"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 716
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Момичета моят тест наистина се оказа положителен,след преглед от АГ. Сега ще кача снимка на приятелка,дали има втора чертичка?

# 481
Да, има. Явно ще сте дружки по бременност. Grinning

# 482
Да, има. Явно ще сте дружки по бременност. Grinning

Страхотно ще еее! Много се радвам😊😊😊

# 483
Здравейте мамита,от скоро съм тук и искам да споделя радостта си с вас,защото нали не можело да се казва на никой до 3тия месец,иначе така искам да кажа на всички

# 484
Здравейте мамита,от скоро съм тук и искам да споделя радостта си с вас,защото нали не можело да се казва на никой до 3тия месец,иначе така искам да кажа на всички
Честито! Много се радвам за теб Blush Желая ти всичко да е наред и лека бременност

# 485
Благодаря 😊

# 486
Здравейте, момичета Simple Smile Да споделя с вас,  правим опити за бебче 2месеца, като месец Юли ни хвана настинката, бях на антибиотик, който пих 5дни ( през това време не сме правили опити) след ант-ка продължихме с опитите, като О. тпгава ми беше минала.... Закъснява ми с 6дни, правих тест - отрицателен Sad Възможна ли е късна овулация, въздействие на настинката, тъй като моя цикъл попринцип е по часовник 28дена

# 487

Така ми се иска и аз да видя това в сряда при прегледа. Успех и лека бременност!

# 488

Така ми се иска и аз да видя това в сряда при прегледа. Успех и лека бременност!
Пожелавам ти  го от сърце 😊

# 489
Здравейте момичета! Да попитам някоя от вас с болезнени гърди и потъмняване на ареолите кога настъпи? Възможно ли е този симптом да се прояви още преди датата на цикъла?
Кога трябва да ти дойде,защото на мен трябва да ми дойде на 17.08 а гърдите ми са напрегнати от преди 3 дена,дали това е знак,че този път може да се е получило.

# 490
Привет и от мен, прекрасни момичета!
Исках да споделя с вас това-онова за да ме ориентирате в някои изчисления. Тъй като М цикъл не ми е редовен - за изминалата година само веднъж ми е бил на 28 дни, по принцип варира между 30-36...та 2 пъти за изминалата година е стигал и до 45 дни. Малко се чудя относно овулацията и се канех да си взема лентички да я засичам. Изминалия месец Юли получих  за кратко цистит. След като премина след антибиотик започнахме с опитите за бебе, но някъде 8 дни преди М цикъл. Съответно ми дойде на 29 Юли (Юни и Юли цикъла е към 35 дневен), по принцип ми трае около 6 дни  и на последния ден когато вече почти няма нищо си продлжихме с опитите. Днес е ден 14 от М цикъл и от вчера имам болки в кръста, които по принцип получвам винаги само по време на менструация и също така в слабините като предмеснтруални. По всяка вероятност навлизам в овулация, тъй като днес имам и леко бяло течение. Чудя се дали да не пропусна този месец лентичките, понеже е първия месец от бебе правенето и не искам да се филмирам и вглъбявам, но нещо не очаквах такива симптоми по това време и мислех, че овулация ще настъпи малко по-напред заради нередовния цикъл, защото друг път при овулация ми се подува само корема и ме болят гърдите, докато сега нямам такива неразположения, а по-скоро все едно ще ми идва.
Ще ми препоръчате ли все пак да взема лентички или да си карам този месец без тях, предвид симптомите и горе написаните данни?
Благодаря ви и пожелавам на всички чудото да се случи възможно най-скоро!

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 20:07 от polinute

# 491
  • Варна
Кога трябва да ти дойде,защото на мен трябва да ми дойде на 17.08 а гърдите ми са напрегнати от преди 3 дена,дали това е знак,че този път може да се е получило.
10 дни преди М симптоми на бременност няма. Абсурдно е каквито и да било болежки и усещания да се дължат на бременност, то още имплантация няма. И това се повтаря на всяка страница по няколко пъти.

# 492
Здравейте момичета! Да попитам някоя от вас с болезнени гърди и потъмняване на ареолите кога настъпи? Възможно ли е този симптом да се прояви още преди датата на цикъла?
Напълно възможно е защото,мойте бяха напрегнати една седмица преди да ми дойде(това е един от признаците преди да ми дойде),но така и не ми дойде отидох на лекар на 5тия ден от закъснението и имаше бременност

# 493
Напълно възможно е защото,мойте бяха напрегнати една седмица преди да ми дойде(това е един от признаците преди да ми дойде),но така и не ми дойде отидох на лекар на 5тия ден от закъснението и имаше бременност
Пълни глупости.На 17.08 трябва да й дойде ,а от 7.08 има симптоми.Шегуваш ли се?Вземете малко да се запознаете как точно става оплождането и после пишете глупости.Може ли на всяка страница да се пита по 3 пъти едно и също и да се обяснява.Симптоми на бременност НЕ може да има толкова рано.То оплождане още вероятно няма.

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 17:47 от Анонимен

# 494
  • София
Няма как да те болят гърдите 10 дни преди новия цикъл и да е от бременност, защото такава по това време няма!

Общи условия

Активация на акаунт