешно е ,големи хора сме и няма безгрешни така че Бурка не се вини мацка не си го направила нарочно а това да нямаш снимките които харесвас на своя комп е по..........
Имам питане,тези които давате сокчета вече по колко мл давахте докато ги захраните и сега по колко пият?Аз увеличавам с 5 мл всеки ден но ми се струва много бавно,сега сме на 20мл.
Хубав ден ви желая.

# 262
Добро утро и от мен Grinning
Цвети, искаме да видииииим. Непременно да качиш някои. Ама ти май вече имаш опит в подобни сесии Wink
Екс-че, мерси за резюмето. А със сладки плодове кога да зарадваме децата? Ох колко съм глюпава, то били кисели и на нов ред плодове Embarassed

Иленка и мен ме вълнува въпроса, дали успя да свършиш нещо? Joy

Честито на празнуващите.
А къде изчезна Бъбълчо?

Една малка свещичка ,за една малка ,невинна душичка от майските мами ангелчето Михаела
Praynig

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 10:11 от Cherepahova

# 263
Бабълчето е при мамчето си във Велинград, но се надявам скоро отново да е сред нас, че липсва Hug

# 264
  • София
Сега прочетох тема за кафето в Кърмаческия и си взех едно кофеиново кафенце  Embarassed и сега съм с 2 чаши пред РСто  Mr. Green Та добро утро момичета - мамчета!  Hug

За Елима специално - "Момиченце - Кокиченце, бяло белениииичко, що си дошло толкоз рано, само сам самиииичко? Що си дошло толкоз рано, само сам самииичко? - Аз съм дошло, добри хора, зааааа да ви известя, че студът си веч отива и ще дойде пролетта!" Много обичам да си я пея, вас ще лиша от огромната мъка да ме слушате  Mr. Green

# 265
Данче, нали енвия имаш предвид? Mr. Green

# 266
Momi4eta, izwinete me za latinicata, pak windows be preinstaliran i ne moga da se oprawq.
Towa ne e nikak malowajno, 4e sa ka4eni lipswa6ti snimki, brawo Burka!

Na lekciqta na 9 meseca kazaha slednoto eto, pi6a wi kakwo sa kazali, no wie 6te se my4ite s latinica
1. Zahranwane e wsi4ko razli4no ot mlqko i sok
2. Zahranwaneto zapo4wa ot 5 nawyr6en mesec
3. Wywejda se produkt sled produkt, nikoga po 2 ednowremenno, za da mojete da razberete ako ima reakciq kym kakwo e
4. Prawi se s lyji4ka obiknoweno
5. NE SE ZAPO4WA SYS SOK
6. Zapo4wa se sys zelen4ukowo piure
--------------------------------------------------
5 m - zelen4ukowo piure - kartofi, morkowi, karfiol, tikwi4ki i t.n.
6 м - имала съм фонетичен във форумавъвежда се плодопо пюре, кисел
7м - месно пюре , като през ден се добавя много добре сварен до синьо 1/4 яйчен жълтък
       един ден зеленчуково, един ден месно пюре;
8 м - попара, първоначално пасирана, по-нататък 10-12 месец на по-едро;
-----------------------------------------------------
Попитах за оризовата каша. Сега, жената не беше наясно съвсем, на изрази съмнение, че се маха глутена съвсем. После обаче една майка каза, че оризът почти не съдържа глутен, така че той попринцип е добър, така че нямало проблем. Има каша на Милупа без глутен и без мляко, която се прави с кърма ако искаш, така мисля да започна захранването аз лично. Хайде, до към средата на август ще изчакам и започвам каша с ориз. После ще въведа зеленчуците, после плодовете, после месото, накрая соковете.
----------------------------------------------------------
Сок се дава принципно най-много 50 мл и то между храненията, никога непосредствено преди или след ядене.
----------------------------------------------------------
сутрин -млечно хранене
обед- зеленчуково/месно
следобед - плодово
вечер - млечно

Започва се и се завършва с млечно хранене.
Между храненията ще има сок, само не ми е ясно когато не сме въвели сока кърма/АМ ли ще има? Да, сигурно така ще е.
-----------------------------------------------------------------
В началото се дава лъжичка от нещото, после си се храним с мляко, и така докато не се въведе изцяло заместване на млякото в този час.

Ето, замислям се колко важно може да се окаже режимногто хранене. Ако си цока на поискване как ще въведеш захранване, то ще ти се мести часа...

# 267
  • София
Данче, нали енвия имаш предвид? Mr. Green

Да де,  Embarassed, сефте да объркам нещо  Embarassed Това неизключва Елима, Енвиа, тебе и въобще всичкииии с моя не музикален поздрав!  Hug

# 268
  • София
Честито на Яна и Ема!

здравейте.
бяхме днес на лекцията на 9 месеца за захранването
реда набързо е следния
заленчуци
месо
кисели
плодове
попари и ориз
Ексче, а каши кога? Киселите нишесте със сок ли бяха? Тва ми беше най-гадно в детската градина.

А като видях постинга на Цачи за студената бира, вкусната риба и моренцето, се сетих, че може да го осъществим в някакъв вариант - например в Борисовата на пресъхналото езерце или на фонтаните на НДК с бира и цаца?! Между другото, има ли на НДК бирфест?

# 269
Данчеее, мерси за поздрава!!!!  Flowers Bouquet Но да знаеш, че го приемам и като от Стаско към нашата мома .... dancing , ако нямаш против де!  Wink Искрено ме развесели  261uu, че ми е едно криво и на мен Sad... /мъжо, шетнята, изолацията от света.../
Данче, аз от много отдавна си пия по едно кофеиново кафенце с повече млекце всяка сутрин.   food010Не виждам проблеми от това.

Иленка, поработи ли все пак, мила... Joy

Ексче и Чаена, мерси за полезното инфо за захранването!  Flowers Sunflower И аз нещо клоня към първо включване на зел.пюрета, че от тези каши се притеснявам да не ошишкавеем още повече newsm30... Ама не знам още - засега е само интуиция ... Thinking

За косопада вчера фризьорката ми ми препоръча горещо едно мазило от ... ветеринарна аптека.  Shocked Не ми се смейте, ама смятам да опитам, че било много ефикасно, а аз съвсем оредях...  newsm77 Надявам се да не заприличам на -  Animal Pig Animal Cow Monkey Animal Chicken

Хайде, лек и усмихнат да ни е денят! sun

Общи условия

Активация на акаунт